Öncelikle başınız sağolsun.. Yaşadığımız hayatta iyi var kötü var, neyaz vr siyah var. Her şey zıttıyla mükemmel bir düzen içerisindedir. Birinin hayata gözlerini açarken birinin yumması gibi... Öncelikle bunun bilincine varırsak " bu da geçer ya hu!" Deriz. Bana gelirsek eğer İstanbul'da doğdum büyüdüm, Edirnede merkezde bir avm'nin yanında yurdum vardı. Sosyalliği öyle anlatayım yani. Okul bitince ailem Sakaryada bir köye taşınmıştı yanlarına gittim ve her şey orada başladı. Allah çarpsın tam 2 sene dibin dibi depresyondaydım. 4 sene emek vermişim okumuş iş yok güç yok, bi sosyalliğim yok evlenecek birini bulayım, ailemde sağolsun öyle büyük olaylar acılar yaşattı ki o 2 senede. Ben baya dua bile etmez hale gelmiştim. Yüzünü görecek insan yok dağın başı. Vallahi iliklerime kadar ben o köyde öleceğime inanmıştım. Sonra birden merkezden ev aldılar ki çok şok edici bir durum çünkü maddiyat yoktu

ama asla umudum yok ben o köyde öleceğim yani eminim bi şey çıkacak ve orda ölcem hapishanem orası. Sonra biz taşındık, ben hala inanmıyorum orda ölcem

birgün bi iş başvurusuna gittim ordan dönerken yürüyesim geldi, Halk eğitim merkezinin afişi vardı kurs kayıtlarımız başladı diye. Girdim baktım muhasebe hoşuma gitti kaydoldum. (Gitme gibi falan niyetim hiç yok bu arada) kursa başladım ve insanlarla tanıştım kaynaştım. 1 ay oldu olmadı Tarot videoları çıktı önüme, dedim ben bunu yaparım. Aldım kartları falan ondan tabi bu süreçte iyileşmeye başladığımı anlamıyorum yani bi şey olcak her şey batacak gibi. Ondan 1 ay sonrada çook tesadüfi bir şekilde asla bu karakterde birinin varlığına inanmadığım eşimle tanıştım. Tam 8 ayda evlendim

şu an harika bir youtube kanalım, oldukça başarılı olduğum bir işim, şükürler olsun bir para akışım vee tüm yaşadıklarıma değen bir eşim var.

Biraz uzun oldu ama dokunursa ne mutlu bana. 2018-2020 arasında oldu tüm bunlar bu arada