Hayatı tersten yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.279
548
29
Günaydın yazicaktim ama gözüm saatte kaydı. Son 1.2 aydır bütün hayatım ters gece temizlik yapıyorum 6 da uyuyorum 15 te uyanıyorum. İnsanlar gündüz enerjili olurya ben gece enerjili oluyorum.canimda çok sıkkın annemlede atisiyoruz sürekli benimle uğraşıyor . Neyse asıl sorun herşeyimin ters olmaya başlamas, insanların artık yenimi uyandın ohaa şimdimi kahvaltı yapiyosun sorularından da sıkıldım.benim gibi olan varmi ? Bu çokmu anormal bişi

Bende gece enerjik olurum temizlik yaparım cam bile silerim gece 1 :)
ama sabah erken kalkabilirim.
Bir amacınız mı yok acaba?
Bir hedef koyarsanız bence buna uygun yaşamak icin erken kalkarsınız.
En basiti yürüyüş yapmak gibi.

Biz ailecek böyleyiz😂 Küçük çocuk yok çünkü. Gece dörde kadar oturuyoruz. En fazla ikiye kadar uyuduğumuz oldu. Gün çok çabuk geçiyor öyle olunca ama benim son zamanlarda yaptığım 11 gibi kalkıp daha sonra 4-5 gibi iki saat uyuyorum. Bu şekilde evin işlerini de görüyorjm

Bende gece enerjik olurum temizlik yaparım cam bile silerim gece 1 :)
ama sabah erken kalkabilirim.
Bir amacınız mı yok acaba?
Bir hedef koyarsanız bence buna uygun yaşamak icin erken kalkarsınız.
En basiti yürüyüş yapmak gibi.
Pandemiden dolayı hepimiz boş beleş kaldık ne gezme kaldı ne iş :) sıkıntıdan ölüyorum desem yeridir .uyku hapı almama ragmen uyuyamıyorum .bende çamaşır yıkıyorum evi falan temizliyorum sizin gibi camda siliyorum

Biz ailecek böyleyiz😂 Küçük çocuk yok çünkü. Gece dörde kadar oturuyoruz. En fazla ikiye kadar uyuduğumuz oldu. Gün çok çabuk geçiyor öyle olunca ama benim son zamanlarda yaptığım 11 gibi kalkıp daha sonra 4-5 gibi iki saat uyuyorum. Bu şekilde evin işlerini de görüyorjm
Biara bende öyleydim ama şimdi gündüz hiç hiç uyumuyorum .sabah 6 da uyuyorum sonra oğlanla beraber uyanıyoruz :)

Ancak uzun tatiller de yapabiliyorum çalıştığım için erken yat erken kalk modundayım :D
Aslında güzel geliyor ilk başta ama beni bir süre sonra çok yoruyor.
Gün anlamsızlaşıyor, yorgun oluyorum.
Vakit yetmiyor kilo alıyorum gibi sıkıntılarla en iyisi diyorum erken yatıp erken kalkmak.
Sabahın köründe kalkmak değil tabi ki :D

Karpuz, sen uyurken oğlun ne yapıyor peki saat 3' e kadar?

Ailenle anlaşamadığin için, daha az diyalog adına kendini gece daha enerjik olduğuna inandiriyorsun muhtemelen.

Normal değil uyuduğun ve uyandığın saatler, uyanıp kendine gelmen bu saatleri bulur zaten.Buda ne senin ne çocuğun için sağlıklı değil.

Mesai saatine bağlı çalışanlar, çocuk büyütenler, gündüz işleri olanlardan değilseniz, gece temizlik yaparken sabah 4'te meselâ süpürge çalıştırmıyorsanız kime ne...

Ben, siz yatmadan bir saat kadar önce uyanmış oluyorum, ondan da kime ne. Aynı ev içinde yaşasaydık, birbirimizi diğeri uyurken gürültümüzle rahatsız etmemeye dikkat ederdik o kadar.

Mutlu huzurlu ve kendiyle barışık hissediyorsanız, hayatınızdan memnunsanız, hiç sorun yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X