Hayatı tersten yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 20201228_173310.webp
    20201228_173310.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 37
Ben senelerce bu şekilde yaşadım ama çok sağlıklı değil. gece 11 ile 4 arası uyuyor olmak daha sağlıklı çünkü o saatlerde melotonin hormonu en yüksek seviyede salgılanıyor ve karanlıkta olmamız gerekiyor. şimdi en geç 12de sızıyorum. sabahın enerjisi gerçekten başka.

Bende öyleyim gece enerji patlaması yaşıyorum 😰 gece vardiyesinde çok çalıştım, oradan kalan bir alışkanlık ..kızım var 1.5 yaşında 5 de yatıyorum sabah 10 da kızım uyanıyor ,zor oluyor Leyla gibi geziyorum ortalıkta..

Hayır .gece 1 yada 2 de uyuyor çok nadir 3 uyuyor.sonra beraber uyaniyoruz
Uyuduğu hiçbir saat normal değil ama ona bir düzen getirmen lazım. Çocukların gece uykuları çok önemli, bunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.

Çocuk normal saatte uyuyup uyansa, sen zaten bu uyku düzenine devam edemezsin.

Bu daha kötü değil mi, daha çocuk ve vücudun belli bir saat işleyişi var. Geç kalktığınız için gece uyuyamıyorsunuz büyük ihtimalle. Normal düzene geçmelisiniz.
Tabi ki daha kötü sadece emin olmak istedim çocuğun kaçta uyudugundan.

Bana göre değil,bu yaşıma kadar değişmedi.Erken yatar erken kalkarım.Çocuklarım da öyle alıştı.
Akşam 9 dan sonra bizim evde sessizlik olur,akşam ev işi yapmayı sevmem,yapamam da. Gece uykumu alamamışsam,gündüz ne kadar uyursam uyuyayım gece uykusu gibi olmaz bana.
Akşam uyku saatimi geçirirsem uyumakta zorluk yaşamaya başladım son zamanlarda.

Kafam çok karışti kizlar ya bu konu hiç olmadı .kime ne yazicam kim nerde bilmiyorum konu kilitlenmeli ben sonra yazarım yine Mune Mune konumu kilitlermisin kafam çok karisti

Bu daha kötü değil mi, daha çocuk ve vücudun belli bir saat işleyişi var. Geç kalktığınız için gece uyuyamıyorsunuz büyük ihtimalle. Normal düzene geçmelisiniz.

+++
Yetişkin biri için de yanlış tabi ama çocuk için çok zararlı. Çocukların büyüme hormonu salgılaması için erken saatlerde yatmaları gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X