• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım alt üst oldu bebeğimle ortada kaldım

eşin paralel mi ? biraz şaşırdım işin aslı . Aman bence kalk bir halay filan çek :halay:ki bu adamdan kurtulmuşsun . aç davanı tamamen kurtul . Süreç belki sıkıntılı olur ama bunları düşünme . artık sen muhattap olmadan her şeyi avukatlar hallediyor. Anne babanda yanındaymış zaten .

Son düzenleme:
Merhaba 2. Üyelik aldım eski hesabım eşimin ailesi tarafından deşifre oldu. 3 yıldır çektiğim sıkıntı baya bi kabarık o yüzden okuyup bana yol göstereceklere teşekkür ederim şimdiden.
3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk 2 ayı harikaydı. Fakat benim bir işim yoktu atama bekliyordum sınava hazırlanıyordum. Bu arada eşimin ailesi eşime ve bana baskı yapıyordu ne zaman atanacak, boşuna mı okudu 'bu', oğlum seni mi besleyecek vs.
Eşim başlarda çok takılmıyordu söylediklerine ama ciddiye aldıktan sonra o da kv ve görümcem de üstüme gelmeye başladı. O ara hamile kaldım ve doğumum zehir oldu.

Bebeğim 4 aylık olunca çok şükür atamam gerçekleşti şükürler olsun. :dua:

Atama yerini yazarken daha iyi yaşanılası yerler tutacakken eşim tuttu güneydoğunun sınıra yakın icra bir beldesini yazdırdı. Sonra da beni ve oğlumu sormamaya başladı.

Şu an yaklaşık 7 8 aydır görüşmüyoruz. Oğlunu ne sağlığını ne tahlillerini hiçbirini merak edip sormadı. Ailesi de aynı şekilde.

En son benim ailesini istemediğimi ima etti ve nasılsa çocuğu anneme baktırmayacaksın gibi şeyler söylemişti. Ben ne dediğini pek anlamamıştım sonradan aklım başıma geldi :olamaz:

Eşim bu 3 sene zarfında 150 bin liralık ev almış annesigile memleketinden. Buna karşı değilim ama benim de haberimin olması gerekmez miydi? Ki kuruşun hesabını yaparak beni de kendini de boğup bunaltıyordu.

Kp ve kv mahrem nedir bilmeden yatak odasına dalması :skandal: oğlumun pipisini açıp açıp bakmaları o_O ekonomik olarak hadi yine iyisiniz eve 8 bin giriyo demeleri :işsiz: kp in çocuğu bizim yanımızda emzireceksin demeleri ve :kusmuk:artık dolmuştum.

Şu son siyasi olaylardan sonra ne halde ne yapıyor bilmiyorum da açıkçası. :işsiz:

Artık kurtuldum mu diyeyim akibetim ne olur bilmiyorum. Çalışıyorum annem hasta olduğu için çocuğa babam bakıyor allah razı olsun :KK22:

Şimdi ben ne yapmalıyım? Peşine düşüp dava vs açayım mı bekleyeyim mi? Ona ulaşmak istemiyorum ya bu işlerle meşgulse ve beni mesleki açıdan etkilerse, çalışmazsam ben ne yaparım:cry: . Açıkçası şüpheleniyorum çünkü hep gizli bir yanı vardı eşimin. Akşam gece saat kaç olursa olsun işleri çıkıyor ve evden gidiyordu birkaç saat. Ama elimde veri kanıt yok sadece şüpheleniyorum. Ailesine ulaşayım mı sorayım mı? Bu arada ailesiyle de görüşmüyorum uzun süredir. Acaba ailesi mi etkiledi kafasını kurcaladı?

Kızlar bana fikir verin ne olacak oğlumla halimiz :anne:
Canım öncelikle allah sabur versin. doğunun neresinde oturuyorsun acaba?

Pardon yil okumusumo_O

Dogru anladiysam esin ailesinin doldurusuna geldi?
Evet paragöz ailesi eve para getirmediğim için huzur vermedi. Yazık eltim 5 yıldır çekiyordu aynı şeyi. Ben öyle düşünüyorum çünkü doğum yaptığımda lohusayken beni ağlatıp annesine gidip iyi yaptım dimi diyordu aciz. Benim duymadığımı zannederek :kızgın:

Aileside berbatmış eşinde sorunlar böyle aile ile bitmez , dert arıyorsan onlarla görüş zamanında onlar sana insan gibi muamele yapmamış , sen niye yapasın?

Düşündüğün suphelerin gercekse eger(paralel yapi vs) eşi olarak senin de basin agriyabilir.
Evliligi sürdürmeye hic ugrasma. Neyle surunmus olacak ki? Resmi olarak birbirinize bağlı oldugunuz surece başın ağrıtma ihtimali daha fazla.
Hic muhatap olmayin, aç davayi avukatin ilgilensin.

Tek yapacaginiz dava acmak ne arayin ne sorun. Dava icin ona ulasirlar bi sekilde haberi olur.
Dava acmadan bos bos beklemek sizin icin tehlikeli bence bi yerden baslayin.

Bu arada oyle aileden kurtulmussun ne ortada kalmasi okumussun meslegin var.

eşin paralel mi ? biraz şaşırdım işin aslı . Aman bence kalk bir halay filan çek :halay:ki bu adamdan kurtulmuşsun . aç davanı tamamen kurtul . Süreç belki sıkıntılı olur ama bunları düşünme . artık sen muhattap olmadan her şeyi avukatlar hallediyor. Anne babanda yanındaymış zaten .
Bilmiyorum ki küçük bi ihtimal. Ama ailesinden etkileniyor sanki

Tek yapacaginiz dava acmak ne arayin ne sorun. Dava icin ona ulasirlar bi sekilde haberi olur.
Dava acmadan bos bos beklemek sizin icin tehlikeli bence bi yerden baslayin.

Bu arada oyle aileden kurtulmussun ne ortada kalmasi okumussun meslegin var.

Tanıdığım bir hukukçu da biraz daha bekle istersen bu olaylardan sonra dikkat çekebilir gidişata göre bakarız dedi. Ama bem çok tatmin olmadım açıkçası

Allah kurtarmış. bak eltin çekiyormuş. belki sen de senelerce çekecektin. şükret bence.
davanı aç, tazminat nafaka her hakkını al.

Tanıdığım bir hukukçu da biraz daha bekle istersen bu olaylardan sonra dikkat çekebilir gidişata göre bakarız dedi. Ama bem çok tatmin olmadım açıkçası
Aksine benim oyle seylerle ilgim yok olanida yanimda istemem mantigi da var

Hemde sizin evliliginizde yasadiginiz sorunlar doguda bebeginizle tek basinizam. Hangi hakim sormaz adama sen niye gitmedin aramadin sormadin.

Kurtulun biran onceki bi yerden yeni hayatiniza baslayin

Hem sizden habersiz ev almak ne demek bu bile sebeplerden biri. Ailenin gecimini dusunmemek disari para harcamak vs...

Aksine benim oyle seylerle ilgim yok olanida yanimda istemem mantigi da var

Hemde sizin evliliginizde yasadiginiz sorunlar doguda bebeginizle tek basinizam. Hangi hakim sormaz adama sen niye gitmedin aramadin sormadin.

Kurtulun biran onceki bi yerden yeni hayatiniza baslayin

Hem sizden habersiz ev almak ne demek bu bile sebeplerden biri. Ailenin gecimini dusunmemek disari para harcamak vs...

Araba benim üstümeydi babamın üstüne devrettim allahtan. Başka güvencem de yok. Açıkçası ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum sadece tahmin. Ama işimi sağlama almam adına avukata danışayım tekrar2i

Bebeğimle ortada kaldım demenizi biraz yadırgadım açıkçası. İlle de bir erkek mi olması lazım, olmazsa kadın ortada kalmış mı oluyor? Mesleğiniz var, geçiminizi sağlayabiliyorsunuz çok şükür. Ne koca, ne baba olamamış bir adam yanınızda olsa ne olmasa ne. Ağzı süt kokan yavrusunu terkedecek tıynetsiz bir adam bu üstelik.

Bence uzattıkça kendi hayatınızdan çalarsınız. Beklemenin maddi manevi extra bir kazancı olacağını sanmam, zararı olmazsa eğer. Bir an önce boşanıp kendi hayatınıza bakmanızı, o şahsiyetsizi resmen de manevi olarak da arkanızda bırakmanızı öneririm

Araba benim üstümeydi babamın üstüne devrettim allahtan. Başka güvencem de yok. Açıkçası ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum sadece tahmin. Ama işimi sağlama almam adına avukata danışayım tekrar2i
Kesinlikle en iyisini avukat bilir. Allah kolaylik versin

Back
X