• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım alt üst oldu bebeğimle ortada kaldım

Aradım 3 ay boyunca artık gururum kırılınca aramayı kestim. Benim onlardan olduğumu nereden çıkardınız onu anlamadım ? Çok ilginç beni yargılıyorsunuz şu anda. Kadına en büyük kötülüğü yine kadın yapıyor. İyi hayal gücü tebrik ederim
hayal gucunu bilmem ama zekiyimdir

Ya sen iyi misiiiiiiin ????? 3 ay aramaya adam ve üzerinden bi 3 ay daha geçmiş. Hiç mi kv görümce kuzen vs vs yok yani ???
Madem böyle birşey geldi kocanın başına ara bul öğren. Ha böyle birşey gelmedi ise hala bi tepki vermeyerek. kendini küçük düşünüyorsun farkında mısın
İşte bunu danışıyorum izninizle. Kendimi 3 ay yeterince küçük düşürdüm daha fazla düşürmemek adına çabalıyorum.

Babanız bebeğe bakmak için atandiginiz yere mi geldi? o dunurlerini arayıp Nerede torunumun babası demiyor mu? insan 8 ay çocuğunu niye aramaz birden mi böyle oldu anlamadım.. onun dediği yeri yazip atandiginiz sorun ne zaman oldu ?

Vala yaşadıkların çok zor bacim ne kadar terbiyesiz cahil esin ve ailesi. Bu kadar zaman nasıl dayanmissin üzüldüm gerçekten canım benim ya. Hicbizaman boşanma taraftarı degilimdir ama senin hemen dava açman lazm. Ne demek ailesinin rizkindan kesip biriktirip sana harcatmayip annesine kaç milyarlık ev alması. Tabiki annesine destek olacak ama onun önceliği sen ve çocuğun kendi ailesi ! Senin kocandan bi halt olmaz çok açık ve net. Ne demek annesinin söylediği oğlum seniimi beslicek calissin. Sen bu laflara nasıl sessiz kaldin demicem bende çok şeyler duydum geçirdim ama haksızlığa hiç gelemiyorum sen evlenmissin oğluyla erkek adamsa tabiki seni bakicak ailesi degilmisin ister calisirsin istemezsen calismazsin onami kalmış vala ben bile kudurdum burda yazdıklarından. Bebeğin ve sen o aileyi ve o kocayi hiç hak etmiyorsun . Allahtan mesleğin var , çalış çocuğuna iyi bir gelecek kur tatlim allahimdan dilerim ki karşına seni hak edecek çok iyi biri çıkar..

Reelde bıtmıs evlılıgı kagıt ustunde tutma canım turkıyenın dıger ucundakı es ve yenı dgmus bır bebek nasıl aranmaz bence bıtır kafan rahat olsun
Birkaç avukata daha danışıp işleme koydururum dilekçemi artık. Biraz daha para da biriktirdim zaten. Teşekkür ederim

Merhaba 2. Üyelik aldım eski hesabım eşimin ailesi tarafından deşifre oldu. 3 yıldır çektiğim sıkıntı baya bi kabarık o yüzden okuyup bana yol göstereceklere teşekkür ederim şimdiden.
3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk 2 ayı harikaydı. Fakat benim bir işim yoktu atama bekliyordum sınava hazırlanıyordum. Bu arada eşimin ailesi eşime ve bana baskı yapıyordu ne zaman atanacak, boşuna mı okudu 'bu', oğlum seni mi besleyecek vs.
Eşim başlarda çok takılmıyordu söylediklerine ama ciddiye aldıktan sonra o da kv ve görümcem de üstüme gelmeye başladı. O ara hamile kaldım ve doğumum zehir oldu.

Bebeğim 4 aylık olunca çok şükür atamam gerçekleşti şükürler olsun. :dua:

Atama yerini yazarken daha iyi yaşanılası yerler tutacakken eşim tuttu güneydoğunun sınıra yakın icra bir beldesini yazdırdı. Sonra da beni ve oğlumu sormamaya başladı.

Şu an yaklaşık 7 8 aydır görüşmüyoruz. Oğlunu ne sağlığını ne tahlillerini hiçbirini merak edip sormadı. Ailesi de aynı şekilde.

En son benim ailesini istemediğimi ima etti ve nasılsa çocuğu anneme baktırmayacaksın gibi şeyler söylemişti. Ben ne dediğini pek anlamamıştım sonradan aklım başıma geldi :olamaz:

Eşim bu 3 sene zarfında 150 bin liralık ev almış annesigile memleketinden. Buna karşı değilim ama benim de haberimin olması gerekmez miydi? Ki kuruşun hesabını yaparak beni de kendini de boğup bunaltıyordu.

Kp ve kv mahrem nedir bilmeden yatak odasına dalması :skandal: oğlumun pipisini açıp açıp bakmaları o_O ekonomik olarak hadi yine iyisiniz eve 8 bin giriyo demeleri :işsiz: kp in çocuğu bizim yanımızda emzireceksin demeleri ve :kusmuk:artık dolmuştum.

Şu son siyasi olaylardan sonra ne halde ne yapıyor bilmiyorum da açıkçası. :işsiz:

Artık kurtuldum mu diyeyim akibetim ne olur bilmiyorum. Çalışıyorum annem hasta olduğu için çocuğa babam bakıyor allah razı olsun :KK22:

Şimdi ben ne yapmalıyım? Peşine düşüp dava vs açayım mı bekleyeyim mi? Ona ulaşmak istemiyorum ya bu işlerle meşgulse ve beni mesleki açıdan etkilerse, çalışmazsam ben ne yaparım:cry: . Açıkçası şüpheleniyorum çünkü hep gizli bir yanı vardı eşimin. Akşam gece saat kaç olursa olsun işleri çıkıyor ve evden gidiyordu birkaç saat. Ama elimde veri kanıt yok sadece şüpheleniyorum. Ailesine ulaşayım mı sorayım mı? Bu arada ailesiyle de görüşmüyorum uzun süredir. Acaba ailesi mi etkiledi kafasını kurcaladı?

Kızlar bana fikir verin ne olacak oğlumla halimiz :anne:
7 -8 aydır kocandan haberin yok! Ve bir şey yapmadan bekleyeceksin. Adamın belki bir rahatsızlığı var hastanede yatıyor belki başı belada. Cidden anlayamadım seni

İşte bunu danışıyorum izninizle. Kendimi 3 ay yeterince küçük düşürdüm daha fazla düşürmemek adına çabalıyorum.
Canım sen şimdi ara eşinin akrabalarını ona göre yolunu cizersin. Ya aslında eğer paralel ci idiyse de boşa zaten yok keyfi aramadıysa da boşa. Ya hiçbir şey ama hiçbir şey küçücük bebekle seni ortada bırakıp aramamasını izah edemez. Sakın affedeyim deme. Bosan çatır çatır da nafakani al.

Babanız bebeğe bakmak için atandiginiz yere mi geldi? o dunurlerini arayıp Nerede torunumun babası demiyor mu? insan 8 ay çocuğunu niye aramaz birden mi böyle oldu anlamadım.. onun dediği yeri yazip atandiginiz sorun ne zaman oldu ?
Babam ve annem ben boşanmak istiyorum dedikçe önce bana destek olmadılar. Sonradan beni buradaki halimi görünce sahip çıktılar. Babam çok güzel bakıyor evet. Babam da aradı benim zorlamamla ama kp açmadı ve ikimizi engellemiş. Beni onlar bağlamaz ama eşim kafamı kurcalıyor. Oğlundan vazgeçiren ne

Ay kpden tiksindim resmen. Ne diye çocuğun pipisini actiriyorsunuz siz. Bosayin gitsin o sigiri. Düzgün bir yere de atamanizi isteyin. Yani bir insan nasıl sinir köye atama isteyen kocadan suphelenmez aklınız yerinde mi sizin biraz açık göz olun bu kadar saf olmayın.

Babam ve annem ben boşanmak istiyorum dedikçe önce bana destek olmadılar. Sonradan beni buradaki halimi görünce sahip çıktılar. Babam çok güzel bakıyor evet. Babam da aradı benim zorlamamla ama kp açmadı ve ikimizi engellemiş. Beni onlar bağlamaz ama eşim kafamı kurcalıyor. Oğlundan vazgeçiren ne
Yuh

7 -8 aydır kocandan haberin yok! Ve bir şey yapmadan bekleyeceksin. Adamın belki bir rahatsızlığı var hastanede yatıyor belki başı belada. Cidden anlayamadım seni
3 ay aradım bana dönmedi birkaç hakaret etmişti. Onun davayı açmasını bekledim ama bunca zaman olunca akıl danışayım dedim. Ailem arama diyor yetmedi mi yıprattığı diyor. Davayı açmayınca kafam karışıyor işte anlatabiliyor muyum

0
Neyse ne kardeşim. Seni sinir koyde çatışmanın ortasında bir başına bıraktı mi? Çocuk hasta mi paraya ihtiyacın var mı diye sordu mu? Asıl konuya odaklanman lazımken sen hangi kafayı yaşıyorsun bırak cehennem olsun gitsin

3 ay aradım bana dönmedi birkaç hakaret etmişti. Onun davayı açmasını bekledim ama bunca zaman olunca akıl danışayım dedim. Ailem arama diyor yetmedi mi yıprattığı diyor. Davayı açmayınca kafam karışıyor işte anlatabiliyor muyum
.Ailenizi dinleyin sakın aramayın. Zaten aramissiniz 3 ay boyunca. Bunlar savcilikla ortaya cikar .

Dava ile ugrasmamak için acmamistir.

Vala yaşadıkların çok zor bacim ne kadar terbiyesiz cahil esin ve ailesi. Bu kadar zaman nasıl dayanmissin üzüldüm gerçekten canım benim ya. Hicbizaman boşanma taraftarı degilimdir ama senin hemen dava açman lazm. Ne demek ailesinin rizkindan kesip biriktirip sana harcatmayip annesine kaç milyarlık ev alması. Tabiki annesine destek olacak ama onun önceliği sen ve çocuğun kendi ailesi ! Senin kocandan bi halt olmaz çok açık ve net. Ne demek annesinin söylediği oğlum seniimi beslicek calissin. Sen bu laflara nasıl sessiz kaldin demicem bende çok şeyler duydum geçirdim ama haksızlığa hiç gelemiyorum sen evlenmissin oğluyla erkek adamsa tabiki seni bakicak ailesi degilmisin ister calisirsin istemezsen calismazsin onami kalmış vala ben bile kudurdum burda yazdıklarından. Bebeğin ve sen o aileyi ve o kocayi hiç hak etmiyorsun . Allahtan mesleğin var , çalış çocuğuna iyi bir gelecek kur tatlim allahimdan dilerim ki karşına seni hak edecek çok iyi biri çıkar..

Amin çok teşekkür ederim. İnş doğru adımı atarım ve kurtulurum tamamen.

Konuda çok eksiklikler var. Eşinle boşanma raddesine gelmissiniz atanmadan önce ve sen onun istediği yere atama istemişsin. İstediği yer kendi yanı bile değil. Ücra bi yer. Sonucta batı yada doğu uzaktasiniz. Ben sizin sorununuzu tam anlayamadım. Eksik anlattığınız birşeyler var. Sizi 6 ay boyunca o davayı acmamaya iten birşeyler...

Sizin neyiniz var dikkat çeken? Zaten açıga alınma gibi bir durum olsa çoktan alırlardı sizi onları başlayan bi yerlere bir baglantiniz varsa. Eşinize gelince bir kaç ay.daha bekleyip saglam delilerle verin mahkemeye yokmu bi arkadaşınız kimse ye söylemeden sizin adınıza araştırsın eşinizi.Oğlunuza gelince arkasında annesi var kimse olmasın güçlü olun evladınız için, şimdiden yaşadıklarınızı yazın sanki oğlunuzla konuşur gibi ileride sorduğunda verirsin okur yaşadıklarınızı anlaması kolay olur.

Konuda çok eksiklikler var. Eşinle boşanma raddesine gelmissiniz atanmadan önce ve sen onun istediği yere atama istemişsin. İstediği yer kendi yanı bile değil. Ücra bi yer. Sonucta batı yada doğu uzaktasiniz. Ben sizin sorununuzu tam anlayamadım. Eksik anlattığınız birşeyler var. Sizi 6 ay boyunca o davayı acmamaya iten birşeyler...

Aramız boşanmaya gelecek kadar kötü değildi. Buraya geldim eşim ilişkisini kesti diyorum. 3 ay aradım ve davayı açmasını bekledim ve ailem de aramama karşı çıktı. Kafamda bitirmeyi de bekledim. Neresi eksik anlamadım. Sorun öyleyse cevap vereyim

Back
X