• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım alt üst oldu bebeğimle ortada kaldım

Babam ve annem ben boşanmak istiyorum dedikçe önce bana destek olmadılar. Sonradan beni buradaki halimi görünce sahip çıktılar. Babam çok güzel bakıyor evet. Babam da aradı benim zorlamamla ama kp açmadı ve ikimizi engellemiş. Beni onlar bağlamaz ama eşim kafamı kurcalıyor. Oğlundan vazgeçiren ne
Farklı birşeyler dönüyor bence canım eşine ulaşıp açıkça konus tabiki bosanmalisin ama esinle konus kimseyle değil. Ailesiyle falan sakin muhatap olma. Sadece kocana sor niye böyle oldu nerdesin. Bikere hakkaten sana sinir köy yerini yazdırırken hicmi sormadin be canim ya nasıl iş bu. Hayatında başka biri varsa açıkça soylesin ben zaten olsa da olmasa da bosicam seni de nasıl babasın sen diye çıkış hakkını ara güzelim ya bosanirkende al nafakani bi güzel bide çocuğu o istemiş böyle bisey varmı ya . Allah yardımcın olsun.

eş durumu tayini için bekliyor olabilir misiniz?
çünkü öyle ücra bir köyden ancak böyle kurtulabilirsiniz sanki

Sizin neyiniz var dikkat çeken? Zaten açıga alınma gibi bir durum olsa çoktan alırlardı sizi onları başlayan bi yerlere bir baglantiniz varsa. Eşinize gelince bir kaç ay.daha bekleyip saglam delilerle verin mahkemeye yokmu bi arkadaşınız kimse ye söylemeden sizin adınıza araştırsın eşinizi.Oğlunuza gelince arkasında annesi var kimse olmasın güçlü olun evladınız için, şimdiden yaşadıklarınızı yazın sanki oğlunuzla konuşur gibi ileride sorduğunda verirsin okur yaşadıklarınızı anlaması kolay olur.
Çok teşekkür ederim. Bende bir sıkıntı yok alakam da yok zaten çalışıyorum açıkçası onun ilişkisi olup olmadığını da bilmiyorum tahmin ettim sadece

Aramız boşanmaya gelecek kadar kötü değildi. Buraya geldim eşim ilişkisini kesti diyorum. 3 ay aradım ve davayı açmasını bekledim ve ailem de aramama karşı çıktı. Kafamda bitirmeyi de bekledim. Neresi eksik anlamadım. Sorun öyleyse cevap vereyim
Yani aranız çok kötü değildi ise pat diye mi aramadi yani. E sen aradın hakaret etti öyle mi ? Niye ki niye ? Hatta seni o ücra yere o götürmefi mi hiç? Ev falan tutmussundur yardım etmedi mi ?

O sizi çoktan yok saymış ailesi de düzgün bir aile değil belli ki kolay kolay yazmam ama bosanmalisiniz
Yarın dilekçeyi işleme aldıracağım çok teşekkür ederim. Ben elimden gelenin fazlasını yaptım. En azından yuva yıkan taraf ben değilim. Bunu anlamıyor buradaki bazı arkadaşlar

Eşin ailesinin dolduruşuna gelmiş dicem ama seni bile isteye güneydoğuya göndermiş uzak ol diye.- ki bosver bu zamana kadar ayakların ustunde sapasağlam durmussun allah bozmasın davanıda aç .sürdürme diyenlere de uyma göruyoruz okadar televızyonda medyada erkek mılletı bu durur durur aklına pislik gelir bela olur basına . Allah kurtarmış sende bosa gitsin .

bence o insanın öyle bir ilişkisi varsa dahi sen arasanda aramasanda numaran görünse de görünmesede sen resmi olarak karısısın o yüzden elbette eğer öyle bir durum varsa numaranın olması dışında çok önemli şeyler vardır
belkide birine ulaşıp bazı şeyleri öğrenmelisin

Eşin ailesinin dolduruşuna gelmiş dicem ama seni bile isteye güneydoğuya göndermiş uzak ol diye.- ki bosver bu zamana kadar ayakların ustunde sapasağlam durmussun allah bozmasın davanıda aç .sürdürme diyenlere de uyma göruyoruz okadar televızyonda medyada erkek mılletı bu durur durur aklına pislik gelir bela olur basına . Allah kurtarmış sende bosa gitsin .
İnş aldatıyordur da tazminatta alırım yüklü miktarda :sinirli:

Yorum bile yapmıyorlar kapatıyorlar konuyu benim yanımda konuşmuyorlar.

Üstünü kapat kapat konuyu ertele ertele nereye kadar güzel kardeşim sen davanı aç yıpranma yıpratma cocugunuda ne hali varsa gör de allaha havale edıyorum de azonce yorum yapan bı arkadasında dedıgı gıbı hersey savcılıkta bellı olur allah yar ve yardımcın olsun

Birçok kadın da şuan senin yaptığını yapmak istiyordur Eminim !keşke elimde mesleğim olsada çocuğumu da alıp ülkenin en uzağına bunlardan çok çok uzağa gitsem diyordur !kaynananın kocanın yüzünü görmesem hiç fena olmaz modunda çok kadın var (yaşattıklarından ötürü tabiki )

Birçok kadın da şuan senin yaptığını yapmak istiyordur Eminim !keşke elimde mesleğim olsada çocuğumu da alıp ülkenin en uzağına bunlardan çok çok uzağa gitsem diyordur !kaynananın kocanın yüzünü görmesem hiç fena olmaz modunda çok kadın var (yaşattıklarından ötürü tabiki )
Burda olmam bi bakımdan nimet evet :KK16:

Back
X