Hayatim alt üst

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle konuşmadan. Yakışıklı bir erkek profili oluşturup, eşinize yürüyün. Takipçilere bakın mesela. Benim hoşlandığım kişi de yakışıklı beylerin hesabını takip ediyordu. Soğudum.

Eşiniz mi demiş karşı tarafa?
Evet karşı taraf sormuş önce sonra esim

Eşinizle konuşmadan. Yakışıklı bir erkek profili oluşturup, eşinize yürüyün. Takipçilere bakın mesela. Benim hoşlandığım kişi de yakışıklı beylerin hesabını takip ediyordu. Soğudum.

Eşiniz mi demiş karşı tarafa? Bağırır, neden bağırmasın. Ben gayim diye haykıracak değil ya. Siz aklınızdaki soru işaretlerini çözün. Şimdiye kadar hiç mi dikkatinizi çekmedi? Evlenmeden önce falan?
Bunj sadece mahkeme de geçerlidir yapacagim bu konuda bilginiz var mi

Bu bir rahatsızlık olmalı bence tedavi olmali onun böyle bir tercih yapmasını istemiyorum mevzu sadece boşanmak Değil ki çocuğumun babası normal bir jnsan olmalı ben kendimi geçtim onun bu yanlışlara düşmesine üzülüyorum şimdi bana bunu yapmasına kendine bize bunu yapmasına
Virüs değil ki bu çaresi olsun. Karakter meselesi. Tedavilik bir durum değil maalesef. Eşiniz hatayı sizi kullanarak yapmış. Yani sizinle evlenmeyip baştan söylese belki çevresinden bu durum dikkat çekecekti. Böylece hem sizinle oluyor hem erkekle konuşabiliyor. Ben açıkçası yadırgayamıyorum da kim ister ki hem cinsinden hoşlanmayı kimse durduk yere bunu fantazi olsun diye yapamaz midesi kaldırmaz doğuştan gelen bir hissiyat. Ama keşke kurban siz olmasaydınız cidden zor.

Hijyen kiti ne? Merakımdan aradım bulamadım.

Eşcinsellik hastalık değil bir tercih. Tedavisi de yok. Bizim toplumumuzda normal karşılanmadığından erkekler paravan evlilik yapıyor. Mesajlar grup mesajı mı yoksa tek kendi mi yazmış? Mesela bende tanımadığım kişi tarafından bir gruba eklenmiştim. Özelde yaşıyorlar, ben de okuyorum. Ben sizin yerinizde olsam, bir erkek profili açar, eşinizin hesabına yazardım. Muhabbet nasıl devam ediyor görün.
"Hijyen kiti"dedigim 20×35 cm kadar, mavi üzerinde kalp ve penis resmi olan bir çanta.Icerisinde prezervatif, kayganlastirici, kelepçe vs seks oyuncakları vardi.Ne olduğunu anlayamadigimiz kokulu biseyler vs.Adam bu çantayı evde çalışma odasında saklamış.Gelen erkeklerle kullanmiş.Bize fotoğraflarini gösterdi, inanamadım.Nasil tarif edeceğimi bilemedigimden hijyen çantası.dedim.Çanta nedeniyle eve ses kaydedici yerleştirince olayı çözdü.

Sen suan bosanmaya karar vermissin gibi duruyor. Ortada sadece selam yas kac diye mesajlasma var. Bence bosver soyleme bile mesajlari gordugunu ama takip et. Bulusma falan gibi durumlara giriyorsa o zaman kararini verirsin.

Esinizle konuşmadan önce ilk firsatta Telefonunda ne varsa kendi telefonunuzla çekin.Aplikasyonlara bakin.Tinder tarzi bir uygulama varmis.Sadece gaylerin kullandığı.O varsa açıp yazışmaların fotoğraflarini alın.Kanit olarak kullanırsınız.Mahkeme kabuk etmese de kendisine şantaj yapar istediğiniz gibi bosanirsiniz.Cocugunuz var.Herkese söyleyebilirmisiniz bilmiyorum.Evladinizi düşünmek zorundasınız.Ama çocuğunuzun velayetini ve boşanma sonrasi babayla görüşmesi , nafaka konularinda eliniz sağlam olur.Allah yardımciniz olsun.

Birde ben şimdi sesiz sedasız boşanmak istiyorum o şimdi niye baktın vs kızıp bağırır mi üste çıkmaya çalışır mı ben sorunlarla çok bahsedebilir kavga eden bir insan değilim kestirip atarım eşim de dedikler ugrastirir diye endişe ediyorum
Aile büyüğü birinden yardim alabilirsiniz.Sizi koruyup destek olacak.Asla alttan almayin.Size yapılan, evladiniza yapilan büyük haksizlik

Konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum gelecek yorumlara hazır değilim ama içim o kadar dertli o kadar kederli ki hala inanmıyorum kabus olsun istiyorum
Ben 5 şenlik evli bir çocuk annesiyim eşim ile genel olarak bir problemimiz yoktu cinsellik olarak çok aktif olmamakta fena değildi çok düşkündür çocuğuna ilgili bir baba genel olarak anlayışlı bir es ama tabi ko sorjnlariiz oldu geçen sene çok tartıştık bir ara Twitter dan birilerine mesaj attığını ama cevap geldiği halde mesajı okumasına rağmen cevap yazmamıştı ben yakaladım daha doğrusu gördüm tartıştım sırf işte senin canını acıtmak için yazdım ssibra pişman oldum cevap falan yazmadım kaldı öyle dedi neyse öyle böyle konu kapandı ama mesajlarda 3 kişi 1 i kadın ikisi erkekti mesajda sadece selam selam vardı
Ve dün wsimin bir istegraml hesabı vardı o hesaptan haberdarim sahte bir hesap kimseyi ne takip ediyor ne takipçisi var kendi hesabı da vr hatta şifresi bende de var telimde açık dün öylesine bakım dedim teline teli hep ortada tüm hesapları da açık ve bu sahte hesapta birkaç gay hesaplara mesajları var selam yas kaç falan yaşadığımiz yere yakın şehirlere ait insanlarin hesabi (sehirismiyle acilan hesaplarr) dünya başıma yıkıldı hemen ekranı teli mesajları videoya çektim ama esime konduramiyorum ona gördüğümü söyleyip konuşup bunun yanlış olduğunu gerekirse bir psikoloğa gitsin demek istiyorum ama bir yandan da bu olayı agizma bile alamıyorum daha neler diyorum boşanmak gibi bir şey aklımdan geçmiyordu hiç yaaa nasıl diyim bir sye yapmadığına eminim ama bu düşüncesi o hesaplara mesajlarda amaç ne o zaman bir niyeti varmış demekki diyorum bilmiyorum ya cokk üzgünüm kafam çok karışık ne yapmalı nasıl davranalı bilmiyorum
Lütfen samimi ve cozumcul yorumlar yapın gereksiz yorum istemiyorum bosanmalsa bosanirim da ama şuan özel sektörde askeri ücrete çalışıyorum yalnız çocuğuma nasıl bakarım ayrıca eşimi de seviyorum yani ne yapacağım bilmiyorum aklım almıyor hiç bir şeyi dünyam alt üst
Bazı erkekler karşı cinsle konuşmanın aldatma sayıldığını bildiği için hem cinsiyle konuşmaya karar verirler burda ki amaç heyecanı tatmin etmektir. Cinsel tercihinin hem cinsine olduğunu hiç fark etmişmiydiniz yoksa söylediği gibi canını acıtmak amacıyla mi yapmıştır bilemiyorum

Bu bir rahatsızlık olmalı bence tedavi olmali onun böyle bir tercih yapmasını istemiyorum mevzu sadece boşanmak Değil ki çocuğumun babası normal bir jnsan olmalı ben kendimi geçtim onun bu yanlışlara düşmesine üzülüyorum şimdi bana bunu yapmasına kendine bize bunu yapmasına
Hayvanları da tedavi mi edelim eşcinsel hayvanlar da var, doğuştan doğal bir yönelim bu, hastalık değil yanlış da değil. Odaklanmanız gereken nokta, aldatma girişimleri.

Durumunuza üzüldüm gerçekten. Başa gelmeden konuşmak kokay herşeyi. Çocuğunuzun psikolojisini de düşünerek, kimseye söylemeyin bu durumu. Ama boşanma niyetiniz varsa bir şekilde kanıt biriktirmeye çalışın. Kimse gay veya biseksuel bir erkekle evli kalmayı istemezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X