Hımm çok lezzetli görünüyorgünaydın kızlar
akşam markete uğrayamadım ton balığı alamadım eve geldim pilavı ocağa koydum mis gibi koktu sonra baktım benim yiyebilecegim hiç bir şey tabiki o kurufasulye ve pilavdan yemedim
kendime hemen yumurta haşladım domates maydanoz dereotu peynirle güzel bir salata yanında ayran akşamı kurtardım evdekilerde turşu ile birlikte çok güzel olmuş diyerek kurufasulyeye ekmeği bana bana yediler
akşam
haşlanmış yumurta
domates maydanoz dereotu peynirli salata
ayran
yatmadan önce yoğurt pulbiber limon
sabahEki Görüntüle 1685035
sebzeli omlet peynir maydanoz dereotu süt
cnm annene geçmiş olsun üzülme toparlarsın en kısa süredegünaydın kızlar dün annemin tahlilleri iyi çıktı çok şükür
akşam az yağlı bol salata
1 adet tavuk şintzel
2 kase çorba ekmek falan yemedim
ama puding vardı evde ondan yedim
kızlar buraya yazmağım sürede yemekonusunda zıvanadan çıkmıştım resmen dün sabaha tartıldım 71,1 gördüm kendimden nefret ettim
bu sabah 70,4 cumaya kadar bakalım kaç olucam
cnm dikkat etmesende buradan kopma günde bir iki mesajda olsa yaz sadece diyet konusunda değil üzüntülerini sevinçlerini bizimle paylaş paylaş ki birbirimize destek olalımama çok şükür toparladım kendimi buraya yazmanın çok faydası var bence iyiki varsınız kızlar hepinize çookk teşk ediyorum
sağol canım ya allah razı olsuncnm annene geçmiş olsun üzülme toparlarsın en kısa sürede
Ben denemedim ama bu akşam deneyeceğim, okadar kötü mü tadı ciddenkızlar bu yoğurtlu kürü bi kere denedim tadı biraz kötü geldi siz nasıl yıyorsunuz
günaydın canımmmgünaydın kızlar
Ben denemedim ama bu akşam deneyeceğim, okadar kötü mü tadı cidden
Dün duş alacaktım güüüyaaaa ama oğlanın derslerini yaptırana kadar uyku bastırdı,bende 2 akşamdır deneyeceğim koltukta sızıp uyuya kalıyorummm
bende öyleeeDün duş alacaktım güüüyaaaa ama oğlanın derslerini yaptırana kadar uyku bastırdı,
Ders bitti anında sızdım bende
günaydın kızlar
akşam markete uğrayamadım ton balığı alamadım eve geldim pilavı ocağa koydum mis gibi koktu sonra baktım benim yiyebilecegim hiç bir şey tabiki o kurufasulye ve pilavdan yemedim
kendime hemen yumurta haşladım domates maydanoz dereotu peynirle güzel bir salata yanında ayran akşamı kurtardım evdekilerde turşu ile birlikte çok güzel olmuş diyerek kurufasulyeye ekmeği bana bana yediler
akşam
haşlanmış yumurta
domates maydanoz dereotu peynirli salata
ayran
yatmadan önce yoğurt pulbiber limon
sabahEki Görüntüle 1685035
sebzeli omlet peynir maydanoz dereotu süt
Günaydın lati loklumlar;
Akşam taze fasülye (ekmeksiz)
Bulgur pilavı (1 kepçe)
Yoğurt
Sabah;
Ilık su limonlu
Biraz sonra da kahvaltı mı yapacağım;
Zeytin
Peynir
Kaşar peyniri
Haşlanmış yumurta
Salatalık
Kepekli Galete (1 adet)
Fincan Çay (şekersiz)
Kol saatimi takmayı unutmuşum kendimi çok boşlukta hissediyorum bugün
saat takamıyorum alerjim var benim biliyomusunnnGÜNAYDIN CNM
tebrikler akşam menün için
sonuçta öğünlerimizi sağlıklı geçirmek
kahvatın çok güzel görünüyor
günaydın cnm
afiyet olsun
bugunluk pc saati ile idar et artıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?