günaydın kızlar dün annemin tahlilleri iyi çıktı çok şükür
akşam az yağlı bol salata
1 adet tavuk şintzel
2 kase çorba ekmek falan yemedim
ama puding vardı evde ondan yedim
kızlar buraya yazmağım sürede yemekonusunda zıvanadan çıkmıştım resmen dün sabaha tartıldım 71,1 gördüm kendimden nefret ettim
bu sabah 70,4 cumaya kadar bakalım kaç olucam
ama çok şükür toparladım kendimi buraya yazmanın çok faydası var bence iyiki varsınız kızlar hepinize çookk teşk ediyorum
cnm dikkat etmesende buradan kopma günde bir iki mesajda olsa yaz sadece diyet konusunda değil üzüntülerini sevinçlerini bizimle paylaş paylaş ki birbirimize destek olalım
günaydın kızlarrr
G guziss35 annene çok geçmiş olsun canım
dün akşam bende hatanın eşiğinden döndüm
tam çıkış saatimize yakın arkadaşın d.günü imiş pasta alınmış benimkini hemen birine ikram ettim kurtuldum ondan ama
akşam evde kestane şekeri vardı ondan yedim canım fena tatlı istiyor malum regli haftası
akşam
şehriye çorba bi tabak
yarım kase kuru fasulye
2 kaşık pilav(pilav olmamalıydı)
turşu yoğurt turp
günaydın kızlar
kızlar bu yoğurtlu kürü bi kere denedim tadı biraz kötü geldi siz nasıl yıyorsunuz
ya da bidiğiniz yağ yakıcı kürler varmı
yasemin canım hayırlı olsun yeni topiğin
meğer buradaymış herkes :)
turşu vucutta su mu tutuyorrrgünaydın cnm
annen için geçmiş olsun
evet puding akşam saatlerinde olmamış akşam yenilen tatlılar ekmekler meyveler hepsi bize yağ olarak dönüyor akşamları bunları tüketme cnm
kendini toparlamalısın evet günlüük bir kere olsada yaz canın ne isterse bura yaz inan sonra aklından uçup gidiyor
düşün ya benin aklıma gelenleri bir saysam abowww canım neler istiyor ama kendime verdiğim sözü tutmalıyım
bizler bukadar iradesiz değiliz
günaydın
pastadan kurtuldun ama kestane şekerinden kurtulamadım
şu akşamları turşuyu da kaldırsan artık vucutta su tutmasına sebep oluyor sonra da karnım davul gibi oldu diyosunn
günaydın cnm
cnm ben çok sevdim zaten yoğurdu tek başına tüketemiyorum
içine mutlaka nane kekik salatalık atardım
yağ yakıcı kürlerden önce yeme düzenimizi oturtalım
ama ödem atıcı kürler yapabilirsin
turşu vucutta su mu tutuyorrr
ay bilmiyordum tamam yemem onuda yemem yaseminn
yasemin bu sefer başarmak istiyorum şu anda herşey süper gidiyor bozulacak diye çok korkuyorumGünaydın kızlar
evet hemen menümü paylaşayımm
kalkınca bir bardak limonlu ılık su
1 tane kuru kaysı
kahvaltı
1 yumurta
peynir
süt
domate salatalık biber
2-3 tane fıstıkk
ara: kahve +2 kuru kaysı
öğle
taze fasulye
yoğurt (salatalık )
ara 1 elma+yeşilçay
akşam : kıymalı yumurta(elimin ayarı yok fazla kavurunca bitirieyim dedim :))
ayran
canım sen gerçekten bu sefer çok güzel motive oldun inş bozmadan böyle devamedersinyasemin bu sefer başarmak istiyorum şu anda herşey süper gidiyor bozulacak diye çok korkuyorum
yasemin bu sefer başarmak istiyorum şu anda herşey süper gidiyor bozulacak diye çok korkuyorum
canım sen gerçekten bu sefer çok güzel motive oldun inş bozmadan böyle devamedersin
ben çok aramam ama kurufasulye bakliyat oldumu severimmalasef canım
istersen diyet süresince yeme
bende bayılırım ama yemiyorum dolapta bana bakıyor turşularrr
hayır neye ii geliyor nasıl??kızlar şu zerdeçal kürünü duydunuzmu
yasemin bu sefer başarmak istiyorum şu anda herşey süper gidiyor bozulacak diye çok korkuyorum
canım sen gerçekten bu sefer çok güzel motive oldun inş bozmadan böyle devamedersin
kızlar şu zerdeçal kürünü duydunuzmu
saat takamıyorum alerjim var benim biliyomusunnn
sağol canm
hoşgeldin nerelerdesin anlat bakalım
daha hala yoğunmusunnnn
maşallah sana ben o kadar sabırlı değilimsakın bozmak yok
eğer bozarsak zaten emeklerimiz boşa gidecekşurda dişimizi sıkacak sadece 2 ay
kız ben 13 ayda 15kg vermiştim zamanında
aydaa -500 gr verdim yine pes etmemiştim
cnm ben motive olmak zorundayın sizlerin sayesinde çünkü pko var kilo aldıkça değerlerm yükseliyorr acısını da ben çekiyorum sonra pko çok zor kilo verir üstüne birde kansızlık varsa tamamdır
o yüzden bu sefer bırakmak yok
zerdaçal
tarçın
zencefil
bunlar metobolizmayı hızlandırır
çaylarını yapıp içebilirsin
ben yoğurt kürünü yaptım ama pek faydasını görmedim
fakat zencefili çayı gerçekten işe yarıyorrr şu kış aylarında güzel olurr içiniz ısınırrr
günaydınnn
,Benimde var biliyormusun Ceyda altın ve güöüş dışında takamıyorum takılarıi içim gidiyor ne güzel aksesuarlar var ama anında tenim tahriş oluyır.
Saol canım, nolsun yasmin işler güçler işte birde ekranımın arkasında bir çift meraklı göz derken uğrayamaz oldum yetişemiyorum bir türlü baksana buraya yazdım oyle kala kaldı takip edemedim.
Ama aklımdasınız hep
55 kilo olmuşum durumlar vahim basen göbek aldı yürüdü
günaydın cnm
nerdesin sen
bıraktın demi diyetii
,
ozaman önlem alma zamanı ufaktan başla yaza anca veririzzz kiloları
benimde kaşıntı oluyor bazen dayanamayıp takıyorum ama çok istiyorum sürekli takmakkkBenimde var biliyormusun Ceyda altın ve güöüş dışında takamıyorum takılarıi içim gidiyor ne güzel aksesuarlar var ama anında tenim tahriş oluyır.
Saol canım, nolsun yasmin işler güçler işte birde ekranımın arkasında bir çift meraklı göz derken uğrayamaz oldum yetişemiyorum bir türlü baksana buraya yazdım oyle kala kaldı takip edemedim.
Ama aklımdasınız hep
55 kilo olmuşum durumlar vahim basen göbek aldı yürüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?