Hayatım Diyet

Ben şöyle düşündüm
Sabah peynir yada yumurta
1 meyve yada bal reçel ama sadece 1tk
5 zeytin yada ceviz yada tereyağı 1tk
1dilim ekmek
Öğle
sebze yemeği mutlaka olacak
Protein et /köfte/tavuk /balık yada kuru baklagil varsa ekmek yok
Salata yoğurt mutlaka
1dilim ekmek
Akşam
Öğle ile aynı ama porsiyonlari öğleye göre daha küçük
Aralarda meyve eğer yemeğin üstüne canim tatlı isterse meyve yemeğin üstüne
Yorum lütfen

şimdi rollacım sabah ki menüde ekmek 1 dl ya onu 2 dl yap canım

öğle yemeğinde de protein de varsa da yoksa da 1 dl ekmek veya 1 kepçe çorba tüket

akşam yemeğinde öğle gibi aynı ölçülerde olabilir onda sıkıntı yok canım yani benim diyet listem öyle en azından

aralarda meyve vazgeçemiyorsan benim gibi meyve+yoğurt mutlaka yanında yoğurt tüket

akşam yemeğinden sonra acıkırsan eğer bir sb süt içebilirsin

o da mı seni kesmedi o zaman benim gibi
masanın üzerine maydonoz,nane,roka,dereotu, semizotu ne varsa yıka koy
acıkırsan onlardan otur ye olmadı salatalık da yiyebilirsin

bak benim diyetisyenim yemekten kısıtlamıyor beni kendide söylüyor
kısıtlamak istemiyorum böyle devam edelim siz hareketinizi arttırın diyor
yani bende sana diyorum hareketini arttır

guziss 10 günde zayıflamak mı istiyorsun, sana bir plan yapalım, bırak sebze ile beslenmeyi, protein diyeti yap, her gün 1 saat yürü, akşam eve gelincede jillianın 30 day shred level 1 videosunu yap, videoyu yapmadan önce şişman bulduğun bölgeleri kremle, streç ile sar, biraz kalın kıyafetle yap, bittiğinde sırılsıklam olacaksın, üşütmemek için hemen duşa gir, duştan çıkıncada kremlen (mümkünse nivea vs. sıkılaştırıcı bir krem olsun bu, alamazsanda bebe yağı olabilir)

evet değişime hazır mısın?

ENDER SARAÇ PROTEİN DİYETİ HAFTADA 2 KİLO

Bu yazımızda Ender Saraç Protein Diyetiile hafta da nasıl 2 kilo verebileceğinize değineceğiz. Tabi ki protein diyetleri hakkında ki doğru mu yanlış mı sorularınızı şuan duyuyorum. İşin aslına değinirsekprotein diyeti çok uzun süre uygulanmazsa daha hızlı kilo vermenizi ve daha estetik bir şekilde incelmenizi sağlamaktadır. Tabi ki dozunu kaçırıp dahaaz kalorili diyerek sadece protein ağırlıklı beslenmek hızlı yaşlanmanıza neden olabilir. Bu yüzden dengeyi fazla bozmamak gerekir.

Yazımızın devamında Ender Saraç hafta da 2 kilo zayıflatan protein diyeti ile ilgili örnek diyet listesine yer vereceğiz. Dilerseniz daha fazla uzatmadan protein diyet listesine bir göz atalım.

ENDER SARAÇ PROTEİN DİYETİ 1. GÜN

SABAH

• 1 katı yumurta,
  • 5-6 adet zeytin,
  • 2 salatalık,
  • 2-3 parmak kadar yağsız peynir,
  • 3 yemek kaşığı çökelek peyniri üzerine yarım çay kaşığı çörekotu, 1 çay kaşığı sızma zeytinyağı karıştırılacak.
ÖĞLE

• Roka,tere, dereotu,
  • Sivri biber,
  • Salatalıktan oluşan yeşil salatanın üzerine 150 gram kağıtta light ton balığı.
ARA ÖĞÜN

• 1 avuç karadut,
  • 3 ceviz içi.
AKŞAM

• 4-5 adet ekmeksiz, yağsız kıymadan köfte.
  • 2 haşlanmış kabak,
  • 6-7 adet közlenmiş acı sivri biber.
GECE

• 5-6 adet diri, orta boy çilek.
ENDER SARAÇ PROTEİN DİYETİ 2. GÜN
SABAH

• 1 kase az yağlı yoğurt, üzerine 3 eviz içi,
  • 1 tatlı kaşığı kabaca öğütülmüş keten tohumu,
  • 1 küçük çay kaşığı çörek otu,
  • 3 yemek kaşığı yulaf kepeği,
  • 2 tatlı kaşığı buğday ruşeymi.

ÖĞLE

• 1 kase kuzu kulağı çorbası,
  • Derisiz yarım tavuk göğüs. Haşlama ya da ızgara.
ARA ÖĞÜN

• 2 salatalık,
  • 5-6 kaşık doğal yoğurttan taze naneli cacık.
AKŞAM

• 1 porsiyon ızgara, az yağlı bonfile et,
  • 6-7 adet acı közlenmiş sivri biber,
  • 2 haşlanmış kabak.
GECE

• 1 avuç vişne veya karadut ya da çilek.
PROTEİN DİYETİ YAPARKEN DİKKAT
Mutlaka günde en az 2-2,5 litre su için. Hatta bu suyu hafif alkali olarak içerseniz daha iyidir.

Protein diyetleri kabızlığa neden olabilir. Bu nedenle bol suyun yanısıra roka, tere, dereotu, taze soğan, maydanoz, salatalık gibi kalorisi çok düşük ama lifli, posalı ve klorofilli yeşillikleri tüketin.

Protein diyetlerinde vücudun sıkılaşması için sadece bol protein almak yetmez. Beraberinde hafif ağırlık çalışmaları ve zayıflatan egzersiz hareketleri gibi kas, direnç egzersizleri yapıp vücudun sıkılaşmasına yardımcı olunmalıdır.

Yeşilliğin yanısıra hiç meyvenin yenmediği bir beslenme programı olmaz. Kilo aldırır diye bazı kişiler bu tarzda bir yanlışa düşmekte kesinlikle diyet de meyveye yer verilmelidir. Yemekten korkmayın ama hiç bir zamanda miktarı fazla kaçırmayın. Bu bahsedilenlere uymanız durumundaEnder Saraç protein diyeti ile sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------
alıntı yaptım ama bi dene bu diyeti, çokta sağlıklı bir diyete benziyor...

ayyy hadi kızlar beni zayıflatın tamam ne derseniz yapıcam ama streçle sarmasam sıcağa hiç tahammülüm yok bu sabah 4 durak önce indim ve yürüdüm

ayyy hadi kızlar beni zayıflatın tamam ne derseniz yapıcam ama streçle sarmasam sıcağa hiç tahammülüm yok bu sabah 4 durak önce indim ve yürüdüm
olur tabi canım, çok daha inceltiyor da ondan sar dedim, 10 gün sabret kız

bak yukardaki diyet listesi çok güzel ama ben yerinde olsam akşam meyveyi çıkartırım

bu gün başla lütfen spor artı diyet 10 gün sonra ölçülerine bak 2 beden eriyeceksin ve 3-4 kilo vereceksin, kilodan ziyade baya inceleceksinnnn güzisss VAR MISINNNNNNN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…