you tubeden videoyu açıyorsun, adres kısmında youtube yazan yerin yanına ss koyuyorsun ve başka bir sayfaya yönlendiriyor, orada indiriyorsunben bilmiyom indirmesini özelden anlatırmısın akşam indirmeye çalışammm
yarar canım, 10 günde 2 beden incelirsin :)dur kız bugün öğle arasında gideralırım yada akşam çıkışta alıcam işe yarar dimi(
cnm günaydın
aç yatmakta iş değil
o zaman yoğur süt tüketebilirsin
buunlar göbek bölgesinde yağları parçalarrrr
öğünlerin yanında mutlaka yoğur yee
aslında yiyecektim ama evde yoğurdun dimi kalmıştı sütte istemedi canım ama çok haklısın yamsin akşamları yoğurt tüketiyordum önceki diyette de faydası oluyor birde içine pul biber koyup yiyorum metabolizmaya da faydası olur belkim...
aynen öyle yappp
ya bir acı pul biber bulamadım koskoca memlekkete
alıyorum hiç acı çıkmıyor
en son ctesi aldım orda tadına baktım acı eve gittim yoğurda karıştırdım acısı falan kalmadııı
genic sen buldun mu acı biberr
oooo herkes bir gaza gelmiş desenizya
valla ben yılbaşına kadar 2kg versem yeter
kızlar akşam ben
önce bunu
sonra da
bunu yaptımmmm nasıl sizce
ee birde sabah işe gelirken giderken 20dk yürüyorum
@sarayca ben ne zaman jillian yapmaya başlasam youtube den videolar hep duruyor ondan sonra da yapasım gelmiyorr
kızlar 10 gün için hedef koymak istiyorum sizce kaç kilo olsun
zeliş 2 ci video yapabilirsin 15dk anca sürüyorrrr
olabilir ama hiç protein diyeti yapmadım kızlar4 kg :) hızlı kilo vermek istiyorsan bu 10 günü protein diyeti yapmanı öneririm, 10 günden sonra ayça kaya yaparsın diye düşünüyorum
canım et, balık, tavuk, yoğurt ve yumurta seviyor musun? (et balık kurumu gibi olduolabilir ama hiç protein diyeti yapmadım kızlar
bayılıyorumm valla onlara ben her şeyi seviyorum yemek ayrımı yapmam hiçcanım et, balık, tavuk, yoğurt ve yumurta seviyor musun? (et balık kurumu gibi oldu)
hızlı kilo vermek istiyorsan protein bire bir, hem doyuyorsun, hem kilo veriyorsun :)bayılıyorumm valla onlara ben her şeyi seviyorum yemek ayrımı yapmam hiç
olabilir canım yapabiliirim ekmek var mı yoksada sorun değil benim içinhızlı kilo vermek istiyorsan protein bire bir, hem doyuyorsun, hem kilo veriyorsun :)
afiyet olsun canım,pişşştt genic duyma sen bundan sonrasını
2 şekerli, süt tozlu nescafe ile ara öğün yapıyorum
olabilir canım yapabiliirim ekmek var mı yoksada sorun değil benim için
aynen öyle yappp
ya bir acı pul biber bulamadım koskoca memlekkete
alıyorum hiç acı çıkmıyor
en son ctesi aldım orda tadına baktım acı eve gittim yoğurda karıştırdım acısı falan kalmadııı
genic sen buldun mu acı biberr
ben çok acıda sevmiyorum ya yetiyor acısı bana biliyormusun
ben spor yapmaya hangisinden başlayabilirim yasmin
zaman kalmıyor ödevlerden filan ama 10 dk bile olsa yapsam diyorum
herşeyin bir ilki vardırolabilir ama hiç protein diyeti yapmadım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?