Günaydın
Sabah
İki dilim çavdar ekmeği arasında peynir maydanoz
Kızlar bugün dişçide randevm var dişime kaplama yaptırıcam
guziss 10 günde zayıflamak mı istiyorsun, sana bir plan yapalım, bırak sebze ile beslenmeyi, protein diyeti yap, her gün 1 saat yürü, akşam eve gelincede jillianın 30 day shred level 1 videosunu yap, videoyu yapmadan önce şişman bulduğun bölgeleri kremle, streç ile sar, biraz kalın kıyafetle yap, bittiğinde sırılsıklam olacaksın, üşütmemek için hemen duşa gir, duştan çıkıncada kremlen (mümkünse nivea vs. sıkılaştırıcı bir krem olsun bu, alamazsanda bebe yağı olabilir)
evet değişime hazır mısın?
ayyy hadi kızlar beni zayıflatın tamam ne derseniz yapıcam ama streçle sarmasam sıcağa hiç tahammülüm yok bu sabah 4 durak önce indim ve yürüdüm
olur tabi canım, çok daha inceltiyor da ondan sar dedim, 10 gün sabret kız
bak yukardaki diyet listesi çok güzel ama ben yerinde olsam akşam meyveyi çıkartırım
bu gün başla lütfen spor artı diyet 10 gün sonra ölçülerine bak 2 beden eriyeceksin ve 3-4 kilo vereceksin, kilodan ziyade baya inceleceksinnnn güzisss VAR MISINNNNNNN?
guziss varım diyorrrrrrrolur tabi canım, çok daha inceltiyor da ondan sar dedim, 10 gün sabret kız
bak yukardaki diyet listesi çok güzel ama ben yerinde olsam akşam meyveyi çıkartırım
bu gün başla lütfen spor artı diyet 10 gün sonra ölçülerine bak 2 beden eriyeceksin ve 3-4 kilo vereceksin, kilodan ziyade baya inceleceksinnnn güzisss VAR MISINNNNNNN?
geçmiş olsun canım
ooooooooooooooo saraycam bana da bir el atsan da bende zincirlerimden kurtulsam
benden pas kafam kaldırmıyor sabah sabah
valla sen bu iddiayı kazanmak istiyormusun önce onun cevabını ver
bak sarayca ne güzel yazmış 10 gün sık dişini ve sonuçlarını da çok güzel al
hadi bakalım marş marş
aynen kilo değil ama incelme güzel olur
guziss varım diyorrrrrrr
teşekkür ederim cnm şimdi dişçideyim iğne yapıldı bekliyorumgeçmiş olsun canım
ooooooooooooooo saraycam bana da bir el atsan da bende zincirlerimden kurtulsam
benden pas kafam kaldırmıyor sabah sabah
valla sen bu iddiayı kazanmak istiyormusun önce onun cevabını ver
bak sarayca ne güzel yazmış 10 gün sık dişini ve sonuçlarını da çok güzel al
hadi bakalım marş marş
aslı sen bana el at ya, ben hiç spor yapamaz oldum bu aralar
evet
o zaman hemen kendine sıkılaştırıcı bi krem al (çok etkili söyleyeyim, ucuzundan olsun nivea tercihim)
sonra alışverişini yap, tavuk-balık-yoğurt-yeşillik-yumurta-peynir vs. evinde olsun
sonra jillianın videosunu pc ne indir.
kilona bak-ölçülerini al ve bir yere not et (özelden bana da gönder, merak ederim)
veeee diyet baş-la-sın
geçmiş olsun canımteşekkür ederim cnm şimdi dişçideyim iğne yapıldı bekliyorum
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
yulaf yiyemem ve akşam meyve yemem sadece süt içerim
her şeyim var tek kremyokaslı sen bana el at ya, ben hiç spor yapamaz oldum bu aralar
evet
o zaman hemen kendine sıkılaştırıcı bi krem al (çok etkili söyleyeyim, ucuzundan olsun nivea tercihim)
sonra alışverişini yap, tavuk-balık-yoğurt-yeşillik-yumurta-peynir vs. evinde olsun
sonra jillianın videosunu pc ne indir.
kilona bak-ölçülerini al ve bir yere not et (özelden bana da gönder, merak ederim)
veeee diyet baş-la-sın
oooo herkes bir gaza gelmiş desenizya
valla ben yılbaşına kadar 2kg versem yeter
kızlar akşam ben
önce bunu
sonra da
bunu yaptımmmm nasıl sizce
ee birde sabah işe gelirken giderken 20dk yürüyorum
@sarayca ben ne zaman jillian yapmaya başlasam youtube den videolar hep duruyor ondan sonra da yapasım gelmiyorr
alıver kız, spordan önce sürersin, duştan sonra yine sürersin, farkı 10 günde anlaşılır, o derece yani :)her şeyim var tek kremyok
gayet güzel canım, pc ye indirebilirsin, ben indirdim, hiç duraklamadan yapabiliyorum :)
Günaydınlarrr
hımm pek bi gaza gelinmiş aman da ne güzle olmuş
akşam
3 yk sade bulgur pilavı
2 yk barbunya yedim
şu yazdıklarım var ya tabağın ortasında avuç içi kadar bir şeydi yani, midem kazına kazına uyudum
sabah
bir kupa süt - 4 yk mısır gevreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?