Hayatım Diyet

Günaydın kızlarrr

hayırlı cumalarınız olsun

evet nasıl gidiyor sağlıklı beslenme programınız

dün özetini geçeyim

Dün ara: peribiyorik yoğurt+için bir tatlı kaşığı keten tohumu (bağırsaklar için ama yine tık yok )

akşam : 5 yk taze fasulye

ara : yarım erik+bi lokma elma

40 dk sporumu yaptımmmm

akşamları çok açıkıyorum sanırım psikolojik

bende marul maydonoz dereotu yıkayıp masaya koydum canım çektikçe onları atıyom ağzıma inş. kısa zamanda normale dönerimmm

Bugun kalkınca bir bardak limonlu suyumu içitm

kahvaltı

1 yk lor (içine dereotu ve çörek otu)
domates
biber
salatalık
1 ceviz
2 dilim ç ekmeği
1 ç.b kahveli süt

ara:
1 elma

öğle
6 yk patlıcan salatası
ayran
2 dilim ç ekmaği

ara
1 armut +peribiyotik yoğurt

akşam

6 yk mantar sote
salata
yoğurt

ben gün içinde 2 fincan yeşil çay 1 fincan ekinizya çayı ve 1fincan kahve içiyorum hepsi şekersiz
günlük 3 llt su içerimm

kızlar günaydın çokfenayım
adet olmadım şişti her yerim gecikti bu ayy
dün akşam bir kase kurufasulye az pilav ve yoğurt yedim ama
canım çok tatlı istedi bir tane browni yedimmm

sabah

kahvaltım fikss

t.b ekmeği 2 dilim
6-7 zeytin
bir parça peynir
domates biber,

ben bu kahvaltının yarısını yapıp diğer yarısını ara ögün olarak yapıyorum genelde

afiyet olsun

CNM BENDE senin gibi işyerimde kahvaltı yapıyordum

inan yediğimden birşey anlamıyorum ya tel çalar ya müşteri gelirdi öğleye kadar anca yiyordum

sabahları kalkıyom 06,30 da namazımı klıp hazırlıyom kahvaltı rahat rahat 7,30 kadar yapıyoz oğlanla

akşam senin dünkü videoların linklerini aldım
yaptım mı yaptım hatta şu 32 dk cardio vardı onunda 25 dk yaptım
akşam nasıl hissediyordum anlatamam sana bütün kaslarım hareket halindeydi onları hissettim resmen

ay sorma kalçalarım berbat oldu

bide oğlan dalga geçmez mi benle

anne ordaki kadın dimdik duruyor sen niye yamuk duruyon demez mi gülüyor bana

ee bende dedim o alışık ben daha yeni alışıyom dedim nasıl ter atıyom anlatamam ödem çok bende

akşam bana da eşim eeee o durmuyor sen niye duruyon bitmedi devam et diyor..

dedim oldu sen gel buraya da bundan 10 tane yap seni de görelim dedim...

hayyy allahım bizimle çok eğleniyorlar ama bak haftaya hareketleri çok daha güzel yapıyor olacağız

harketleri yaptıkca canım yandıkça bişey yemicem artık diyorumm

kızlar günaydın çok vaktim yok akşam yine biraz fazla yedim porsiyonumu küçültmem lazım böyle yersem yerimde sayarım vakit bulunca yazarım akşamıda
vefa yada ceza verelim brovni yemiş

bende öyle yiyorum aynen yavaştan yavaştan
gelen giden oluyor telse hiç susmuyorr

merhaba kızlar dün akşam ne yedim yazıyım sizde yorum yapın

akşam
1 kâse tarhana ( kâse küçüktü )
izmir köfte ( 4 kofte 4 parça patates ) kızarmadan fırında yaptım
yarım dilim ekmek s
salata ayran

kendimi ancak bu kadar frenliye biliyorum

yemekten sonra çay faslı işte beni bitiren bu çay yanında biraz leblebi bir avuç kadar bir hurma bir kuru kayısı

sabah bir buçuk dilim tbmm ekmek peynir bir çay kaşığı tereyağı çok az bal ekmeğin üstüne sürüp yedim cnm nasıl tatlı istediyse en lezzetli pastadan bile güzel geldi

ara
şekersiz türk kahvesi
bir avuç karışık kuruyemiş

kızlar yarın günüm var arkadaşlar arıyor ne yapalım diye bizde herkes bır şey pişirip getiriyor ev sahibine yük olmasın diye ben tiramisu birde minik pizzalar yapicam ama nasıl dayanıcam yemeden bilmiyorum bir formül lazım bana yardım

merhaba öncelikle,
aslında hepsinden bir çatal tadına baksan da bırakabilsen ve üstüne de akşama veya misafirlerden sonra spor yapsan ne o yediklerin kalıcı olarak sana döner ne de sen böyle iradeli davranmak zorunda kalırsın. aslında bu yazdıklarım sadece sana değil kendime de telkinde bulunuyorum yanlış anlama lütfen.
evet ne kadar sağlıklı ne kadar düzenli de beslensek malesef bir yerden sonra spor olmadan olmuyor

umarım yarını çok çok güzel atlatırsın şimdiden kolay gelsin

teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…