Günaydın kizlar. Rollacim saglikli ama biraz fazla olmus bu şekilde kilo vermen yavaşlar. Guzus sende aksam makarna yemissin 2 dilim ekmek yemissin gibi düşün. Koftede ekmek ici varsa 1 dilimde o var etti 3 dilim. Oglen ve sabah uediysen baya fazla olur ve kilo vermen duraklar.
Vefa geçmiş olsun
Günaydın kızlarrr
benim sağlıklı beslenme çok güzel gidiyor pes edeceğim diye çok korkuyorumm geceleri karnım kuruldayarak uyuyorum tamamen psikolojik benim ki ama yemiyeceğimm kesin 65 kg görünceye kadar
Dün akşam Menü
1 tabak sulu köfte
yoğurt
saat 21,30 gibi 1 salatalık ve havuç yedim
sabah kalkınca 1 bardak limonlu su
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
2 dilim ç ekmeği
1 fincan adaçayı
ara
5+5 badem-fındık
1 armut
cnm geçmiş olsun şimdi nasılsıngünaydın kızlar dün hasta iidim işe geleme dim
sağol cnm biliyorum beni yavaşlatıyor ama ben yemek yemeyi çok seviyorum bugün daha az yemeye çalışacamGünaydın kizlar. Rollacim saglikli ama biraz fazla olmus bu şekilde kilo vermen yavaşlar. Guzus sende aksam makarna yemissin 2 dilim ekmek yemissin gibi düşün. Koftede ekmek ici varsa 1 dilimde o var etti 3 dilim. Oglen ve sabah uediysen baya fazla olur ve kilo vermen duraklar.
Vefa geçmiş olsun
sağol kuzummm daha iiyim çok şükür canımmcnm geçmiş olsun şimdi nasılsın
sağol cnm biliyorum beni yavaşlatıyor ama ben yemek yemeyi çok seviyorum bugün daha az yemeye çalışacam
kızlar hepimizin kiloları birbirine yakın hedef kilolarımızda öyledir herhalde lütfen bırakmayalım hedefe kitlenip devam edelim dün telefonu evde unutunca daha iyi anladım burada sizlerle paylaşımda bulunmak motivasyonumu
% 90 etkiliyor
cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın
sağol cnm biliyorum beni yavaşlatıyor ama ben yemek yemeyi çok seviyorum bugün daha az yemeye çalışacam
ögle menü
şehriye çorba
2 biber dolma
yoğurt
afiyet olsunnn nasıl oldunn
öğle menü
1 bardak ayran
salata
az çiger sote
2 yk kadar pilav (bu yenmemesi gereken ama dışardan geldi bugun yemek ben en iyisi evden getiremm olmuyacak)
yasemin pilav da çok değil 2 yk pilav bir dilim ekmek canm
aman nebileyim pilav yemek istemiyorum aslında
neyse yakarım inş bugun spor günüüüüü
tabii ki de ekmek varsa pilav yeme bende öyle yapıyorum yemiyorum
mecburi durumlarda yiyorum sadece
benimde bugün spor günüm durmak yok
hareket yoksa kilo kaybı da olmuyor bu yüzden hep hareket
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bastan-fit-olmaya-basliyoruz.770027/page-121
BU SAYFAYA BAKSANA 2 ADET VİDEO VAR ONU YAPIYORUM TOPLAMINDA 40 DK KADAR YAPIYOMM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bastan-fit-olmaya-basliyoruz.770027/page-121
BU SAYFAYA BAKSANA 2 ADET VİDEO VAR ONU YAPIYORUM TOPLAMINDA 40 DK KADAR YAPIYOMM
yasemin 40 dk nasıl yapıyorsun 2 tekrar mı yapıyorsun da toplam 40 ediyor
anlat bana da bakem bende değişik birşeyler aramaya başladım
video bittkten sonra başka videolar çıkıyor ekranına onları tıklıyorum devam ediyom dene istersennn bende basen kalça sorunu varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?