Hayatım Diyet

kızlar günaydın benimde hedefim pazartesi 68 olabilmek bakalım olacakmı ha birde karatay diyeti hakında ne düşünüyorsunuz

sağlıklı bir diyet kitabını okudum

verilen kilolarda hep yağdan gidiyor

ama ben denedim yapamadım

çünkü badem ceviz fınıdık fıstık sağlıklı yağlardan kendime sınır koyamıyorummm

işlenmiş hiç bir gıda izin verilmiyor

izin verilen yemeklerden doyuncaya kadar yiyebiliyorsun kısaca aç kalmıyorsunn

motivasyonun için çok çok sağol canım evet kazanan biz olucak ptesi hedefim 69.0 inş olucak bu sefer gidecek bu kilolar
kızlar günaydın benimde hedefim pazartesi 68 olabilmek bakalım olacakmı ha birde karatay diyeti hakında ne düşünüyorsunuz

hadi bakalım ptesi dört gözle bekliyorummm

burda bahanelere yer yokkk

denicem sabah kahvaltım
2haşlanmış yumurta
biraz peynir
5 zeytin
bir avuç fındık
2gün kurusu kayısı
bol yeşillik
domates kırmızı kapya biber
limonlü açık çay
biraz fazla gibi ama araştırdım böyle oluyormuş karatay kahvaltısı
hala acıkmadım sürekli yapamasamda en azından şu 10 kiloyu verene kadar uygularım

hatta az bile, peynir zeytin yeşillik doyana kadar yiyebiliyorsun, kuruyemiş işlenmemiş yani çiğ olarak 1 çaybardağı kadar tüketebiliyorsun.

karatay 2 öğün der ama ben erken kalktığım için hep 3 öğün yerdim, ayrıca bulgur pilavınıda çok tüketiyordum, buna rağmen iyi kilo veriyordum, o zamanlar emziriyordum tabi, ayrıca sabahları 1 saate yakın tempolu yürüyordum, spor olmazsa kilo vermek yavaşlıyor maalesef.

kızlar bende yeni kararlar aldım, bu perşembeden itibaren haftada 1 tartılacağım sabahları 2 dilim tam b. ekmeği- bazen çavdar ekmeği tüketeceğim

gün içerisinde özellikle sabahları 1 er pors. meyve ve kuruyemiş tüketeceğim

menülerim 3 öğün oluyordu ve ekmek meyve kuruyemiş tüketmiyordum uzun bir süredir, bu şekilde sağlıksız oluyor bence, çok kilo vereceğime sağlıklı olayım daha iyi

iki gündür sabahları kahvaltı yapamıyorum gerçi yapamadığım ekmek yemiyorum onun dışında domates, salatalık, yeşillik ve ceviz tüketiyorum ayaküstü
sonra kaldığım yerden devam ediyorum ne oldu bana anlamadım bir türlü vakit kalmıyor kendime anlamadım neden öyle olduğunuya neyse bir kaç güne herhalde toparlanırım

bu arada çok sevindim herkesin yeni kararlar almasına

bir de sporla ilgili geçmiş sayfalarda yazmış arkadaşlar da hareket olmadan malesef kilo veremiyoruz versek de bir yerde takılıp kalıyoruz bahanelere sığınmayalım arkadaşlar bende akşamları(hatta geceleri) spor yapabilenlerdenim ve spor yaptığım akşamın sabahı giydiklerim sanki üzerimde daha güzel görünüyor bunun da keyfi bir başka

selam canlarımm
dün akşam annem yemeğe çağırdı ve ben herkesle oturunca çok yiyorum diye onlar kalkınca oturdum ve az yedim kendimle gurur duydmmmm

sabah
peynir zeytin domates ve az biraz ekmek yedim

biraz önce bitter çikolata yedim kahveyle
oda sırf seratonin salgılansın diye yaniii

spor yapıncada o dediğin hormon salgılanıyormuş, illa bittere gerek yok.. söylüyeyim dedim

yeşil çay karatay da ara yok sadece bitki çayları ve türk kahvesi serbest sevdim sanki ben bu diyeti

canım ben hiç ara yapmıyorum, pek ihtiyaç duymuyorum.. ne yersem 3 öğünde, ama şimdi sabah ve öğlen arası yapabilirim, ya da meyvemi ve kuruyemişide kahvaltıyla beraber yerim, yine ara yapmaya gerek kalmaz..

ka
canım ben hiç ara yapmıyorum, pek ihtiyaç duymuyorum.. ne yersem 3 öğünde, ama şimdi sabah ve öğlen arası yapabilirim, ya da meyvemi ve kuruyemişide kahvaltıyla beraber yerim, yine ara yapmaya gerek kalmaz..
karatay diyetinde ara olmaması hoşuma gitti hem daha pratik olur durmadan aralarda ne yese düşüncesi ortadan kalkiyor

öğlen
yarım kase çorba 2 köfte büyüklüğünde köfteyle islim kebabı yapmışlar ounu yedim salata vardı salataya yağ ve tuz ekşi falan atmadım ekmek yemedim pasta vardı patayıda yemedim

bu günkü menümüde şimdiden vereyim

sabah
1 yumurta bari yanına 2-3 kuru kayısı yiyeydim,

öğlen
tavuk
salata
ayran

akşam
etsiz türlü
salata
yoğurt

spor 40 dk yürüyüş

su 2,5 tamamlanacak ( o kadar) şimdiden 2 lt oldu çünkü

kızlar sanırım hepimiz çalışıyoruz ve az çok vaktimiz oluyor, lütfen hepinizin katılımı iyi olsun, menülerinizi yazın, arada sohbet edelim,
krizantem sen menü paylaşmıyorsun, spor su.. paylaş lütfen

mesela genic seninle tanışmadık, hadi tanışalım..önce ben tanıtayım :) 2 çocuk annesi 30 küsür yaşlarında çalışan biriyim, geçen sene ramazan bayramında 84 kilo ile diyete başladım (arada bıraktım verdim aldım tabi), ve şimdi 61.1 kg oldum(yani geçen cuma kilom böyleydi)

sana katılıyorum

genic benim dostum ve hemşerim cnm aynı memleketeniz bugunlerde yoğun kendisi

30 kusur yaşaları nedir sarayca ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…