kızlar günaydın benimde hedefim pazartesi 68 olabilmek bakalım olacakmı ha birde karatay diyeti hakında ne düşünüyorsunuz
dünkü menümü yazayım
sabah
2 yumurta (geç kalmiyayım diye atıştırdım öylesine)
öğlen
orman kebap,
brokoli yemeği
ayran
akşam
5 köfte
salata
ayran
spor 40 dk yürüyüş
su 2 lt
motivasyonun için çok çok sağol canım evet kazanan biz olucak ptesi hedefim 69.0 inş olucak bu sefer gidecek bu kilolar
kızlar günaydın benimde hedefim pazartesi 68 olabilmek bakalım olacakmı ha birde karatay diyeti hakında ne düşünüyorsunuz
denicem sabah kahvaltımgünaydın canım, ben karatayı çok yaptım, şöyle bakılınca zor gibi geliyor, un yok şeker yok hatta meyve yok... patates pirinç yok... işlenmiş hiç bir gıda yok... ama sağlıklı , her zaman yapılır mı bilemiyorum... en güzel tarafı ekmek şeker yemeyince acıkmıyorsun, 2-3 gün dene ve gör derim... ben 2-3 sene önce 20 kg vermiştim 3-4 ayda ...
denicem sabah kahvaltım
2haşlanmış yumurta
biraz peynir
5 zeytin
bir avuç fındık
2gün kurusu kayısı
bol yeşillik
domates kırmızı kapya biber
limonlü açık çay
biraz fazla gibi ama araştırdım böyle oluyormuş karatay kahvaltısı
hala acıkmadım sürekli yapamasamda en azından şu 10 kiloyu verene kadar uygularım
spor yapıncada o dediğin hormon salgılanıyormuş, illa bittere gerek yok.. söylüyeyim dedimselam canlarımm
dün akşam annem yemeğe çağırdı ve ben herkesle oturunca çok yiyorum diye onlar kalkınca oturdum ve az yedim kendimle gurur duydmmmm
sabah
peynir zeytin domates ve az biraz ekmek yedim
biraz önce bitter çikolata yedim kahveyle
oda sırf seratonin salgılansın diye yaniii
yeşil çay karatay da ara yok sadece bitki çayları ve türk kahvesi serbest sevdim sanki ben bu diyeti
karatay diyetinde ara olmaması hoşuma gitti hem daha pratik olur durmadan aralarda ne yese düşüncesi ortadan kalkiyorcanım ben hiç ara yapmıyorum, pek ihtiyaç duymuyorum.. ne yersem 3 öğünde, ama şimdi sabah ve öğlen arası yapabilirim, ya da meyvemi ve kuruyemişide kahvaltıyla beraber yerim, yine ara yapmaya gerek kalmaz..
ka
karatay diyetinde ara olmaması hoşuma gitti hem daha pratik olur durmadan aralarda ne yese düşüncesi ortadan kalkiyor
kızlar sanırım hepimiz çalışıyoruz ve az çok vaktimiz oluyor, lütfen hepinizin katılımı iyi olsun, menülerinizi yazın, arada sohbet edelim,
krizantem sen menü paylaşmıyorsun, spor su.. paylaş lütfen
mesela genic seninle tanışmadık, hadi tanışalım..önce ben tanıtayım :) 2 çocuk annesi 30 küsür yaşlarında çalışan biriyim, geçen sene ramazan bayramında 84 kilo ile diyete başladım (arada bıraktım verdim aldım tabi), ve şimdi 61.1 kg oldum(yani geçen cuma kilom böyleydi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?