Hayatım Diyet

cefa olmadan sefa olmuyor maalesef, genic daha önce diyet yaptın mı, diyet maceran var mı,

cefa olmadan sefa olmuyor maalesef, genic daha önce diyet yaptın mı, diyet maceran var mı,

var ilk doğumdan sonra oğlum 2 yaşındayken yaptım 2. hamileliğe kadar gayette iyiydim hoş bu verdiklerim hamilelik,doğum kiloları değil emzirme kiloları ama o zaman daha çabuk ve daha kolay vermiştim gerçi spor yapmadığım için sıkılaşmam yoktu.
bu defa kesin kararlıyım almamak üzere vermek istiyorum bir iki oynama olacak ama onun dışında hep kontrol etmek istiyorum hepimiz aynısı istiyoruz ama bırakmamamız lazım işte.

sende bilirsin belki 2. den sonra üstüne yaş hele bir de herşeyi kontrol altına almak zorunluluğu derken hiç kendime dikkat etmedim/edemedik ama akıllandım kesinlikle ben ne kadar iyi olursam onlara da o kadar çok faydam dokunur diye düşünüyorum (çocuklara)

bende senin gibi düşünüyorum, verdikten sonrada burada korumaya çalışalım hep beraber

ara: bir çb kefir+2 dl ayva

öğle: kabak+yoğurt+1 dl çavdar ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…