bende kahve içtim kızlar lokum yedi ben yemedim
şimdide yeşil elma yiyorum yeşil çay içecem
afiyet olsun, bende spor yapacağım, akşam saat 10 gibi yaparım herhalde, bir kaç gündür yapmıyorum
bende saat 10 dan önce yapamadığım için normal karşılıyorum saatleri
ancak o zaman kendime gelebiliyorum
çocuklardan evdeki işlerden o saati buluyorum bende
sonra da spor yapıyorum millet soruyor ne zaman nasıl yapıyorsun diye anlatıyorum o zaman da amannn o saatte yapılır mı diyorlar valla başka vakit yok yapacak bir şey yok
cefa olmadan sefa olmuyor maalesef, genic daha önce diyet yaptın mı, diyet maceran var mı,
bende senin gibi düşünüyorum, verdikten sonrada burada korumaya çalışalım hep berabervar ilk doğumdan sonra oğlum 2 yaşındayken yaptım 2. hamileliğe kadar gayette iyiydim hoş bu verdiklerim hamilelik,doğum kiloları değil emzirme kiloları ama o zaman daha çabuk ve daha kolay vermiştim gerçi spor yapmadığım için sıkılaşmam yoktu.
bu defa kesin kararlıyım almamak üzere vermek istiyorum bir iki oynama olacak ama onun dışında hep kontrol etmek istiyorum hepimiz aynısı istiyoruz ama bırakmamamız lazım işte.
sende bilirsin belki 2. den sonra üstüne yaş hele bir de herşeyi kontrol altına almak zorunluluğu derken hiç kendime dikkat etmedim/edemedik ama akıllandım kesinlikle ben ne kadar iyi olursam onlara da o kadar çok faydam dokunur diye düşünüyorum (çocuklara)
bende senin gibi düşünüyorum, verdikten sonrada burada korumaya çalışalım hep beraber
aynen öyle, yoksa ben hep verdim kilolarımı ama koruyamadımçok çok iyi olur korumaya da hep beraber devam edelim
çünkü yalnız olmayalım hep konrtol şart
ögle
tarhana çorba
10 tane hamsi
salata
2 çatal makarna
ekmek yemedimmmmm
Değildir değildirr, küsmez o kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?