Hayatım Diyet

mesela öğlen dolu bir tabak kuru fasulye yedim şiştim resmen kilo verecekmiyim çok merak ediyorum
vereceksin, ama her gün bakliyat yersen veremeyebilirsin, protein karatayda daha ağırlıklı, bol bol et tavuk balık dilediğin kadar yersen bile kilo veriyorsun, sabah 2 yumurta şart, dilersen haşlarsın, dilersen omlet ya da melemen yaparsın,

eğer karataya devam edersen bu hafta en az 1,5-2 kilo gider sende, haftaya 1 sonraki haftalar yine en az 500-1 kg. ama sporda şart tabi, aç kalmadan kilo vereceksin,tek şartı, sağlıklı gıdaları tüketmen olacak..
spor olarak bazı hareketlere başladım mekik dambılla kol hareketleri basen için hareketler şimdilik 15 tekrarla başladı zaman içinde arttırıcam

hadi hep beraber karatay yapalım

şu an 65 kg düşmeden başlayamam canım

hafta 3 gün pro gün yapacağımmm

canım karatayı hayatımıza geçirmemiz gerekiyor, ama buda çok zor biliyorsun...:KK14:mesela ben bu haftadan itibaren 2 dl. tm buğday ekmeğine başlıycam, birazda ekmek ile deniycem, ekmeksiz zor oluyor be yao_O

al benden o kadar ekmeği bende çıkaramıyorum illa kahvaltıda yiyecem gerçi bu hafta yemedim

birde ben badem fınıdk ceviz hurma sınır koyamıyorum

şimdi ağırlıklı pro beslenemem önümüzde ki günler bakarımmm

hadi hep beraber karatay yapalım

benden pas ben yapamam diyetisyene devam ediyorum

canım karatayı hayatımıza geçirmemiz gerekiyor, ama buda çok zor biliyorsun...:KK14:mesela ben bu haftadan itibaren 2 dl. tm buğday ekmeğine başlıycam, birazda ekmek ile deniycem, ekmeksiz zor oluyor be yao_O

ya o ekmek olayı mesela çorba varsa bana listede fazla geliyor bir dilim bile olsa
ama evet sabah bende arıyorum ekmeği

şu an 65 kg düşmeden başlayamam canım

hafta 3 gün pro gün yapacağımmm

al benden o kadar ekmeği bende çıkaramıyorum illa kahvaltıda yiyecem gerçi bu hafta yemedim

birde ben badem fınıdk ceviz hurma sınır koyamıyorum

şimdi ağırlıklı pro beslenemem önümüzde ki günler bakarımmm

sende mesela 10 tane mi yeme hakkın o kadar çıkar
ya da işyerine yanına o kadar al ben öyle yapıyorum yoksa bende oturdum mu yerim

heleki çekirdekk varya bayılırım akşamları tv başında

şimdi oğlum yiyor bende bakıyorummmmm

çünkü oturdumu 1 avuçla yetinmiyeceğimi biliyorummmm en iyisi yememek
ben badem, fıstık, fındık, ceviz, şimdi hepsinden 1 er kilo olsa yerim o derece severim :KK70: Allahtan pahalı :rolleyes::rolleyes:

heleki çekirdekk varya bayılırım akşamları tv başında

şimdi oğlum yiyor bende bakıyorummmmm

çünkü oturdumu 1 avuçla yetinmiyeceğimi biliyorummmm en iyisi yememek

deme deme bana çekirdek deme resmen zayıf noktalarımdan biri piknikte illa olacak ve o paket bitecek
iyi ki bizim eve alınmıyor (kocam sevmiyor kokusundan da tiksiniyor) o sayede ki pikniğe de ne zamandır gitmiyoruz bende yemiyorum

deme deme bana çekirdek deme resmen zayıf noktalarımdan biri piknikte illa olacak ve o paket bitecek
iyi ki bizim eve alınmıyor (kocam sevmiyor kokusundan da tiksiniyor) o sayede ki pikniğe de ne zamandır gitmiyoruz bende yemiyorum

canım benim oğlan cerezi çok sever çekirdek de dahil buna

badem+fındık+antep+kaju+fıstık karışık alırım akşamları bir küçük kase kesin yer hatta akşam bitti anne yarın almayı unutma diyor :))

kahvaltıda mutlaka ceviz yerr

canım benim oğlan cerezi çok sever çekirdek de dahil buna

badem+fındık+antep+kaju+fıstık karışık alırım akşamları bir küçük kase kesin yer hatta akşam bitti anne yarın almayı unutma diyor :))

kahvaltıda mutlaka ceviz yerr

benim de büyük oğlan değil ama küçük çok seviyor ona da havada biraz küçültüyorum
ronda da çeksem un gibi oluyor
ama büyüğün okula beslenme kutusu götürüyor ona koyuyorum orada arkadaşları da hemen hemen aynı şeyleri getirdiğinden onlarla yiyor bahane ile...
ben geçen expo daki fuardan bayağı kuruyemiş ve kuru meyve aldım çok iyi oldu onlar

aaaa bu arada 11 kasım da cam piramitte yine yöresel ürünler fuarı var haberin olsun

Back
X