Hayatım düzenli diyeniniz var mı?

Neyse ablacım, konuya gelecek olursak, ben sevmiyorum düzenli hayat, bana monoton geliyo, yemek yap alışverişe git, çocuğu bırak, çocuğu al, TV seyret, yat uyu, bıktım ülen, aksiyon istiyorum ben, uzaylılar gelsin, boyutlararasi yolculuk mümkün olsun, zaman makinası icat edilsin, bana bunlarla gelin.
geçen hafta barselonadaydım bu hafta muğladaydım haftaya mersindeyim sonraki hafta da ankaradayım..ölüyorum yorgunluktan.
eskiden olsa bu benim rutinimdi, it gibi gezerdim aksiyonum da sabaha kadar klüpte takılıp uykusuz işe gitmek gibi gibi şeylerdi...

şimdi güne bitki çaylarıyla başlıyorum. aksiyon 40 yaşın harcı değil.
uzaylılar gelirse bana elleşmesin uyumak istiyorum ben.

Evet bundan bahsediyorum.ikinizde evden çalışıp hayatı sevgi ve saygıyla devam ettirmenizi nelere bağlıyorsunuz gibi bir soru diyebilirim
Bazen ettiremiyoruz 😂😂 sevgi yönünden bir sıkıntı yok ama iki kişi de 7/24 evde olunca ister istemez tartışmalar/gerginlikler oluyor.

Nasıl birbirinizi öldürmüyorsunuz dersen; ikimizin de ayrı çalışma odası, ayrı dünyası var, birbirimize de saygılıyız.

geçen hafta barselonadaydım bu hafta muğladaydım haftaya mersindeyim sonraki hafta da ankaradayım..ölüyorum yorgunluktan.
eskiden olsa bu benim rutinimdi, it gibi gezerdim aksiyonum da sabaha kadar klüpte takılıp uykusuz işe gitmek gibi gibi şeylerdi...

şimdi güne bitki çaylarıyla başlıyorum. aksiyon 40 yaşın harcı değil.
uzaylılar gelirse bana elleşmesin uyumak istiyorum ben.
47 yım ben, senin için ölmüş annem çok şehir degistirmekten ayarlar bozulmuş, resetlemek lazim

Neyse ablacım, konuya gelecek olursak, ben sevmiyorum düzenli hayat, bana monoton geliyo, yemek yap alışverişe git, çocuğu bırak, çocuğu al, TV seyret, yat uyu, bıktım ülen, aksiyon istiyorum ben, uzaylılar gelsin, boyutlararasi yolculuk mümkün olsun, zaman makinası icat edilsin, bana bunlarla gelin.
Hakkat uzaylı mi gelecek ne gelecek, gelsinler artık ya, sen böyle anlatınca benim de canim çekti... Lanet gelsin böyle monoton duzene

Yanlış bulduğum için üzüldüm gözlerim doldu ama konuşmıcam mr konusunu. Sorarsa anlatıcam ,laf sokmamaya da gayret edeceğim. İçimden gelmiyor artık böylesi nasıl belki daha iyidir.
Çocuklarınıza size ve eşinize sağlık dilerim 💐
Teşekkür ederim
Bende size acil şifalar dilerim herşey gönlünüzce olsun
Artık nasıl mutluysanız
Başka hatun olsa kıyameti koparmıştı
Kocam sormadı etmedi diye
Eşin şanslı mı diyeyim ne diyeyim🤷‍♀️
Bdv konusu olurdu vallahi😂

47 yım ben, senin için ölmüş annem çok şehir degistirmekten ayarlar bozulmuş, resetlemek lazim
benim kronik bir hastlalığım var mevsim geçişlerinde atak yaşıyorum
bu sefer mevsim geçişi, atak + sürekli seyahat + seyahatlere rağmen devam eden iş (online çalışıyorum ve ortalamanın üstünde iş yetiştiriyorum bir yandan) triple double oldu...

24 saat uyumadan günler, ne kadar sürebilir mesela :D

neyse konu sahibinin konusunu sabote etmeyelim neticede
mevsim, yıllar, enerji, mod hep değişken...

Bizim düzenli bir hayatımız var. Çocukluyuz ama baya düzenliyiz sanırım. Ben çalışmıyorum, eşimin çalışma saatleri düzenli, haftasonu tatil 2 gün. Nadir de olsa iş seyahatine çıksa düzenimiz bozuluyor mesela. Belki de bu kadar düzenli olmamalıyız diyorum hatta.
Sizin saydığınız sosyal aktiviteleri/benzerlerini biz de yapıyoruz.Ama her zaman da aktif olmayabilir insan.
Bazen daha fazla sosyallik bazen daha bir evcimen olma isteği olabilir.
Dönemseldir, mevsimseldir, normal karşılayın.
Fakat eşinizle aranıza mesafe sokuyorsa bu durum (ki ben sorununuzu bu şekilde algıladım) o zaman bir dur diyebilirsiniz.
'Bize ne oluyor, kendimize gelelim' temalı bir konuşma yapabilirsiniz.
Rutin güzel bişeydir.
Fakat sıkıcı, boğucu rutinden söz etmiyorum, rahatsız eden birşey varsa konuşulmalı.
Bizim düzenli bir hayatımız var. Çocukluyuz ama baya düzenliyiz sanırım. Ben çalışmıyorum, eşimin çalışma saatleri düzenli, haftasonu tatil 2 gün. Nadir de olsa iş seyahatine çıksa düzenimiz bozuluyor mesela. Belki de bu kadar düzenli olmamalıyız diyorum hatta.
Sizin saydığınız sosyal aktiviteleri/benzerlerini biz de yapıyoruz.Ama her zaman da aktif olmayabilir insan.
Bazen daha fazla sosyallik bazen daha bir evcimen olma isteği olabilir.
Dönemseldir, mevsimseldir, normal karşılayın.
Fakat eşinizle aranıza mesafe sokuyorsa bu durum (ki ben sorununuzu bu şekilde algıladım) o zaman bir dur diyebilirsiniz.
'Bize ne oluyor, kendimize gelelim' temalı bir konuşma yapabilirsiniz.
Rutin güzel bişeydir.
Fakat sıkıcı, boğucu rutinden söz etmiyorum, rahatsız eden birşey varsa konuşulmalı.
Düzeniniz aslında iş seyahatleri de dahil. Özlem giriyor araya daha iyi oluyor benim eşim sık sık il dışına gidiyor 3 yıldır.
Normal karşılamaya çalışacağım ama iyi hissetmiyorum.
3 gün önce eve geldiğinde seninle konuşacaklarım var dedim. Biz böyle değildk ve ben iyi hissetmiyorum dedim. Neden dedi? Hep soru sorar ben soru sorsam bile o cevap vermez soru sorar bu benim onda en çok katlanamadığım huyudur.
Detay verdim bir sürü ama hep bana sorular geliyor 🤣 yalvarırım ben senin personelin değilim karınım. bana bu kadar soru sorma, arada cevaplı konuş desem de sabrımın mükafatını 1 saatin sonunda aldım.
Bana dedi ki biz tam aile olamadık ki sen cocuk istemiyorsun bende “artık” istemiyorum dedi. Konumuzun bununla ne ilgisi var benimle derdin var mı bir şey oldu bize ne oldu yardımcı ol bilmiyorum dedim ben.
Böyle yaşayıp gitmek istemiyorum dedi bir gün cocuğumuz olsun ama sen istemiyorsun uğraşmıorsun diyor. Valla uzatmıcam yok öyle bir şey. İstedik testler tahliler temix çıktı nasip olmadı 5 farklı doktora gittik her şey yapıldı dedim. Olmadı kısmet değilmiş sen git doktora bu sefer hormon testini vermekşe olmuyor dedim. Konu nerden nereye gitti bana yüklenmek huyu çünkü. Hiç bişi yapmak istemiyorum böyle konuştukça

Düzeniniz aslında iş seyahatleri de dahil. Özlem giriyor araya daha iyi oluyor benim eşim sık sık il dışına gidiyor 3 yıldır.
3 gün önce eve geldiğinde seninle konuşacaklarım var dedim. Biz böyle değildk ve ben iyi hissetmiyorum dedim. Neden dedi? Hep soru sorar ben soru sorsam bile o cevap vermez soru sorar bu benim onda en çok katlanamadığım huyudur.
Detay verdim bir sürü ama hep bana sorular geliyor 🤣 yalvarırım ben senin personelin değilim karınım. bana bu kadar soru sorma, arada cevaplı konuş desem de sabrımın mükafatını 1 saatin sonunda aldım.
Bana dedi ki biz tam aile olamadık ki sen cocuk istemiyorsun bende “artık” istemiyorum dedi. Konumuzun bununla ne ilgisi var benimle derdin var mı bir şey oldu bize ne oldu yardımcı ol bilmiyorum dedim ben.
Böyle yaşayıp gitmek istemiyorum dedi bir gün cocuğumuz olsun ama sen istemiyorsun uğraşmıorsun diyor. Valla uzatmıcam yok öyle bir şey. İstedik testler tahliler temix çıktı nasip olmadı 5 farklı doktora gittik her şey yapıldı dedim. Olmadı kısmet değilmiş sen git doktora bu sefer hormon testini vermekşe olmuyor dedim. Konu nerden nereye gitti bana yüklenmek huyu çünkü. Hiç bişi yapmak istemiyorum böyle konuştukça
Ona sperm testi vs yapıldı mı? Çocuğun olmamasını size bağlayıp suçlayıp çekilmiş kenara

Teşekkür ederim
Bende size acil şifalar dilerim herşey gönlünüzce olsun
Artık nasıl mutluysanız
Başka hatun olsa kıyameti koparmıştı
Kocam sormadı etmedi diye
Eşin şanslı mı diyeyim ne diyeyim🤷‍♀️
Bdv konusu olurdu vallahi😂
Çok teşekkürler.
Mutlu olduğumu sanmıyorum. O ise hem mutlu hem mutsuz gibi .
Bir şey yapsam mı böyle iyi mi onu da sanmıyorum. Sanırım ben kontrolü bırakmaya alışık değilim ondan böyle hissediyorum.
Salıvereyim kendimi hislerimi de susturayım nolur ki

Ona sperm testi vs yapıldı mı? Çocuğun olmamasını size bağlayıp suçlayıp çekilmiş kenara
Yapıldı ve normal değerler.
Tam da öyle yaptı kenara çekilmek istedi, ağrıma gitti sonra hadi yap dedim🤣 Eee noldu dedim yap hadi cocuk düşür karnıma. He o öyle olmuyor dedim ben 2 yıldır hiç bir yere gitmiyorum çünkü senin gitmeni söyledi dediğimde doktorlar. Tenezzül etmedin bende üstüne gelmedim, gidersen içimiz rahatlar aşılama olurum gitmezsen yapacak bir şeyim yok dedim. 🤣 çıldırcam konumuzun cocukla hiç bir ilgisi yokken yine açıldı yine açıldı

Bazen ettiremiyoruz 😂😂 sevgi yönünden bir sıkıntı yok ama iki kişi de 7/24 evde olunca ister istemez tartışmalar/gerginlikler oluyor.

Nasıl birbirinizi öldürmüyorsunuz dersen; ikimizin de ayrı çalışma odası, ayrı dünyası var, birbirimize de saygılıyız.
🤣 4 ay işsiz kaldı eşim o günleri çok zor geçirdi .
O zamanlar şu anki halimizden daha iyiydi o ne kadar iyi olmasa da işsizlikten ötürü

Açıklama yapmışsınız ama onlar düzen anlamına gelmiyor pek. Çocuk yoksa düzen daha çok vardır aslında,çocuk demek spontane hayat demek benim gözümde

Eşimle 15 yıldır tanışıyoruz ,11 yıldır sevgiliyiz, 8,5 yıldır da evliyiz. Birbirine en zıt olabilecek iki insan varsa işte o biziz ;) bazen hareketlenen bir hayatımız var, canımızın istediği gibi yaşıyorız,hemen hemen her ay bir haftasonu yurt dışına çıkarız plansız olarak. Kanepede otururken tası tarağı toplayıp uçak bileti almaya gideriz mesela. Birlikte güzel gece hayatımız vardır,ayrı ayrı da çıkarız. İşten dolayı aynı evin içinde iki ayrı hayat yaşadığımız dönemler olur,ben gece su içmeye kalktığımda onu mutfakta tıkınırken bulurum ;) zıt olup da dengeyi kurabilmemizi ayrı hayatlarımız olmasına bağlıyorum ben. Evlilik bu şekilde sürüp gidiyor.

Düzen derken neyi kastettiğinizi anlamadım ?

Hergün aynı şeyleri yapıyorum
Rutin ama düzenli
Yazın biraz planlar değişiyor
Onun dışında genel olarak hayat hep aynı
Düzenli ama sıkıcı

Anlıyorum, bakın altından neler çıkmış konuşunca.
Besbelli bu düzen canınızı sıkmış ki bir arayıştasınız.
Kaç yıllık evlisiniz yazdıysanız kaçırdım o kısmı, bebek düşünmek için şartlarınız olgunlaştıysa düşünün o halde.
İkiniz de testlerinizi yaptırın,gerekeni yapın, sonra inşallah olur zaten.
Bu sıkıntı üzerine açılmış bebek konusu.
Şimdi bir kez daha bu konuyu daha detaylı daha ciddi, kırmadan dökmeden konuşmalısınız.
Evliliğiniz bebek yapacak, bir insan yetiştirecek düzeydeyse üstüne düşün bu konunun ve yapın 🙃

Açıklama yapmışsınız ama onlar düzen anlamına gelmiyor pek. Çocuk yoksa düzen daha çok vardır aslında,çocuk demek spontane hayat demek benim gözümde

Eşimle 15 yıldır tanışıyoruz ,11 yıldır sevgiliyiz, 8,5 yıldır da evliyiz. Birbirine en zıt olabilecek iki insan varsa işte o biziz :KK66: bazen hareketlenen bir hayatımız var, canımızın istediği gibi yaşıyorız,hemen hemen her ay bir haftasonu yurt dışına çıkarız plansız olarak. Kanepede otururken tası tarağı toplayıp uçak bileti almaya gideriz mesela. Birlikte güzel gece hayatımız vardır,ayrı ayrı da çıkarız. İşten dolayı aynı evin içinde iki ayrı hayat yaşadığımız dönemler olur,ben gece su içmeye kalktığımda onu mutfakta tıkınırken bulurum :KK66: zıt olup da dengeyi kurabilmemizi ayrı hayatlarımız olmasına bağlıyorum ben. Evlilik bu şekilde sürüp gidiyor.
Ben alışık olmadığımız bu duruma alışsam iyi olur… hissettiğim ve etmediklerim bundan olsa gerek. Anlık planlara ayak uyduran bir çiftiz bizde sizde olduğu gibi..
Biraz oluruna bırak şarkısı dinleyip geliyim 🙈

Merhaba hanımlar,
Evliyim ,çocuğum yok düzenli bir hayatım var,bunu ben sağladım veya eşim sayesinde düzene girdik.Birlikte şöyle şöyle yaparak düzenimiz yıllarca sürüyor…gibi bir hayatınızın olduğunu düşünüyor musunuz?
Evet var ise detaylı anlatırsanız okumak istiyorum.
*Ek bir açıklama(yorumlara istinaden)Eğlenceli,gezmeli,iş hayatı ,arkadaşlarımızla geçirdiğimiz dolu vakitler,ark. Veya ailelerle birlikte tatil planları,101 günleri, mangal günleri,baş başa romantik masalar müzikler…Bu evliliğimin en keyif aldığım evliliğime saygı duyduğum anlarım ve yıllarımdır.8 yıldır evliyim 8 yılın içine hepsini sığdırdık.
Son zamanlarda hiç birini yapmak istemiyorum.
Plan yapmıyor eşime sunmuyorum, o da aynı benim gibi davranıyor.Arkadaşım akşam gelelim müsaitseniz demese arayacağım yok. Birlikte bir şey yapma isteğim var mı bilmiyorum. Ben nasıl hissediyorsam onunda aynı hissettiğini hissediyorum.
Bu tarz düzenlerinizden,aktivite,romantik,sürprizli,sevgiyi hatırlama aktiviteleri veya bilmiyorum işte ….
sizleri dinleyerek kafamda bir şeyler belirsin istedim.
Ben de sorunuzu tam olarak anlamadım, toplam 8 yıllık ilişkimizde 2 yıllık evliyim, çok düzenli yaşarız ama size ne örnek verebilirim anlamadım?
Zaten tecrübeleriniz var çok güzel şeyler de paylaşmışsınız, ara sıra ilişkideki böyle duraklamalar normaldir diye düşünüyorum.

Merhaba hanımlar,
Evliyim ,çocuğum yok düzenli bir hayatım var,bunu ben sağladım veya eşim sayesinde düzene girdik.Birlikte şöyle şöyle yaparak düzenimiz yıllarca sürüyor…gibi bir hayatınızın olduğunu düşünüyor musunuz?
Evet var ise detaylı anlatırsanız okumak istiyorum.
*Ek bir açıklama(yorumlara istinaden)Eğlenceli,gezmeli,iş hayatı ,arkadaşlarımızla geçirdiğimiz dolu vakitler,ark. Veya ailelerle birlikte tatil planları,101 günleri, mangal günleri,baş başa romantik masalar müzikler…Bu evliliğimin en keyif aldığım evliliğime saygı duyduğum anlarım ve yıllarımdır.8 yıldır evliyim 8 yılın içine hepsini sığdırdık.
Son zamanlarda hiç birini yapmak istemiyorum.
Plan yapmıyor eşime sunmuyorum, o da aynı benim gibi davranıyor.Arkadaşım akşam gelelim müsaitseniz demese arayacağım yok. Birlikte bir şey yapma isteğim var mı bilmiyorum. Ben nasıl hissediyorsam onunda aynı hissettiğini hissediyorum.
Bu tarz düzenlerinizden,aktivite,romantik,sürprizli,sevgiyi hatırlama aktiviteleri veya bilmiyorum işte ….
sizleri dinleyerek kafamda bir şeyler belirsin istedim.

Düzenlidir hayatımız hemen her konuda
Zaman geçtikçe sosyal aktivite alanları değişiyor, bazı yerler monotonluğa düşüyor ama telafi ediyoruz
Aktivite aktivite diye kendimi yemiyorum sürekli bir şeyler yapmak ya da başkalarının yaptıklarını yapmak zorunda değiliz önceliğimiz keyif almak her zaman

Back
X