Hiç bir hayat komple iyi ve kötü degildir. Okuduğum yazıya göre böyle bir hayatım olsun ister miydim? Allah yukarda, istemezdim. Ama burası BDV. Sadece üç sayfada bile senin yaşadığın hayata imrenecek nice konu sahibi bulabilirsin.
Ailesi tırt ama eşin neyin ne olduğunu biliyor, eşinle güllük gülistanlık değil ama seni seven ve kaç kişi gelirsen gel sana kapıyı açacak bir ailen var. Şu an calismiyorsun ama yine de cebinde paran var, eşinin ev gecindirecek bir kazancı var ve yokluk çekmiyorsun.
Yaşarken kıymetini bilmediğin pek çok nimet var aslında.
Ben yerinde olsam sırf sosyalleşmek için iyi kötü bir işe giderdim. Şehirde yalnızsın, iki ay bile çalışsan hem gönlünce harcayacagin biraz paran olurz,hem oradakikerden samimi olduğun, hiç yoktan çıkıp bir kafede oturmak isterken çağıracagin arkadaşların olur.
Kurs vs var mı bilmiyorum ama heykeldir,ahşap boyamadir , korodur, ingilizce kursudur.. böyle bir kursa katılabilirsin. Yine aynı şekilde çevre edinmiş olursun. Tanıştığın insanları bir yerlere çağırmaya çalış... Köpeğiniz vardı diye hatirliyroum, köpek gezdirirken yanina bir örtü al, ya da hepsiburada'da 50 liraya düşen portatif sandalyelerden al,cantali...yeşillikler arasındayken kur kendine kucuk bir alan, müzik mi dinlersin,kitap mi okursun ,kendini mi dinlersin... Ben bahar ile beraber haftanın iki günü ya haftasonu ya iş cikisi bir başıma şehrimdeki bir parka gidip iki ağaç arasına hamağimi kurup ickimi yudumlayıp kitap okuyorum . Bunu yapmak için hic kimseye de ihtiyacım yok. Bir başıma, hamağimin içinde... Doğada olmak, hiç yoktan orman goremesem bile başımı kaldirdigimda yapraklardan sızan güneşi görmek yaşam kalitemi arttırıyor
Sen de yapabilirsin, dediğim gibi hamak olmaz,portatif sandalge olur, o olmaz sofra ortusu olur. Anahtar kelime yeşil ile temas etmek.
Sen de biliyorsun ki bu dünyada kimse senin mutluluğun için cabalamiyor. Bari sen elinden geleni ardına koyma. Seni mutlu edecek ne varsa yapmaya çalış. Daha yaşın çok genç. Yani hatırladığım kadarıyla benden de (289) küçüktün. Hiçbir şey yapmadan evde oturup duvarları izlemek için coooook gençsin. Silkelen kendine gel hele:)