Alzheimer hastalığı maalesef aklı git-gel yaptığı için böyle tepkiler vermesi bana anormal gelmedi... Büyük halam böyle kadının aklı bir geliyor bir gidiyor. :SKızacaksanız annenize kızın bence yapmış bir hata onun pişmanlığını hastalığının arkasına sığınıp sizden mi çıkaracak anlamadım yani.
bana çokk çokkk ağır geldi. haklısınız anneme öyle belalar okuyorumki cenazesine bile gitmemm gitmemmm kaldıramıyorum görmeyi bileHalanızla teyzenize kızmanıza belalar okumanıza gerek yok. Olan olmuş biten bitmiş sizin durumunuzda olan çok insan var ne yazık ki. Kızacaksanız annenize kızın bence yapmış bir hata onun pişmanlığını hastalığının arkasına sığınıp sizden mi çıkaracak anlamadım yani. Gerçi hasta ve yaşlı kadın yapacak ne var ki siz de hayatı kendinize zindan etmeyin geçmiş gitmiş....
Hastalığı biliyorum tabii yaygınlaştı ne yazık ki. Sadece zamanında kızına vurup ölmedin gitti gibi bir şeyler dememiş birden geçmişe gidiyorsa aklı kızına böyle şeyler yapmamıştır yani onu anlatmaya çalışıyorum :)Alzheimer hastalığı maalesef aklı git-gel yaptığı için böyle tepkiler vermesi bana anormal gelmedi... Büyük halam böyle kadının aklı bir geliyor bir gidiyor. :S
evet mmalesef ileri safhada ne dediğini ne yediğini nede konuştuğunu bilmiyor maalesef kaçıp kaçıp gidiyordu kayboluyordu keşke şimdide kaybolsada bidaha bulamasak diyom günahada giriyom karman çorman işteAlzheimer hastalığı maalesef aklı git-gel yaptığı için böyle tepkiler vermesi bana anormal gelmedi... Büyük halam böyle kadının aklı bir geliyor bir gidiyor. :S
Belki bir an geçmişe gitti teyze hanım :)Hastalığı biliyorum tabii yaygınlaştı ne yazık ki. Sadece zamanında kızına vurup ölmedin gitti gibi bir şeyler dememiş birden geçmişe gidiyorsa aklı kızına böyle şeyler yapmamıştır yani onu anlatmaya çalışıyorum :)
Bakın, olmuş bitmiş. Anneniz bir hata yapmış ama size de gocunmadan analık etmiş... Şimdi kadın hasta, dinç ve kendinden olan bir kadın olsaydı olay değişirdi fakat şu an hasta ... Lütfen yapmayın çok pişman olursunuz.evet mmalesef ileri safhada ne dediğini ne yediğini nede konuştuğunu bilmiyor maalesef kaçıp kaçıp gidiyordu kayboluyordu keşke şimdide kaybolsada bidaha bulamasak diyom günahada giriyom karman çorman işte
açıklıyayım teyzemle halam aynı mahallede büyüdüler can ciğer arkadaştırlar bu olayda zaten halam annemle hiş görüşmemiş teyzeme babamada haber everen oymuş benim 2 ablam yiğenleriyle görüşüyordu benimle hep soğuktu zaten babam kaldıramamış ihanetini ayrılmış şehir değirtirmiş bende zannediyorum bizi terketti vicdan azabım buna yanlız öldü babamhala neden annenin tarafında kafama en çok o takıldı
açıklıyayım teyzemle halam aynı mahallede büyüdüler can ciğer arkadaştırlar bu olayda zaten halam annemle hiş görüşmemiş teyzeme babamada haber everen oymuş benim 2 ablam yiğenleriyle görüşüyordu benimle hep soğuktu zaten babam kaldıramamış ihanetini ayrılmış şehir değirtirmiş bende zannediyorum bizi terketti vicdan azabım buna yanlız öldü babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?