hayatım ve ailem yalanmış

Halanla teyzenim ne suçu var. Sakin ol. Mecbur sakladilar demek ki.
Saklamasalar ne olacakti saniyorsun. Bu yükle küçük yaşta yaşamaya baslasan kolay mi olacakti saniyorsun.
Aslinda ne desek boş neler hissettini anlamak zor. Başa cikacak guctesindie umarim.

Tabi zor bir durum ,şoktasınız şu an.Annenize de eziyet etmeyin bu saatten sonra. Yıkılmaya da gerek yok ,kendiniz ve kendi aileniz için yaşamaya devam.

Halan ıyıyımıs ananın ayıbını ortmus senın uzulmene gerek yok ne yapacaksın senın hatan yok annen bır hata yapmıs cezasını cekmıs yapacak bısey yok malesef hayatını karartma bu yastan snra babanda ıyı adammıs senı ustune almıs annenı rezıl etmemıs mert adammıs.

ben mi duygusuzum nedir?? 40 yaşında böyle bir şeyi öğrenip bu kadar karalar bağlamak saçma geldi bana.
28 yaşımdayım şimdi. böyle bir şey öğrensem annemin günahı ne yapabilirim ki?? hayatı kendime zehir etmem. aileme bakarım ben. gerisi de onların sorunu yani. sanki ergen gibi davranıyorsunuz

Anneniz hatasının bedelini hastalığı ile ağır ödüyor zaten..
Nefret edebileceği bir adamın da piyangodan baba çıkması vahim olmuş

aynı şeyleri düşünüyorum. herkesin hayatı kendine. aradan geçmiş 40 yıl bu süre zarfında anne konu sahibine kötü davranmamış babama kötü davrandım bizi bıraktım sandım dediği adam da öz babası değil zaten arkasından üzülünecek bir mevzu yok. bu saatten sonra anneye küsse tavşan dağa küsmüş olacak. ben de olsam en fazla bir kaç gün sinirlenir sonra geçer giderdim.

aynısını düşünüyorum fazla abartı geldi tepkiler

Olan olmus su asamada artik 40 yasina gelmissiniz neden millete bela okuyorsunuz?

yok ergen gibi davranmıyorum kadın nedir sizce anadır namussu ve kendi için yaşar çocuklarına onurlu bir hayat bırakmak için benim için en ağırı babama sahip çıkmamam onu suçlamam gitmemem küs ölmüş olması

iyi de gene senlik bir konu değil ki?? belki o da biliyordu. gerekirse söyleseydi. belki o da masum değildi. şimdi ölmüş insanın arkasından konuşmayalım da. seni hiçbir şey üzmemeli hayatına bakmalısın. herkes günahının bedelini ödüyor anladığım kadarıyla zaten. kendini yiyip bitime bunlar için

O amca dediğiniz kişi evli mi babanız bırakıp gidince niye evlenmemiş?
Bu saatten sonra bence de ortalığı bulandırmanın alemi yok. Teyze ve hala zaten suçsuz. Onlar da saklayarak sizi korumuş kendince. Ama ben eşime bunu anlatmaktan çekinmezdim şahsen. Hayatımla ilgili en büyük sırrı bilmeye hakkı var hayatımı paylaştığım insanın.

Neden taşınmamışlar da sizi o adamla iletişim içinde tutmuşlar diye sormuştum.
Oz babanızla ailecek görüşüyordunuz o zaman.

ne düşünürdü bilmiyorum annem hakkına çok kötü bir durum

Neden taşınmamışlar da sizi o adamla iletişim içinde tutmuşlar diye sormuştum.
Oz babanızla ailecek görüşüyordunuz o zaman.
evet aynı mahallede oturuyorduk ben evlenene kadar görüyordum sonra ayrıldım 21 yıldır görmemiştim o kişiyi

ne düşünürdü bilmiyorum annem hakkına çok kötü bir durum

O senin sorumlu olduğun bir durum değil zaten ne düşünürse düşünsün. Annen bir hata yapmış bedelini de ödüyor. Ama eşin bunu yarın bir gün öğrenirse senden öğrenmeli.

evet aynı mahallede oturuyorduk ben evlenene kadar görüyordum sonra ayrıldım 21 yıldır görmemiştim o kişiyi
Onu anladım da sebep nedir?
Oz babanızdan mi ayırmak istememişler, o adamla nasıl görüşmüşler?
Adam bekar da değilmiş muhtemelen eşi de biliyordu. Bu nasıl iş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…