Hayatıma aşırı karışan aile ve stresler...

yapabilecegin hicbir sey yok belli yasa gelmis insanlari degistiremezsin tek kurtulusun o sinavi kazanmak ve gitmek en azindan bu sureyi daha az stressiz atlatmani saglar huylarina gitmek yoksa sadece sana zarar
Zaten onları kıracak davranışlarda bulunmam ailemi seviyorum görüşleri değişmeyebilir ben sınavı kazansam çözülür gibii.
 
Hiç yalan söyleme taraftarı değilim sorsalar yalanı da beceremem ama sormayacakları katı kuralları olan şeyler var ve çoğunu yaptım. Aileler bilmiyor ki kısıtladıkça yapmak isteriz
 
Hiç yalan söyleme taraftarı değilim sorsalar yalanı da beceremem ama sormayacakları katı kuralları olan şeyler var ve çoğunu yaptım. Aileler bilmiyor ki kısıtladıkça yapmak isteriz
Evet biliyorum Öyle olur o yüzden ben tırnaklarımı avucuma batırıp dinlemeyi hemen tepki vermemeyi öğrendim.Öğrendimki herşeyi bileyim ufak büyük kötü iyi farketmez . Önce ben bileyim durumu izliyim getekirse müdahale edeyim .Biz annelerde öğreniyoruz sizler büyüdükçe.
 
Kesinlikle öyle çocukları dinlemek lazım çünkü aşırı kısıtlayınca hiç belki de yapmayacağı şeyi yasak olduğu için yapmak istiyor.
Siz de zamanla öğreniyorsunız tabiki annelerin de ilk tecrübesi sonuçta.
 
Lütfen ders çalış, yaşadıkların seni hırslandırsın motivasyonunu artırsın, yok artırmıyor dersen de düşünmemeye çalış koy kenara ve ders çalış. Şehir dışında yaz evet üniversiteyi de. İlişkisel olarak da hiç kötü hissetme kendini, senle ayrılır ayrılmaz kadın ekleyip sen benden soğu diye yapıyorum diyen varlık için. Hayatını kendin için en iyi şekilde kur.
 
Çok haklısın abla teşekkür ederim güzel yorumun için. Umarım başarırım çünkü burada kalmak gerçekten bana iyi gelmiyor, kafamı kaldıracak güç bulamıyorum bazen.
 
Ben sanırım biraz konu kaçırmışım en son bi gevendeyi evliliğe ikna etmeye çalışıyordun.
Kızım küçük kızım sakın üzülme kendine güzel bir hayat kurmak için çabala yaparsın merak etme çok güçlüsün.
 
kaç yasındasın ?
gıyıme kuşama karısmak artık kaldı mı
 
`