Erkek arkadaşımdan ayrılalı 5 ay oldu. Ayrılma sebebim ise erkek arkadaşımın farklı şehirden olmasi ve benim tek çocuk olmamdi. Ailem karşı çıktı ve ben duygularının da farkında değildim. Biliyorum size tuhaf geliyor bir insanın kendi duygusunu anlayamamasi ama ben anlayamiyirdum.Aslinda arkadaşım ile görüşmeye baslamadan önce platonik olarak hisleri vardı. Sonra arkadaşımın tayini çıkıp başka şehre gidince bana duygularını açınca görüşmeye başladık. İkimizde farklı şehirlerde olunca telefon ile gorusuyorduk. Sonra yüz yüze gorusunce, ben duygumu anlayamadım. Bir şeyler eksik gibiydi. İlk defa olduğu için mi bulamadım. Ya da ettiğim duamin etkisi ile mi oldu bilmiyorum hayırlı isek daha çok seveyim hayırlı degilsek sogiyayim diye. Ben daha önce biliyordum o kişiyi hisleri mde vardı nasıl oldu bilmiyorum görünce bir boşluk oldu . Duygumu anlamlamdiramadim. Sonra ailem karşı çıktı bende o sıra duygumu da tam bilmediğim için çok sıkışmış tim ayrıldım. Ayrıldım ama kafamda tam bitirmeden ayrıldım. Yarım kaldı. Aileme çok kızdım kırıldım. Bir taraftan da aileme kızdıgim için kendime kızdım bitmesinde tek sebep ailem degildi ama ben aileminsucladim. Ailem Ve arkadaşımdan dolayı vicdanında hiç rahat değildi. Arkadaşımı da yarı yolda bırakmıştım. Biteli 5 ay oldu halen ben bu olayı anlatamadım sürekli düşünüyorum. Yanlış karar verdim gibi geliyor. Duygumdan emin olamadigim icon arkadaşımı da geri donemiirum. Diğer gelen teklifleri direk eliyirum zaten.bazen diyorum demekki duygun varmış halen düşünüyorsun kimseyi istemiyorsan sonra diyorum ki sevse isen çabuk vazgecmezdin. Aileme karşıda uzayın . Duygumu nasıl anlayabilirizm Tangkntiolduğu için miböyle oldu sizce. Duygumu anlmanin yolu var mı . Yoksa bu defteri kapatıp yeni bir yol mu cizeyim. Ama bu ihtimali düşününce kimse onun gibi olmayacak gibi geliyor. Arkadaşım çok iyi biri idi .kimse onun kadar iyi olamaz gibi geliyor. Lütfen yardımcı olun. Biliyorum saçma insanın duygusunu bilmemesi ama ben anlayamıyorum . 5 aydır bulamadım. Lütfen yardım edin.