Hayatima yön vermek?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
Ben şuan part olarak bir magazada calisiyorum.Universite yeni bitti. Brans ogretmeniyim.Biraz borcum var.Kendi meslegimi de yapmak istiyorum ama az para veriyolar başlangicta.Atanirsam da doguda uc yil kalmam gerekicek.Sizce napim atanmaya mi çalisim yoksa özel de mi yukselmeye calisim

Siz lütfen öğretmenlik yapmayın gercekten.
Ben çocuğum sizin gibilerde ogrenci olsun istemiyorum.
Hayatınızı nasil yönlendirmenizle ilgili bir sürü sey yazdil size..
hangi birini önemsediniz..
sinirliyim bugün Üzgünüm..
bi bakiyim kulübe dedim..siz GENE SESSIZ kalmissiniz

Bunun kararını en iyi sen ve geleceğe olan bakış açın yön verebilir diye düşünüyorum. Fikrimi belirteceksem atanmak daha mantıklı görünüyor. Umarım kendin için en doğru kararı verebilirsin...

Siz büyüyünce kuma olmayacak mıydınız? Yanlış mı hatırlıyorum?
Doğru hatırlıyorsun.
Dün gördüm yine konusunu, baktım aynı kayıtsızlık, ben de sessiz kalmaya karar vermiştim. Bir insanın iş yaşamını sağlıklı bir şekilde yönlendirebilmesi için öncelikle özel hayatını düzene sokması gerekir.
Ama sen takılmışsın evli bir adamın peşine, bağlamışsın ayaklarını betondan bir kütleye, bunlarla batmamaya çalışıyorsun, şimdi bir de yüzmeye çalışıyorsun. :işsiz:
Cıks o iş öyle olmaz işte.
Sen önce şu ruh halini, ilişki durumunu bir düzelt, sonra miniklere rol model olabilecek bir öğretmen olmaya çalış bana kalırsa.
Kendimi hatırlıyorum da, her ne kadar mükemmel biri olmasa da, ilkokul hocamı çok yükseklerde görürdüm ben. İlk karşılaştığım idol o olmuştu. Bu bakımdan öğretmenin kişiliği de çok mühim olmaktadır.

Doğru hatırlıyorsun.
Dün gördüm yine konusunu, baktım aynı kayıtsızlık, ben de sessiz kalmaya karar vermiştim. Bir insanın iş yaşamını sağlıklı bir şekilde yönlendirebilmesi için öncelikle özel hayatını düzene sokması gerekir.
Ama sen takılmışsın evli bir adamın peşine, bağlamışsın ayaklarını betondan bir kütleye, bunlarla batmamaya çalışıyorsun, şimdi bir de yüzmeye çalışıyorsun. :işsiz:
Sen önce şu ruh halini, ilişki durumunu bir düzelt, sonra miniklere rol model olabilecek bir öğretmen olmaya çalış bana kalırsa.
Kendimi hatırlıyorum da, her ne kadar mükemmel biri olmasa da, ilkokul hocamı çok yükseklerde görürdüm ben. İlk karşılaştığım idol o olmuştu. Bu bakımdan öğretmenin kişiliği de çok mühim olmaktadır.
Ağzına sağlık şekerim düşüncelerimize tercüman oldun :21:

Doğru hatırlıyorsun.
:KK9:

Back
X