- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Bölümü seviyorsan daha iyisi diye bir şey yoktur bence. Senin icin iyisi sevdiğin bölümdür.
Evlilik konusu içinde 28 geç bir yaş değil ki.
Sevdiğin bi bölümü okuyorsan bırakma tamamla derim lisansı okumak evliliğe mani bi durum değil ki. Ben iki yıllık okurken arkadaşlar okurken evlendi
Bence lisansa tamamlamaya çalışma onun yerine 3yıl kpss ye hazırlan güzelce atan. Çalışırken de istersen açıktan 4 yıla tamamlarsın. Benim şimdiki aklım olsa örgün 4yıllık yerine açıktan 4 yıllık okurdum bu sırada da sınava çalışırdım. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ya lisansı tamamlamak için iki yıl daha okumak yetmiyormuydu ben mi yanlış hatırlıyorum. Çünkü bende bi ara düşündüm sonra vazgeçtim geçiş yapmadım. Bölümün güzelse değecek bir bölümse değer neden değmesin.Seviyorum. Sadece, muafiyetlerimiz çok olmadığı için üzerine 3-4 yıl okumak mantıklı mı diyorum. Zaten evlilik de hemen değil seneye ya da diğer yıla olacak bir şey olacak Allah nasip ederse.
Ya lisansı tamamlamak için iki yıl daha okumak yetmiyormuydu ben mi yanlış hatırlıyorum. Çünkü bende bi ara düşündüm sonra vazgeçtim geçiş yapmadım. Bölümün güzelse değecek bir bölümse değer neden değmesin.
Hangi bölüm
O zaman bilemem canım mantıklı olan kararı kendin ver. Ama söyle birseyi de göz ardı etme. Öyle kpss kazanıp atanmak kolay değil. Açıköğretim de öyle karşıdan göründüğü gibi değil. Örgün eğitime hiçbişey benzemez. Hakkında hayırlısı olsun canım.Ben de öyle biliyordum ama mesela okuduğum üniversite kesinlikle 1 muafiyet bile saymıyor kültür dersleri hariç.
Güzel bölüm bence tamamla.Peyzaj teknikerliği. Mimarlığına tamamlamak düşüncem.
Seviyorum. Sadece, muafiyetlerimiz çok olmadığı için üzerine 3-4 yıl okumak mantıklı mı diyorum. Zaten evlilik de hemen değil seneye ya da diğer yıla olacak bir şey olacak Allah nasip ederse.
Peyzaj mimarlığının açıktan tamamlanmasının mümkün olduğunu zannetmiyorum.
Okuma...
Evlen...
Vermezlerse gaç ! :)
Sevgiler... :)
O zaman bilemem canım mantıklı olan kararı kendin ver. Ama söyle birseyi de göz ardı etme. Öyle kpss kazanıp atanmak kolay değil. Açıköğretim de öyle karşıdan göründüğü gibi değil. Örgün eğitime hiçbişey benzemez. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Yaz okuluyla kısaltabilirsin o süreyi. Benim kardeşim de dgs ile 4 yıllığa tamamladı, gerçi o tezini alamadığı için bir yılı kısaltamadı ama onda da okula gitmeyecek hiç. Ablam da aynı şekilde tamamlıyor şu anda. Hem de tamamladığı bölümün iki yıllık mezunu olduğu bölümle alakası olmamasına rağmen, onunki 4 yıl sürecekti. Yaz okuluyla kısalttı süreyi. Eğer bölümünü seviyorsan tamamla derim ben. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?