Merhaba, araniza yeni katildim. Uye olmadan once de sıklıkla buralardaydım, akıl almak icin yazılarınızı okuyordum ve artık somut olarak gelme vaktim geldi diye düşünüyorum. Derdim var ( Bugüne dek yalnızca iki ilişkim oldu. Biri 2 sene sürdü, öteki 4 ay. nasıl oldu bilmiyorum ama 2 sene olanı kolayca unutmustum. Yapım buna müsait, uzunca acı cekemiyorum ben... Bu 4 aylık olanın ardından da cok acı cekmedim dogru. Ama unutamıyorum anılarımızı hatırladıkça içimden bir şeyler kopuyor sanki. Üstelik 6 aydan fazla oldu ayrılalı, bana neleri bahane edip gitmisti su anda bir iliskim olamaz yapamam demişti. 2 ay kadar sonra bi kızla beraber olmaya basladılar ve hala beraberler. O kadar güvendim ki cıldırma düzeyine geliyorum bazen. Benim icin hüngür hüngür ağladığını bilirim ben bu adamın. Gecmisimdeki tek iliskimi bilirdi ve o adama sarıldığımı düşününce bile içi gider ellerimi daha sıkı tutardı ne bileyim. Su anda beraber oldugu kıza gelirsek, kimse icin ay söyle ay böyle demem. Ama 4 adet yakın erkek arkadasımın da eski sevgilisi. Ve cok net biliyorum bi şeylerini. Cocuga gidip bu nasıl mide napıyosun sen ya diyemiyorum, hadi midesi kaldırdı ona da tamam... Yahu sen degil miydin ben kalabalık gecmisi olan hatun sevemem diyen? Size yemin ediyorum daha kalabalık gecmisi olan birini bulamazdı. Dedigim gibi kız bana bi sey yapmamısken gidip sagda solda söyle yapmıs böyle yapmıs da demem ama benim ciddi iliski icinde bulunmadan asla düşünmeyecdgim seylerin cogunu yasamıs. Saygı duymam gerek,duyarım da. Kaldıramadıgım sey o cocuk... Ailesi muhafazakar bir aile keza kendi de oyle. Babası kapalı olmayan kızı gelin almam diyordu. Annesi bu cocugun sevgililerini arastırıp altında pislik buldugu an cocuga neler neler ediyordu. Simdi değişen ne, yorumlarınız önemli benim icin dostlar...
Ben hala inanamıyorum valla asla sevgi yok içimde ama işte insan şaşırıyor haliyle. Bu konuda bende çok yaralıyım ama diyorlar emin ol bizim kıymetimizi anlıyorlar iş işten geçti zaten...
Zaten gidip bu kiz boyleyken boyle deseniz bile,kiskanip cekemediginiz icin soylediginizi sanacaktir.Kokusu er yada gec cikar ortaya.Zaten sizde diyorsunuz,unutamamanizin sebebi tamamen haksizliga ugradiginizi dusunmeniz.Ayrica su an sadece sevgililer,isin ciddiye binmesi sadece olasilik simdilik:)
Zaten gidip bu kiz boyleyken boyle deseniz bile,kiskanip cekemediginiz icin soylediginizi sanacaktir.Kokusu er yada gec cikar ortaya.Zaten sizde diyorsunuz,unutamamanizin sebebi tamamen haksizliga ugradiginizi dusunmeniz.Ayrica su an sadece sevgililer,isin ciddiye binmesi sadece olasilik simdilik:)
ilişkinin uzunluğu yada kısalığı değil 4 ay olan birlikteliğinizde eminim daha cok sey paylaşıp daha fazla güzel anı biriktirdiğiniz için unutamıyorsunuz. 2 sene geçirdiğiniz insanı da illaki sevmişsinizdir ama kısa süren daha çok iz bıramış. bende buna benzer şeyler yaşadım. bir zamanlar nişanlandığım adamdan daha çok sevdim ondan sonra gelen ve terk eden adamı ve dikiş tutturamadım üstelik benle birlikte zannederken gidip arkadaşıyla evlendi tamamen yıkımdı. ama zaman geçiyor ve gerçekten ilaç derler ya hani cidden öyle. şuan son ilişkimin üstünden 3 sene geçti ve ben hala yalnızım. düşünmüyorum artık geçmişi unuttum. siz de kendinize biraz daha zaman tanıyın derim. unutulmayacak kimse yok emin olun