Hayatımda biri var !!

O kadar tedirginim ki, utanmasam korkuyorum diyebileceğim. Ben ki o kadar fırtınadan dimdik çıktım, hayatta hiç bir şeyden kaçmadım. Ama şimdi sıfırdan başlarken, yeniden tanıma çabaları, ortak bir şeyler yaratma uğraşısı ve yeniden bağlanma beni o kadar ürkütüyor ki... Kaçasım var yani ...

seni çok iyi anlıyorum. bende korkuyorum artık

yine becerememekten. çok mu mükemmelim yoo... istediğim sadece bi üst msjımda saydıklarım bir de aşk tabi, aşk olmadan dokunamam

biz zamanında o kadar çok kırılmışız ki.. tekrar kırılmaktan korkuyoruz. kaçışımızın nedeni bu

yoksa ben inanıyorum biraz cesaretle mutlu kadınlar olabileceğimize.... en azından dene, keşke demekten iyidir

NOT: bu yorumu yazan üye yazdıklarını kendi hayatına uygulayamamaktadır:9:

Şimdiden sonra aşık olabilir miyim bilemiyorum, aşka kırgınım. Bir daha öyle atmaz kalbim. Sanırım biraz daha zamana ihtiyaç var...

Yaşı kemale erenler bile 2. bahar yaşıyorlar aşık oluyorlar sen o evliliği tatmamış yüreğinle böyle düşünme.
Aşk daima vardır.
Yeter ki görmesini bil...
Hepimizin kırgınlıkları var bir sorsan şu forumdan ne hayat hikayeleri dinlersin...
Kendine haksızlık ediyorsun... Hele ki genç yaşında. :20:
Sevmediğin sırf iyi vakit geçirdiğin biriyle evlenme.
Sana evlilik tavsiyelerinden nasiplenmiş biri bunu söylüyor...

seni çok iyi anlıyorum. bende korkuyorum artık

yine becerememekten. çok mu mükemmelim yoo... istediğim sadece bi üst msjımda saydıklarım bir de aşk tabi, aşk olmadan dokunamam

biz zamanında o kadar çok kırılmışız ki.. tekrar kırılmaktan korkuyoruz. kaçışımızın nedeni bu

yoksa ben inanıyorum biraz cesaretle mutlu kadınlar olabileceğimize.... en azından dene, keşke demekten iyidir

NOT: bu yorumu yazan üye yazdıklarını kendi hayatına uygulayamamaktadır:9:

Bende mükemmel değilim, aslında mükemmeli de aramıyoruz. Para da bahane, evlendikten sonra ailesine yardımda etse bu beni rahatsız etmez. Kaldı ki ailesi rahat etsin diye onlara bir ev almış ve 5 yıl borç ödemiş bunu çok takdir ettim. Demek ki sevdiklerini rahat ettirmek istiyor. Bende aileme destek olmak için neler yaptım yıllarca. Bu onun sorumluluk duygusunun bir ifadesi bence,çalıştığı yerde 11 yıllık bir eleman bu da istikrarlı olduğunu gösterir, hoş sohbet,eli yüzü düzgün. Ama ben o kadar yorgunum ki,bir kez daha kırılmaktan o kadar korkuyorum ki. Yoksa hoşuma gitmiyor değil. Kim sevmez ki her sabaha güzel bir günaydın mesajıyla başlamayı, her gece uyumadan önce konuşmayı,ilgiyi,düşünülmeyi. Dokunma konusuna hiiiiç değinemiyorum ona kilometreler var. Ama beni anlayan birinin olmasına deli gibi sevindim. Sağol Zeboş :1:

neden bilmiyorum ama yazdıklarınızı okuyunca heycanlandım sanki çok yakınım biri evlenmeye niyet etmişte biraz cesarete ihtiyacı varmış gibi hissettim...
sizden yaşça epey küçüğüm akıl vermek haddim değil belki ama lütfen kendinize şans verin, yazdıklarınızdan çıkardığım kadarıyla karşı tarafa çok boş değilsiniz , bu da zamanla daha yoğun duygular yaşayacağınıza dair bir işaret olabilir bence..:16: maddi durumların denk olmamasını belki sorun olarak görebilirsiniz ama karakterleriniz uygunsa bu çokta büyük bir sorun olmaz , karşılıklı olarak egolarınızı bilerseniz ve saygınızı her zaman korursanız bu durumu aşacağınızı düşünüyorum.. umarım aşk sizi yakalar ve hiç bırakmaz :))

Yaşı kemale erenler bile 2. bahar yaşıyorlar aşık oluyorlar sen o evliliği tatmamış yüreğinle böyle düşünme.
Aşk daima vardır.
Yeter ki görmesini bil...
Hepimizin kırgınlıkları var bir sorsan şu forumdan ne hayat hikayeleri dinlersin...
Kendine haksızlık ediyorsun... Hele ki genç yaşında. :20:
Sevmediğin sırf iyi vakit geçirdiğin biriyle evlenme.
Sana evlilik tavsiyelerinden nasiplenmiş biri bunu söylüyor...

Çok sağol samimi cevabın için Hayyal.

Bu iş daha çok yeni, evlilik aşamasına gelene kadar çok yolu var. Niyet bu tabi, ciddi bir ilişki için yola çıkıldı ama bilemiyorum. Duygularım ne yönde gelişecek, o duvarlarımı aşabilecek mi, bakacağım. Ona da haksızlık etmek istemiyorum. 40 yaşında onunda benim gibi korkuları, tereddütleri vardır. Üstelik onun böyle bir kadınlar kulübü yok :)

Çok Çok teşekkür ederim ayırdığınız vakit için, görüşleriniz benim için çok değerli...

neden bilmiyorum ama yazdıklarınızı okuyunca heycanlandım sanki çok yakınım biri evlenmeye niyet etmişte biraz cesarete ihtiyacı varmış gibi hissettim...
sizden yaşça epey küçüğüm akıl vermek haddim değil belki ama lütfen kendinize şans verin, yazdıklarınızdan çıkardığım kadarıyla karşı tarafa çok boş değilsiniz , bu da zamanla daha yoğun duygular yaşayacağınıza dair bir işaret olabilir bence..:16: maddi durumların denk olmamasını belki sorun olarak görebilirsiniz ama karakterleriniz uygunsa bu çokta büyük bir sorun olmaz , karşılıklı olarak egolarınızı bilerseniz ve saygınızı her zaman korursanız bu durumu aşacağınızı düşünüyorum.. umarım aşk sizi yakalar ve hiç bırakmaz :))

Sağol :) Aşık olmayı o kadar isterim ki :)

Bende mükemmel değilim, aslında mükemmeli de aramıyoruz. Para da bahane, evlendikten sonra ailesine yardımda etse bu beni rahatsız etmez. Kaldı ki ailesi rahat etsin diye onlara bir ev almış ve 5 yıl borç ödemiş bunu çok takdir ettim. Demek ki sevdiklerini rahat ettirmek istiyor. Bende aileme destek olmak için neler yaptım yıllarca. Bu onun sorumluluk duygusunun bir ifadesi bence,çalıştığı yerde 11 yıllık bir eleman bu da istikrarlı olduğunu gösterir, hoş sohbet,eli yüzü düzgün. Ama ben o kadar yorgunum ki,bir kez daha kırılmaktan o kadar korkuyorum ki. Yoksa hoşuma gitmiyor değil. Kim sevmez ki her sabaha güzel bir günaydın mesajıyla başlamayı, her gece uyumadan önce konuşmayı,ilgiyi,düşünülmeyi. Dokunma konusuna hiiiiç değinemiyorum ona kilometreler var. Ama beni anlayan birinin olmasına deli gibi sevindim. Sağol Zeboş :1:

evet para bahane.para amaç değil, araç benim için

sen bazı şeyleri aşmışsın ve iyi niyetli birine benziyorsun umarım o da öyledir...

hem aklım sevsin hemde kalbim istiyorum. şans işte:)

ne güzel şey sevildiğini hissetmek,akıntıya bırak bence. en azından denemedim demezsin

inan keşkeler daha çok acıtıyor insanı.... ne demek sende sağol:34:

söylemeden geçemiycem deborah korodan kurtuldu, biz yalnızlıktan kurtulmadık:1:

Son düzenleme:
Kendine güvenen biriyse ego sorunu olmaz.Bu yaştasın,evlilik ve huzur ortamı arıyorsanız,bişeylere takılmak yerine oluruna ortam yaratmalısınız.
Ama aşk yok,heyecan yok,üstelik para durumuna takılıyorsunuz...çok yakınımda biri kendini, benzer nedenlerinizle ittirdi ilşkiye nişandan sonra ayrıldı,üstümden bir yük kalktı dedi.
Hyırlısı olsun,doğrusunu bulursunuz.

Teeek bi şeyi çok merak ettim: Sizin evinizde oturmayı kabul edebilecek biri mi?

Bu konuyu konuşmadık, dedim ya ciddi niyetle başlamış bir şey ama ben evlilik konusuna girmekten şimdilik kaçınıyorum. Kafamda bir şeyler netleşmeden evlilik üzerine konuşup onu umutlandırmak istemiyorum. Kırgınlığı bilirim, onun da kalbi kırılsın istemem. Ama gördüğüm kadarıyla buna pek itiraz edecek biri değil. Cool bir yanı var ama benimle ego savaşına gireceği yönünde bir davranış görmedim henüz. Ama olgunlukla farklı niyetler taşımak arasında çok ince bir çizgi var, benim ortada olan tek varlığım evim değil,başka yatırımlarım da var, o yüzden önce iyi niyetinden emin olmam gerek. Şimdi çok yeni olduğu için, ilgi ve cicim aylarındayız. Bakalım ne olacak

Bu konuyu konuşmadık, dedim ya ciddi niyetle başlamış bir şey ama ben evlilik konusuna girmekten şimdilik kaçınıyorum. Kafamda bir şeyler netleşmeden evlilik üzerine konuşup onu umutlandırmak istemiyorum. Kırgınlığı bilirim, onun da kalbi kırılsın istemem. Ama gördüğüm kadarıyla buna pek itiraz edecek biri değil. Cool bir yanı var ama benimle ego savaşına gireceği yönünde bir davranış görmedim henüz. Ama olgunlukla farklı niyetler taşımak arasında çok ince bir çizgi var, benim ortada olan tek varlığım evim değil,başka yatırımlarım da var, o yüzden önce iyi niyetinden emin olmam gerek. Şimdi çok yeni olduğu için, ilgi ve cicim aylarındayız. Bakalım ne olacak

yaş ilerledikçe insanın endişeleri de ,beklentileri de,yaşama
bakış açısı da değişiyor..kırgınlıkların olabilir ama ne güzel
cesaret edebilmişsin en azından...pek çok kişi tanıdım
önceki ilişkilerinde kötü tecrübeler yaşamış ama erkekleri
canavar gibi gören..:31: sen her şeye rağmen onu tanımak
adına adım atmışsın..hayırlısı ise zaten hani kısmet dediğimiz
olay ,senin bilincin dışında geliştiriyor her şeyi..henüz yeniymiş zaten..
zamanla hareketleri görüp değerlendirirsin,zaten oldukça olgun birisin..
ben kapılarını tüm gırgınlıklarına rağmen açma cesareti göstermene sevindim..:16:
ne mutlu sana,geç falan değil ayrıca..hangimiz hangi duraktayız bilmiyoruz ki!!
bu siteden bir arkadaşım var,büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ardından bir aşka
tutulmuştu...her olumsuz eleştiriye rağmen kalbinin sesini dinledi ve şuan düğün
hazırlıkları içerisinde...kalbinin sesi dinle gerçekten...:17:

Bence de en işin en önemli kısmı bunu anlayabilmeniz.
Yalnız çok yavaş ilerleyeceksiniz, siz kurallarınızı koyuyorsunuz karakteriniz sebeiyle o biraz zor açık verir gibi geldi bana.
Açık vermek derken niyeti sizin varlığınızsa anlamında.
Erkeğin ego savaşı içerisinde olmaması harika bi şey, gerçek bir sevgi varsa eğer.
Ama altta yatan başka sebepler varsa ki bunu çabucak öğrenebilmek lazım yoksa zamanla o değil de siz alışıcaksınız, onun üzüleceğini düşünürken siz üzüleceksiniz gibi geliyor bana.
Çok acele yazıyorum istediğim gibi anlatamamış olabilirim.:)

yaş ilerledikçe insanın endişeleri de ,beklentileri de,yaşama
bakış açısı da değişiyor..kırgınlıkların olabilir ama ne güzel
cesaret edebilmişsin en azından...pek çok kişi tanıdım
önceki ilişkilerinde kötü tecrübeler yaşamış ama erkekleri
canavar gibi gören..:31: sen her şeye rağmen onu tanımak
adına adım atmışsın..hayırlısı ise zaten hani kısmet dediğimiz
olay ,senin bilincin dışında geliştiriyor her şeyi..henüz yeniymiş zaten..
zamanla hareketleri görüp değerlendirirsin,zaten oldukça olgun birisin..
ben kapılarını tüm gırgınlıklarına rağmen açma cesareti göstermene sevindim..:16:
ne mutlu sana,geç falan değil ayrıca..hangimiz hangi duraktayız bilmiyoruz ki!!
bu siteden bir arkadaşım var,büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ardından bir aşka
tutulmuştu...her olumsuz eleştiriye rağmen kalbinin sesini dinledi ve şuan düğün
hazırlıkları içerisinde...kalbinin sesi dinle gerçekten...:17:

Bu cesareti göstermem tam 4 yılımı aldı, derin yaralarım var, iyileşmiş de değil ancak hayat yalnız ve hiçbir şey hissetmeden yaşanmıyor. Bir yol arkadaşı,başını dayayacak bir omuz, insana kendini özel hissettirecek özel biri lazım. Umarım üzülmem

Bence de en işin en önemli kısmı bunu anlayabilmeniz.
Yalnız çok yavaş ilerleyeceksiniz, siz kurallarınızı koyuyorsunuz karakteriniz sebeiyle o biraz zor açık verir gibi geldi bana.
Açık vermek derken niyeti sizin varlığınızsa anlamında.
Erkeğin ego savaşı içerisinde olmaması harika bi şey, gerçek bir sevgi varsa eğer.
Ama altta yatan başka sebepler varsa ki bunu çabucak öğrenebilmek lazım yoksa zamanla o değil de siz alışıcaksınız, onun üzüleceğini düşünürken siz üzüleceksiniz gibi geliyor bana.
Çok acele yazıyorum istediğim gibi anlatamamış olabilirim.:)

Üzülmemek için elimden geleni yapacağım. Çok yavaş hareket ediyorum hatta bu yavaşlık onu biraz zorluyor:) Bu hafta sonu onu birkaç küçük adım daha atmayı planlıyorum, olaylara verdiği tepkileri ölçebilmek için. Korkmuyorum desem yalan :)

Yazıp rahatladıktan sonra biraz daha iyi hissediyorum kendimi, en azından panik duygum kayboldu. Sağolun kızlar. Dün akşam buluştuk, kısa ayak üstü bir görüşmeydi ama görüşlerim olumlu yönde gidiyor. Desteğinize çok teşekkür ederim. Farklı görüşler her zaman yardımcı oluyor,kafamdaki çizgiler artık daha net.

Üzülmemek için elimden geleni yapacağım. Çok yavaş hareket ediyorum hatta bu yavaşlık onu biraz zorluyor:) Bu hafta sonu onu birkaç küçük adım daha atmayı planlıyorum, olaylara verdiği tepkileri ölçebilmek için. Korkmuyorum desem yalan :)

ne gibi mesela...Benim de aynısı başımda şuan.Aynen senin anlattığın gibi,işyerinden(ama memur değil,aynen dediğin gibi benim maaşım onun iki katı)..Ben de düşüncelerdeyim..Şimdi hoşlantı var biraz(eskisine olduğu gibi değil ama malesef)Ama hiç hoşlanmasam hiç başlamazdım..size biraz geç sordum aslında..yalnızlığın etkisiyle hata yapmaktan korkuyorum.....zamanla ona aşık olduğum gibi bunu da severim gibime geliyor..Çok duygusal,şiir gibi konuşan biri,bazen söylediklerini anlamıyorum,açık konuş diyorum..Gizli kutu biraz...Bir de işyerinden..zaman tanıdım,arkdaşlık falan,ama o bana ilanın aşk edip duruyor,durmadan duygusal cümleler(diğerleri böyle değildi)..işyerinden ya,olmazsa daha fena..Olmazsa çok kırılır bir de..
Not:yaşım 35 oldu,hernekadar daha genç göstersem de...Anne olma yaşım geçiyor..Boşanmış aday yok,koskaca 4 yılda bir tanecik.Diğerleri iş için geldiğim yerden bekar adaylar,bazıları kabul etti,ben beğenmedim,bazıları da beni boşanmış olduğum için kabul etmedi,geçen yılki sevdiğim kişi de olmadı..Artık uygun biriyle evlenmek istiyorum,yalnızlıktan bıktım..

Bir not daha ;ben boşanma yaşadım,o hiç evlenmemiş.benden 3 yaş küçük.Efendi ,içine kapanık biri..ailesi bu şehrin başka bir ilçesinde,ailem karışmaz,seni el üstünde tutarım diyor,sadece seni istiyorum diyor..senle aynı yastığa baş koymak istiyorum diyor..özlüyorum,seviyorum diyor..3 yıldır adabıyla teklif ediyordu,efendice beni izlemeydi,ben değerlendirmiyordum...3. de değerlendirdim artık..Görüşmeye başlayalı bir ay olmadı daha.2 kez dışarda görüştük..Kendisi beni tavlama peşinde habire,hızlı ilerlemekten korkuyorum,ben de yalnızlıktan sıkıldım,sevgili moduna girmekten korkuyorum ya.nasıl sınır koyacağım bu yalnızlık belası yüzünden..üf ya..sevgili gibi olduk gibi birşey,akıntıya kaptırdım sanki kendimi...üf ya..hadi aklım başıma sonradan dank ederse,hata yaptığımı anlarsam,o da umutlanırsa,üzülürse..

Lütfen benim için de yorum yapın arkadaşlar:(Geçmiş açtığım mesajlara da bakabilirsiniz,oradaki bencil sevdiğimin tam tersi..Ama değecek mi işte..

Son düzenleme:
Not:yaşım 35 oldu,hernekadar daha genç göstersem de,henüz daha güzel olsam da...Anne olma yaşım geçiyor..Boşanmış aday yok,koskaca 4,5 yılda memleketten bir tanecik oldu,boşanmış aday yok:( Diğerleri iş için geldiğim yerden ,arkadaş çevresinden referanslı bekar adaylar,bazıları kabul etti,ben beğenmedim,bazıları da beni boşanmış olduğum için kabul etmedi,geçen yılki sevdiğim kişi de olmadı..Artık uygun biriyle evlenmek istiyorum,yalnızlıktan bıktım..Yalnızlık uzadıkça depresifleşiyorum,geçecek olan geçmiyor..ne zormuş bu 30 yaş hatta 35 yaş sendromunun ve boşanma döneminin aynı döneme denk gelmesi..kahrolsun sevme -sevilme isteği..kahrolsun anne olma yaşı..kahrolsun düzen kurma isteği..kahrolsun herkes gibi olma isteği..kahrolsun ''hayatta ;bir erkek desteği'' arayışı..kahrolsun bu içimdeki naif hisler..
Bir de acaba memur maaşlı hanım düşüncesiyle mi yanaştı şüphesi içimi kemiriyor..Maddi destek olarak faydalanmayı mı düşünüyor..Ya duyuyoruz ya böyle.Bu sefer de bu yönden çekmeyeyim ..Aman ya..kusura bakmayın saldım kendimi busefer, içimden geldiği gibi yazdım..

lütfen arkadaşlar benim için de yorum yapın,buraya yazmış oldum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar

burada ara sıra yazarım, epeyce bir zamandır forumlara katılıyorum. önceden okuyanlar bilirler, on yıllık bir ilişkinin ardından uzunca zamandır yalnızdım. 35 yaşıma girmek üzereyim, iyi bir işim kendimce yatırımlarım var ama herkes gibi yalnızlık çektim,zor şeyler yaşadım hastalıklar, ölümler. Biriyle tanıştım daha doğrusu tanıştırıldık.halim selim kendi halinde biri. 40 yaşında ve hiç evlenmemiş. Bir iki kez görüştükten sonra olmaz dedim, çünkü içime sinmeyen şeyler vardı. Aradan bir kaç ay geçti, aradı beni, 'beni çok çabuk eledin, tanımayı denemedin,bana haksızlık ettin 'dedi. Düşündüm haklı olabilirdi. Tekrar görüşmeye başladık, iki ay oldu. Anlaşmakta bir sorun yok, birlikte iyi vakit geçiriyoruz, samimi olduğum bir iki arkadaşımla tanıştırdım,tepkiler iyi, oturup kalkmasını,insanlarla diyalog kurmasını bilen biri. Ancak ablam biraz tedirgin. çünkü çalışıyor ama maaşı benimkinin yarısı kadar, bir yatırımı yok. Anne ve babası yaşlı insanlar,onları garantiye almak için kardeşiyle birlikte bir ev almışlar ve o evin kredisi yılbaşında bitiyor. Ondan sonra kendi hayatıma bakacağım diyor. Ablam benim hayat arkadaşım, düşüncelerini önemserim; bu ileride sorun olacak,sen hayatını garantilemişsin onun hiç birşeyi yok diyor. Bende diyorum ki, zaten iki kişi ne kadar yiyeceğiz. Evim var,kira sorunumuz yok, ikimizinde sigortası var,çalışıyoruz. çalışmayıp yatsaydı bu kadar olumlu düşünmezdim ama gayret etmesi bana iyi görünüyor. Yaşımızda malum bir yere geldi, aşk peşi koşmuyorum ama kanım ısındı gibi. Işi resmiyete dökmeden bir kaç ay görüşelim dedim ama kafam karışık. Bu saatten sonra evliliği becerebilir miyim, maddi konular gerçekten sorun olur mu ? Kafamda bir sürü şey var. Bir de size danışayım dedim. Nasıl bir yol izlemeliyim.

Bu arada sudan çıkmış balık gibiyim, uzun zamandır yalnız olmaktan herhalde, bir ilişki nasıl yaşanır unutmuşum, tutuk kalıyorum çoğu zaman, ne yapacağımı bilemiyorum kızlar, başka bakış açılarına ihtiyacım var, siz ne dersiniz.

sonunu düşünen kahraman olamazmış....

Ya nasıl deneyeyim ben onu,fikir varebilri misiniz..Bu konularda çok cahilim..Seviyorsam;çok absürd bir durum olmadıkça olay bende bitiyor:(kafam buyüzden çok karışık..Konu sahibi,sevgili attraentre ;sorunumuz benzer diye yazdım,kusuruma bakmazsın umarım:17:

Son düzenleme:
Back
X