Ya nasıl deneyeyim ben onu,fikir varebilri misiniz..Bu konularda çok cahilim..Seviyorsam;çok absürd bir durum olmadıkça olay bende bitiyorkafam buyüzden çok karışık..Konu sahibi,sevgili attraentre ;sorunumuz benzer diye yazdım,kusuruma bakmazsın umarım
![]()
Kusur ne demek aşkolsun :)
Beni sorarsanız yolunda gidiyor diyebilirim. Baştaki çekingenliği geçti, 24 Mayıs doğum günüydü, işten sonra başbaşa kutladık ki bu çok iyi oldu aramızda bir şeyler pekişti. Gün içinde sıkça telefonlaşıyoruz,mesajlaşıyoruz, olabildiğince fazla diyalog kurmaya çalışıyorum. Dün akşam artık ailemle tanışmanı istiyorum dedi, tırstım biraz:) 17 Haziran da akrabalarının bir düğünü var, oraya birlikte gidebilir miyiz, tanışmak için iyi olur dedi, net cevap vermedim, bakıcaz:)
Duygularıma gelince, iyi şeyler hissediyorum ama bunu adı henüz aşk değil. Anlaşabileceğimizi keşfettim, görüştükçe art niyetli biri olmadığının farkına vardım. Birazda zamana yayıyorum acele bir şey yapmak istemiyorum. Aramızda ilan-ı aşk falan yok, o da benim gibi alışmaya çalışıyor. Zaten bu kadar sürede ilan-ı aşk etse kaçardım. Bana önemli faydası oldu, artık sabahları uyandığımda ölesiye canımı yakan kırgınlıklarımı düşünmüyorum, mutlu olabileceğime inanmaya başladım. Günlerdir hiç ağlamadım, hiç resimlere bakıp üzülmedim. Eskiyle ilgili herşey silikleşiyor. On yılımı mahveden eski sevgilimin bir bebeği olacağını öğrendim o bile koymadı. Demek ki doğru yolda gidiyorum, demek ki artık normale dönüyor içimde bir şeyler. Bir haftadır düzenli makyaj yapmaya bile başladım :) Umarım iyi gider bundan sonrada. Rabbimden tek dileğim hayırlıysa sürsün, bir hayırsızı daha taşıyacak dermanım yok.