Hayatımda biri var !!

Ya nasıl deneyeyim ben onu,fikir varebilri misiniz..Bu konularda çok cahilim..Seviyorsam;çok absürd bir durum olmadıkça olay bende bitiyor:(kafam buyüzden çok karışık..Konu sahibi,sevgili attraentre ;sorunumuz benzer diye yazdım,kusuruma bakmazsın umarım:17:

Kusur ne demek aşkolsun :)

Beni sorarsanız yolunda gidiyor diyebilirim. Baştaki çekingenliği geçti, 24 Mayıs doğum günüydü, işten sonra başbaşa kutladık ki bu çok iyi oldu aramızda bir şeyler pekişti. Gün içinde sıkça telefonlaşıyoruz,mesajlaşıyoruz, olabildiğince fazla diyalog kurmaya çalışıyorum. Dün akşam artık ailemle tanışmanı istiyorum dedi, tırstım biraz:) 17 Haziran da akrabalarının bir düğünü var, oraya birlikte gidebilir miyiz, tanışmak için iyi olur dedi, net cevap vermedim, bakıcaz:)

Duygularıma gelince, iyi şeyler hissediyorum ama bunu adı henüz aşk değil. Anlaşabileceğimizi keşfettim, görüştükçe art niyetli biri olmadığının farkına vardım. Birazda zamana yayıyorum acele bir şey yapmak istemiyorum. Aramızda ilan-ı aşk falan yok, o da benim gibi alışmaya çalışıyor. Zaten bu kadar sürede ilan-ı aşk etse kaçardım. Bana önemli faydası oldu, artık sabahları uyandığımda ölesiye canımı yakan kırgınlıklarımı düşünmüyorum, mutlu olabileceğime inanmaya başladım. Günlerdir hiç ağlamadım, hiç resimlere bakıp üzülmedim. Eskiyle ilgili herşey silikleşiyor. On yılımı mahveden eski sevgilimin bir bebeği olacağını öğrendim o bile koymadı. Demek ki doğru yolda gidiyorum, demek ki artık normale dönüyor içimde bir şeyler. Bir haftadır düzenli makyaj yapmaya bile başladım :) Umarım iyi gider bundan sonrada. Rabbimden tek dileğim hayırlıysa sürsün, bir hayırsızı daha taşıyacak dermanım yok.

ATTRAENTE senin adına sevindim canım yalnız eski sevgilinin fotolarına hâla bakıyo muydun sen yau, on yıl olmuş. :26: Umarım unutturur bu adam sana onu.

tulipa çok samimi yazmışsın gereçkten, üf ya üf yalarından anladığım kadarıyla sırf yalnızlıktan kurtulmak için bir Selami bulmuşa benziyosun. :1: Canım aşk olmadan olmaz diyorum başka da bişi demiyorum.

Geçen yılkini de zamanla sevdim ama ilk karşılaştığımda bundan daha çok hoşlanmıştım.Ne bileyim bunu da zamanla severim diye düşünüyorum,oyüzden başladım görüşmeye.Bugün hitaplarına dikkat et dedim bozuldu.Görüşeceğiz,içinden geçenleri muhakkak söyle ama sadece hitaplara dikkat et,hızlı ilerlemek istemiyorum dedim,kötü birşey söylemiyorum,mesela ben de seni özledim''dedim teskin ettim onu..Hızlı ilerlemek istiyor kendisi..

Bana önerisi olan arkadaşlar var mı?İnanın ki cahlilim bu konularda'en basit bile olsa söyleyin..Yine hata yaparak üzülerek öğrenmek istemiyorum..Öncekliler gibi olmasın derim bu sefer daha farklı sıkıntıya çatarım,tecrübesizlik ya,şans ya..Yada ben ısınamam o üzülür..işyerinden bir de yani,daha dikkatli olmam lazım.Ne olur yardımcı olun..

Atraentre senin adına çok sevindim.Silikleşiyormuş bak.Benim de silikleşiyor(silikleşmek zorunda..arada sarsam da(sadece yalnızlıktan değil,ciddi ciddi sevmiştim,ama haketmedi,hakedene bakacağız)..facede arkadaşlık göndermiş mesela ,nedensee,..kabul etmedim tabi,Amerika'ya yine gidip yine dönmüş Türkiye'ye,bir şekilde öğrendim,demekki yine yapamamış orda..Ama çok merak ediyorum,hatasını anladı mı,artık kafasına dank edip özledi mi,yada birini buldu mu?..Yakın tarihte bir arkadaşlık sitesinde arandığını gördüm..Benim gibi bir emekçi bulamayacağını iyi biliyorum..iş sorunu olana, yakışıklı da olsa bakmıyor kızlar zaten..Ama çekici,güçlü görünümlü diye takılırlar belki peşine'yürütebilir mi bilmem; neyse..)..

Gelelim bizim mavi gözlü rus kılıklıya;Hatta bu durum biraz bana neşe verdi az da olsa..Neden az derseniz,hem kuşkulu yaklaşma isteği hem de ona karşı büyük coşku hissetmeyişim[önceki daha coşkuluydu ama herşey de coşku değil ki,sevgi emektir belki de:)]..Ama bir çekiciliği ,gizemi var bende..Henüz adını koyamadım..Görmediğimde özlemeye başladım mesala.Önceden umrumda değildi..Bu iyiye işaret..Bir taraftan kendimi kaptırmıyorum,ya biterse falan diye..karışık duygular işte..inşallah güzel şeyler olur..nötr olmak ,az da neşe iyi olur herhalde değil mi?

Son düzenleme:
Atraentre senin adına çok sevindim.Silikleşiyormuş bak.Benim de silikleşiyor(silikleşmek zorunda..arada sarsam da(sadece yalnızlıktan değil,ciddi ciddi sevmiştim,ama haketmedi,hakedene bakacağız)..facede arkadaşlık göndermiş mesela ,nedensee,..kabul etmedim tabi,Amerika'ya yine gidip yine dönmüş Türkiye'ye,bir şekilde öğrendim,demekki yine yapamamış orda..Ama çok merak ediyorum,hatasını anladı mı,artık kafasına dank edip özledi mi,yada birini buldu mu?..Yakın tarihte bir arkadaşlık sitesinde arandığını gördüm..Benim gibi bir emekçi bulamayacağını iyi biliyorum..iş sorunu olana, yakışıklı da olsa bakmıyor kızlar zaten..Ama çekici,güçlü görünümlü diye takılırlar belki peşine'yürütebilir mi bilmem; neyse..)..

Gelelim bizim mavi gözlü rus kılıklıya;Hatta bu durum biraz bana neşe verdi az da olsa..Neden az derseniz,hem kuşkulu yaklaşma isteği hem de ona karşı büyük coşku hissetmeyişim[önceki daha coşkuluydu ama herşey de coşku değil ki,sevgi emektir belki de:)]..Ama bir çekiciliği ,gizemi var bende..Henüz adını koyamadım..Görmediğimde özlemeye başladım mesala.Önceden umrumda değildi..Bu iyiye işaret..Bir taraftan kendimi kaptırmıyorum,ya biterse falan diye..karışık duygular işte..inşallah güzel şeyler olur..nötr olmak ,az da neşe iyi olur herhalde değil mi?

Bu eskilerin dürtmeleri bitmez, hiiiççç ilgilenme, çamurlarında boğulurlar inş.

Umarım herşey güzel olur, üzülmediğimiz şeyler yaşarız. Birazdan çıkacağım buluşacağız, içimde sevinçli bir şeyler var :)

Burası ilişki günlüğüm gibi oldu:) Pazar günü iyi geçti, hergün bir adım daha atıyoruz, korkularım biraz azaldı gibi. Dün akşam ailesiyle tanışacağım gün için bir elbise aldım, unutmuşum böyle heyecanları, hoşuma gitti:) Sende nasıl gidiyor tulipa, nerelerdesin ???

para sorun degil ama dedigin gibi ona olan saygini kaybede bilirsin ilerde, her aldigi parayi savuran bi kocaya kimse katlanamaz,tutumluluk onemli evlilikte
bence sene sonuna kadr beklemelisin sen, borclar bittiginde ne kadr birikim yapiyo,parayi nasil kullaniyo ogrenirsin

para sorun degil ama dedigin gibi ona olan saygini kaybede bilirsin ilerde, her aldigi parayi savuran bi kocaya kimse katlanamaz,tutumluluk onemli evlilikte
bence sene sonuna kadr beklemelisin sen, borclar bittiginde ne kadr birikim yapiyo,parayi nasil kullaniyo ogrenirsin

Canım zaten sene sonuna kadar resmi bir adım atmayacağız, sadece tanışma olacak. Bende acele bir şey istemiyorum

dogru karar olur canim
bak sanada tulipayada bi konu buldum,bilmem isinize yararmi bi bakin istedim

Âşık olduğumuz insanla evlenmeyi hepimiz isteriz… Ancak bu kararı almak o kadar da kolay değil. Sorumluluklar, özgürlüklerin kısıtlanması… Ve daha birçok neden, kafanızı karıştırabilir. Bu yüzden kararınızı vermeden önce çok iyi düşünmeli ve gerçekten istiyorsanız evlenmelisiniz. İşte, evlilik kararı vermeden önce kendinize sormanız gereken sorular…

Bu işe inanıyor musunuz?
Evliliğe inanıyor musunuz? Dürüst olun ve içinizdeki sese kulak verin. Belki siz de sosyal yaşantının doğal bir gereği olarak evlenmek istiyorsunuz. Ailenizin baskısı, sevgilinizin ısrarı, evlilik kararı almanız için yeterli olmamalı. Mutlu bir evlilik için her şeyin kafanızda netleşmesi ve hiçbir soru işaretinin kalmaması gerekir. Evlenmek istediğinizden emin olmalısınız.

Neden bu insan?
“Bu nasıl bir soru?” demeyin. Normal koşullarda tabii ki bu sorunun cevabı “Onu çok seviyorum” ya da “Hayatımın geri kalanını bu insanla geçirmek istiyorum” olmalıdır. Ancak kimi zaman evlenmek bazı sorunlardan kaçmak için bir fırsat olabilir. Soruyu açık yüreklilikle cevaplayın ve bilinçaltınızdaki başka nedenlerden dolayı evlenmek isteyip istemediğinize karar verin.

İyi tanıyor musunuz?
İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor? Onun nelerden hoşlandığını ya da en çok neye kızdığını bildiğinizden emin misiniz? Evliliğiniz boyunca birbiriniz hakkında her gün yeni şeyler keşfetmek size eğlenceli ve zevkli gelebilir kuşkusuz. Ancak evlenmeden önce sevgilinizle ilgili ne kadar çok şey bilirseniz, evlendikten sonra katlanamayacağınız davranışlarla karşılaşma riskini o kadar azaltmış olursunuz.

Hayalleriniz aynı mı?
Evlilikten ve hayattan beklentileriniz birbirinden çok mu farklı? Birbirinizin hayallerine -hepsine olmasa da en azından bir kısmına- cevap verebileceğinizden emin olun. Evlenmeden önceki ilişkiniz evliliğinizin gidişatı ve nasıl olacağına dair ipucu verse de bazı noktaların hala karanlıkta kaldığı da bir her zaman gerçektir.

Problemler…
Evlenmeyi düşündüğünüz kişinin alkolle başı dertte mi? Para konusunda oldukça sorumsuz biri mi? Ya da yaptığınız kavgalar fiziksel olarak zarar verici boyutlarda mı? Eğer böyle sorunlar yaşıyorsanız, evlenmeden önce iyi düşünün. İlişkiniz boyunca tamamen sabırla bu sorunların geçmesini beklemiş ve hatta evlenirseniz belki birçok şeyin değişeceğine inanmış olabilirsiniz. Ancak yine de siz çözümü olmayan problemleri sakın göz ardı etmeyin.

bu yaziyi e-guzellik.netten buldum buna benzer daha bursuru yazilar var, bakabilirsiniz isterseniz

Son düzenleme:
sadece konuyu açan arkadaşı okudum diğer yorumları okumadım aynı şeyleri yazıyor isem çok özür dilerim...

senden yaşça küçüğüm... tabiki hayat tecrübemde azdır...
bende söz aşamasındayım.. ikimizde 24 yaşındayız...

yazdığın bütün yazı maddiyat içeriyor ve evliliklerin bir kez daha neden yürümediğini gördüm...
baştan pazarlıklarla , mal bölünmesi yada mal varlığıyla başlayamaz zaten bazı şeyler...

bende erkek arkımda üniversite mezunuyuz... 2010 yılında mezun olduk... 2 senede milyarlar vermiyorlar maaş olarak tabikide...
ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen pek maddiyata önem veren biri değilim... yanımda olsun mutlu olurum ben... beraber hayatımızı inşa edelim yeter... ortaya koyalım parayı ona göre harcayalım ben kabul... ben 3 almışım o 2 almışla olmaz o iş... iş bizim 5imiz var demekte ama hala idrak edemeyenler var bunuki cidden üzülüyorum...

önümüzdeki sene düğün yapacağız ve ev alınmıcak... kirada oturcaz bir süre... sonra ufak bir ev alırız... keşkee benim evim olsaydı da onda otursaydık... senin yerinde olsam yaptığınız hesapları yapmazdım inanınki..

ne zaman eşlerimiz bize bakmak zorunda , bizden çok maaş almalı , evi olmalı vs gibi krişelerden uzaklaşırsak ozaman bence gerçek mutluluğu ve huzuru bulabilcez... ondan beklemek değilde beraber birşeyler yapmak için yola çıktığımızda...

sadece konuyu açan arkadaşı okudum diğer yorumları okumadım aynı şeyleri yazıyor isem çok özür dilerim...

senden yaşça küçüğüm... tabiki hayat tecrübemde azdır...
bende söz aşamasındayım.. ikimizde 24 yaşındayız...

yazdığın bütün yazı maddiyat içeriyor ve evliliklerin bir kez daha neden yürümediğini gördüm...
baştan pazarlıklarla , mal bölünmesi yada mal varlığıyla başlayamaz zaten bazı şeyler...

bende erkek arkımda üniversite mezunuyuz... 2010 yılında mezun olduk... 2 senede milyarlar vermiyorlar maaş olarak tabikide...
ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen pek maddiyata önem veren biri değilim... yanımda olsun mutlu olurum ben... beraber hayatımızı inşa edelim yeter... ortaya koyalım parayı ona göre harcayalım ben kabul... ben 3 almışım o 2 almışla olmaz o iş... iş bizim 5imiz var demekte ama hala idrak edemeyenler var bunuki cidden üzülüyorum...

önümüzdeki sene düğün yapacağız ve ev alınmıcak... kirada oturcaz bir süre... sonra ufak bir ev alırız... keşkee benim evim olsaydı da onda otursaydık... senin yerinde olsam yaptığınız hesapları yapmazdım inanınki..

ne zaman eşlerimiz bize bakmak zorunda , bizden çok maaş almalı , evi olmalı vs gibi krişelerden uzaklaşırsak ozaman bence gerçek mutluluğu ve huzuru bulabilcez... ondan beklemek değilde beraber birşeyler yapmak için yola çıktığımızda...

Önce sana cevap vereyim güzel kardeşim ; benim gibi hayatta kimsen olmadan 16 yıl çalışıp, aldığın herşeye deli gibi emek verip, bir de onları etrafdındaki çakallardan korumak için debelenirsen; evlenmek niyetiyle görüştüğün bir adamın maddi durumuna bakarsın. Bizim bu yaştan sonra aşka bakışımızla sizin yaşınızda işler çok farklı. Ben aşk diye meşk diye yıllarca emek verdiğim şeyleri alemin adamının önüne atamam, atarsam o adam gittiğinde dönebileceğim bir annem ya da babam yok, yaşım 35 çalışabileceğim bir 16 yılım daha yok, yani yok yok yok :) 24 yaşında ben don kişotun dişi versiyonuydum, sevgilim olsunda rüzgara karşı dururdum ama zaman ve yaşananlar çok şey öğretiyor insana. Umarım sen öğrenmezsin ....

Bir de küçük dipnot :) Parayla aram hiç iyi değildir, umarsız dağıtırım ama kendimi kullandırmam, en iyi bunu öğrendim geçen 10 yıllık ilişkimde :)

Son düzenleme:
Neden diye sorabilir miyim ATTRAENTE?

konuyu yeni gördüm ilk mesajdan itibaren okudum, çok heyecanlı görmüştüm seni ama bu son mesaj üzdü. Neden bitti ki

Güzel gidiyordu ama açık verdi, anladım ki bu adam kendine bir hayat arkadaşı değil, yaslanacak, hayatını çekip çevirecek birini arıyor. Olsun diye evlenmek istiyor, bir eşim olsunda trenler kaçmasın mantığı. Çok üzgünüm bugün, çünkü gayret etmiştim, yeniden birşeyler hissedebilmek için çabalamıştım, olmadı ...

Son düzenleme:
üzüldüm senin adına... çok emin adımlarla ilerliyordun. yazdıklarını okuyunca neden etrafına zırh ördüğünü iyice anladım..

üzülme diyeceğim biliyorum fayda etmeyecek. her aldığımız darbede daha çok üzülüyoruz, en kötüsü de etafımıza ördüğümüz duvarları yükseltiyoruz.

yine de iyi tarafından bak. daha çok bağlanmadan yol yakınken bitti.... hayırlısı buymuş ne diyeyim

en dibine kadar yaşa acını ama kapatma kapılarını

Son düzenleme:
Attraentre nasıl bir açık verdi,nasıl anladın?Biz de görüşmeyi kesmiştik.Canımlı cicimli hitaplarına karşı çıktım diye trip atmıştı,bir gün boyunca soğuk davranmıştı, ben de kızgınlıkla ayrıldım.Bu triplerin başıma iş açacağındna korktum.10gün görüşmedik.Açıkçası özeldim bu sürede onu...Tekrar görüşmek istedim içten içe ...Sonra arada acı çektiğine dair duygusal msjlar attı birkaç kez ,ben cvp vermedim,en sonunda bana suçlamalar yapınca cvp yazdım,aradı,konuştuk hesaplaştık..tekrar görüşmeye başladık..

Bu onla ikinci pürüzümüz..ikinci ayrılığımız..ilkinde ben'' maaş kartımı vermem,masrafları ortak ve eşit öderiz,herkes kendisi biriktirir.lazım olunca birleştiririz,maaşım benim kontrolum altında olmalı demiştim.sen de kendin biriktir,senin kartına da ben dokunmam'' demiştim..''tlf da demiştim,belki de bu yüzden(ben doğalım ,odaha farklı)..Bu da ''daha ilk baştan neden para konusu yapıyorsun,hem ayrı gayrı olur mu,para kocada toplanıyor herkeste,biz de herkes gibi olsak ne olur''diye trip atmıştı.başka bir konu daha girmişti araya..bir gün boyunca soğuk davranmıştı..ben de tripe hiç dayanamam daha artık.....ilk hatada rest çekecem diye kendi kendime söz verdim artık..olmayacak deyip ayrılmıştım o zaman ... Bir burukluk olmuştu ama çok üzülmemiştim.. aradan 2 gün geçti...
sevgi ve acı içeren bir msj atmış;ben de özlemiştim tekrar görüşmeye başlamıştık...o 2 günde çok acı çektiğini hatasını anladığını söyledi..Zorla da olsa'' istediğini yap,ben seni istiyırum''dedi...hala bu konuda şüphelerim var,ilk etapta neden garipsedi?hala bu konuda içtenlik bulmuyorum,''evlenince nasılsa kocası olunca parasını paylaşır'' gibi maddi çıkarımlar hissediyorum ,benim kuruntularımmı ki..
cüzdanını kaybetmiş,ben borç vermeyi teklif etmedim sonra zaten görüşmeyi kesmiştim ikinci kez,görüşmeye başlayınca''hiç umursamadın,üzüldüm''dedi..Be benim bu aşamada vermem doğru olmaz diye düşündüm,nasılsa arkadışında bulur,diye düşümdün ama küsmeseydik düşünür teklif ederdim ''dedim...sonra borç vermeyi teklif ettim,şakayla'' hemen geri verecen ama ''dedim,o da ''yok o geri dönmez artık'' dedi şakayla bir erkeğin bunu şakayla söylemesi bile bana itici geldi..Ben birşey demedim ama o benim söylediğim şakayı ciddi anlamış,kırılmış...sen de şaka yaptın ben de,,diyerek gönlünü aldım...böyle de kırılgan...ve maddi konularda onu ayırmamdan hoşlanmıyıor....
Onun bu konuya hiç önem vermemesi lazım sadece beni istemesi lazım'' ve bu kırılmaları bana para konusundaki tavrımız yüzünden sıkıntı yaşayacağımızı hissettiriyor yada kuruntu....ne diyorsunuz kızlar...ne olur yorum yapın...
sonra ''senin karşına sorunsuz çıkmam lazım;bu dünyada herşey para ne de olsa ''dedi..borç vereyim dediğimde ''senden asla para istemem'' dedi..

bir aydır görüşüyoruz,4 kere buşuştuk..Bir de hesapları arada ben ödeyeyim mi kızlar..hani maaşı benimkinden düşük diye..Bu sefer de kolaya mı alışır?Ama eğer ben ayrılırsam,ona yük olduüumla kalmayayım diye benim de ödemem lazım gibi..

tekrar hata yapma lüksüm yok..Ama çok da yalnızım,evlenmek de istiyorum artık..Bu endişelerin haricinde sevgi dolu biri..değer veriyor ''görünüyor..hiç ilk ikisi gibi değil..bu bile büyük bir artı..

Son düzenleme:
üzüldüm senin adına... çok emin adımlarla ilerliyordun. yazdıklarını okuyunca neden etrafına zırh ördüğünü iyice anladım..

üzülme diyeceğim biliyorum fayda etmeyecek. her aldığımız darbede daha çok üzülüyoruz, en kötüsü de etafımıza ördüğümüz duvarları yükseltiyoruz.

yine de iyi tarafından bak. daha çok bağlanmadan yol yakınken bitti.... hayırlısı buymuş ne diyeyim

en dibine kadar yaşa acını ama kapatma kapılarını

Sağol arkadaşım :) Acı çekmiyorum, acının o kadar büyüğünü yaşadım ki bunun canımı yakma şansı zor :)

Hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü gerçekten iyi niyetle hareket ettim.

Ben Allah'tan hep hayırlısını istedim demek ki değilmiş, annemin bir sözü çınlıyor kulaklarımda dünden beri ; aptal bir kadın olsaydım, çok mutlu olacaktım derdi rahmetli. Haklıymış ...

Attraentre nasıl bir açık verdi,nasıl anladın?Biz de görüşmeyi kesmiştik.Canımlı cicimli hitaplarına karşı çıktım diye trip atmıştı,bir gün boyunca soğuk davranmıştı, ben de kızgınlıkla ayrıldım.Bu triplerin başıma iş açacağındna korktum.10gün görüşmedik.Açıkçası özeldim bu sürede onu...Tekrar görüşmek istedim içten içe ...Sonra arada acı çektiğine dair duygusal msjlar attı birkaç kez ,ben cvp vermedim,en sonunda bana suçlamalar yapınca cvp yazdım,aradı,konuştuk hesaplaştık..tekrar görüşmeye başladık..

Bu onla ikinci pürüzümüz..ikinci ayrılığımız..ilkinde ben'' maaş kartımı vermem,masrafları ortak ve eşit öderiz,herkes kendisi biriktirir.lazım olunca birleştiririz,maaşım benim kontrolum altında olmalı demiştim.sen de kendin biriktir,senin kartına da ben dokunmam'' demiştim..''tlf da demiştim,belki de bu yüzden(ben doğalım ,odaha farklı)..Bu da ''daha ilk baştan neden para konusu yapıyorsun,hem ayrı gayrı olur mu,para kocada toplanıyor herkeste,biz de herkes gibi olsak ne olur''diye trip atmıştı.başka bir konu daha girmişti araya..bir gün boyunca soğuk davranmıştı..ben de tripe hiç dayanamam daha artık.....ilk hatada rest çekecem diye kendi kendime söz verdim artık..olmayacak deyip ayrılmıştım o zaman ... Bir burukluk olmuştu ama çok üzülmemiştim.. aradan 2 gün geçti...
sevgi ve acı içeren bir msj atmış;ben de özlemiştim tekrar görüşmeye başlamıştık...o 2 günde çok acı çektiğini hatasını anladığını söyledi..Zorla da olsa'' istediğini yap,ben seni istiyırum''dedi...hala bu konuda şüphelerim var,ilk etapta neden garipsedi?hala bu konuda içtenlik bulmuyorum,''evlenince nasılsa kocası olunca parasını paylaşır'' gibi maddi çıkarımlar hissediyorum ,benim kuruntularımmı ki..
cüzdanını kaybetmiş,ben borç vermeyi teklif etmedim sonra zaten görüşmeyi kesmiştim ikinci kez,görüşmeye başlayınca''hiç umursamadın,üzüldüm''dedi..Be benim bu aşamada vermem doğru olmaz diye düşündüm,nasılsa arkadışında bulur,diye düşümdün ama küsmeseydik düşünür teklif ederdim ''dedim...sonra borç vermeyi teklif ettim,şakayla'' hemen geri verecen ama ''dedim,o da ''yok o geri dönmez artık'' dedi şakayla bir erkeğin bunu şakayla söylemesi bile bana itici geldi..Ben birşey demedim ama o benim söylediğim şakayı ciddi anlamış,kırılmış...sen de şaka yaptın ben de,,diyerek gönlünü aldım...böyle de kırılgan...ve maddi konularda onu ayırmamdan hoşlanmıyıor....
Onun bu konuya hiç önem vermemesi lazım sadece beni istemesi lazım'' ve bu kırılmaları bana para konusundaki tavrımız yüzünden sıkıntı yaşayacağımızı hissettiriyor yada kuruntu....ne diyorsunuz kızlar...ne olur yorum yapın...
sonra ''senin karşına sorunsuz çıkmam lazım;bu dünyada herşey para ne de olsa ''dedi..borç vereyim dediğimde ''senden asla para istemem'' dedi..

bir aydır görüşüyoruz,4 kere buşuştuk..Bir de hesapları arada ben ödeyeyim mi kızlar..hani maaşı benimkinden düşük diye..Bu sefer de kolaya mı alışır?Ama eğer ben ayrılırsam,ona yük olduüumla kalmayayım diye benim de ödemem lazım gibi..

tekrar hata yapma lüksüm yok..Ama çok da yalnızım,evlenmek de istiyorum artık..Bu endişelerin haricinde sevgi dolu biri..değer veriyor ''görünüyor..hiç ilk ikisi gibi değil..bu bile büyük bir artı..

Küçük şeyler çok şey anlatır; oturup konuştuk evlilikle ilgili hiç bir konuda bir planı olmadığını fark ettim. Ne desem; sen nasıl istersen diyor, şöyle yapalım diyorum tamam öyle olsun diyor. Kendine ait bir fikri yok, nerede oturacağımızla ilgili konuşurken; bir plan yapmamız lazım ne zaman olacaksa evi ayarlamak lazım, kiracının çıkması ve tadilat gibi işleri halletmemiz lazım derken; ağzından bir cümle döküldü , yaptırırsın acelesi yok dedi. YAPTIRIRSIN ! bu benim için çok şey ifade ediyor, daha önce ki konuşmalarımızda bana ailesiyle de ilgili pek hoş olmayan sinyaller verdi, biraz ana kuzusu. Annesinin bu güne dek hiç bir gelin adayını beğenmediğinden falan bahsetti, ama bana sıcak bakıyormuş, peh:) Hiç gelemem öyle şeylere, kimse yanımda olarak bana lütuf bahşetmiyor. Alındım, kendimi beğeniye sunulmuş eşya gibi hissettim.

Yani çok uzatmanın anlamı yoktu, bana uyan bir erkek modeli değil....

Hayırlısı olsun attreentre...Benimkinin de belirli bir planı yok gibi hissediyorum..yada kişilik özelliği nedeniyle(farklı biri) hep yuvarlak konuşuyor gibi hissediyorum yada kuruntu..abisi de bekarmış,ona kız bakacaklarmış,ben ''kendimi öne sürdüm,ben yalnızım diye'' dedi,abisi ailesinin yanındaymış..Bu atağı , bir artı..emekli babası kendinin de birikmiş parası yok,nasıl evlendirecekler seni dedim,kiraz bahçeleri varmış..Benim eşyalarım var,gerisini de sen alırsın dedim,maaşımla taksit halinde öderim dedi..(maaşı 800tl)...ailesi bir düğünü yapacak yani,birşey demedim daha fazla...Bu erkek ailesi neden işi ucuza kapatmaya çalışır,gelinin üstüne yıkmaya çalışır....Ben 3 kuruşu yanyana koyacam diye canım çıkıyor...(eski evliliğim böyle olmuştu)..Hem evlenmeyi düşünüyorlar hem de beşparasız karşısına çıkıyorlar insanın karşısına;bizden fedakarlık bekliyorlar..maaşın anladık düşük ,kabul ettim zaten,hiç değilse başta yapman gerekenleri tam yap.....ne bileyim belki d ekuruntu yapıyorum...
zamana bıraktım....Benimki hakkında da birşeyler söylermisin?

Son düzenleme:
Back
X