- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
Selam kk üyeleri, 1 haftalığına tatil amaçlı köye gitmiştim, akrabalardan biri beni torununa istiyormuş, ama sadece 2-3 sene önce görmüş, 1 haftalık tatilde de evimize geldi tekrar ancak maskeyi hiç indirmedim, yemek yerken kısa süreli çıkardım, 2 gün sonra da eşiyle beni görmeye geldiler tekrardan. Hastaneye gitmek zorunda kaldığım için, üstüme başıma dikkat etmemiştim, eve gelir gelmez onlarda geldi, oturduk, torununa isteyen dede bana sürekli baktı güler yüzle ama eşi bana bakıp sanki hayal kırıklığına uğramış gibiydi, hissedersiniz ya o şekil... Benimde moralim bozuldu, odadan çıkmak istedim, arkamdan teyzem geldi giderler şimdi içeri gir dedi, ancak kapıya yakın bir konumda olduğumuz için amcanın duyduğunu sanıyorum içeri girdiğimde yüzü düşmüştü, o anda çok üzüldüğüm için odada oturdum hep, beni beğenmediklerini düşündüğüm için sürekli gözlerim yerdeydi, toplamda 2 cümle kuramamışımdır. İşin can alıcı noktasına geleyim, o sırada anneannem olsun teyzem olsun sürekli beni övmeye başladılar, ( yok şu kadar maaş alacak, yok çok usturuplu, yok bilmem ne falan.. Bunda ne var diyebilirsiniz ancak o kadar çok tekrar ettiler ki kendimi değersiz biri gibi hissettim, beni istemeleri için neden bin bir cümle kurmak zorunda kaldılar? başkaları istenirken bu cümleler kurulmak zorunda kalmıyor bile, asıl damat tarafı kızı almak için o cümleleri kuruyor, o kadar çok kötü hissettim ki kendimi anlatamam, sanki beni kimse istemiyormuşta onlar olmazsa başkaları ile evlenemeyeceğim. Bu cümlelerden sonra amca beni istediğini ima eden bir cümle söyledi, kadında sadece gülümsedi, ama yine de o kadar ok üzülüyorum ki ya teyzemin dediğini duyduysa diye. Ayrıca bugünden sonra kendimi çok değersiz hissettim. Sadece ağlıyorum, başkaları ile kıyaslanmam için aldığım maaş mı gerekçe gösteriliyor hiç mi değerim yok diye üzülüyorum onları uyardım, ama yine de kalbim çok kırıldı. O günden sonra da aramadılar bir daha
şu an çökmüş durumdayım ne yapacağım bilmiyorum