• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Selam kk üyeleri, 1 haftalığına tatil amaçlı köye gitmiştim, akrabalardan biri beni torununa istiyormuş, ama sadece 2-3 sene önce görmüş, 1 haftalık tatilde de evimize geldi tekrar ancak maskeyi hiç indirmedim, yemek yerken kısa süreli çıkardım, 2 gün sonra da eşiyle beni görmeye geldiler tekrardan. Hastaneye gitmek zorunda kaldığım için, üstüme başıma dikkat etmemiştim, eve gelir gelmez onlarda geldi, oturduk, torununa isteyen dede bana sürekli baktı güler yüzle ama eşi bana bakıp sanki hayal kırıklığına uğramış gibiydi, hissedersiniz ya o şekil... Benimde moralim bozuldu, odadan çıkmak istedim, arkamdan teyzem geldi giderler şimdi içeri gir dedi, ancak kapıya yakın bir konumda olduğumuz için amcanın duyduğunu sanıyorum içeri girdiğimde yüzü düşmüştü, o anda çok üzüldüğüm için odada oturdum hep, beni beğenmediklerini düşündüğüm için sürekli gözlerim yerdeydi, toplamda 2 cümle kuramamışımdır. İşin can alıcı noktasına geleyim, o sırada anneannem olsun teyzem olsun sürekli beni övmeye başladılar, ( yok şu kadar maaş alacak, yok çok usturuplu, yok bilmem ne falan.. Bunda ne var diyebilirsiniz ancak o kadar çok tekrar ettiler ki kendimi değersiz biri gibi hissettim, beni istemeleri için neden bin bir cümle kurmak zorunda kaldılar? başkaları istenirken bu cümleler kurulmak zorunda kalmıyor bile, asıl damat tarafı kızı almak için o cümleleri kuruyor, o kadar çok kötü hissettim ki kendimi anlatamam, sanki beni kimse istemiyormuşta onlar olmazsa başkaları ile evlenemeyeceğim. Bu cümlelerden sonra amca beni istediğini ima eden bir cümle söyledi, kadında sadece gülümsedi, ama yine de o kadar ok üzülüyorum ki ya teyzemin dediğini duyduysa diye. Ayrıca bugünden sonra kendimi çok değersiz hissettim. Sadece ağlıyorum, başkaları ile kıyaslanmam için aldığım maaş mı gerekçe gösteriliyor hiç mi değerim yok diye üzülüyorum onları uyardım, ama yine de kalbim çok kırıldı. O günden sonra da aramadılar bir daha :( şu an çökmüş durumdayım ne yapacağım bilmiyorum

Görücüye çıkmayı siz mi istediniz? Kendinize neden alınıp verilen bir eşya muamelesi yapıyorsunuz ki? Kendi kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz başkalarına da izin vermişsiniz hata sizde maalesef. İnsan değerini kendi biçer başkaları değil

Selam kk üyeleri, 1 haftalığına tatil amaçlı köye gitmiştim, akrabalardan biri beni torununa istiyormuş, ama sadece 2-3 sene önce görmüş, 1 haftalık tatilde de evimize geldi tekrar ancak maskeyi hiç indirmedim, yemek yerken kısa süreli çıkardım, 2 gün sonra da eşiyle beni görmeye geldiler tekrardan. Hastaneye gitmek zorunda kaldığım için, üstüme başıma dikkat etmemiştim, eve gelir gelmez onlarda geldi, oturduk, torununa isteyen dede bana sürekli baktı güler yüzle ama eşi bana bakıp sanki hayal kırıklığına uğramış gibiydi, hissedersiniz ya o şekil... Benimde moralim bozuldu, odadan çıkmak istedim, arkamdan teyzem geldi giderler şimdi içeri gir dedi, ancak kapıya yakın bir konumda olduğumuz için amcanın duyduğunu sanıyorum içeri girdiğimde yüzü düşmüştü, o anda çok üzüldüğüm için odada oturdum hep, beni beğenmediklerini düşündüğüm için sürekli gözlerim yerdeydi, toplamda 2 cümle kuramamışımdır. İşin can alıcı noktasına geleyim, o sırada anneannem olsun teyzem olsun sürekli beni övmeye başladılar, ( yok şu kadar maaş alacak, yok çok usturuplu, yok bilmem ne falan.. Bunda ne var diyebilirsiniz ancak o kadar çok tekrar ettiler ki kendimi değersiz biri gibi hissettim, beni istemeleri için neden bin bir cümle kurmak zorunda kaldılar? başkaları istenirken bu cümleler kurulmak zorunda kalmıyor bile, asıl damat tarafı kızı almak için o cümleleri kuruyor, o kadar çok kötü hissettim ki kendimi anlatamam, sanki beni kimse istemiyormuşta onlar olmazsa başkaları ile evlenemeyeceğim. Bu cümlelerden sonra amca beni istediğini ima eden bir cümle söyledi, kadında sadece gülümsedi, ama yine de o kadar ok üzülüyorum ki ya teyzemin dediğini duyduysa diye. Ayrıca bugünden sonra kendimi çok değersiz hissettim. Sadece ağlıyorum, başkaları ile kıyaslanmam için aldığım maaş mı gerekçe gösteriliyor hiç mi değerim yok diye üzülüyorum onları uyardım, ama yine de kalbim çok kırıldı. O günden sonra da aramadılar bir daha :KK43: şu an çökmüş durumdayım ne yapacağım bilmiyorum
Damat namzetinin sizinle evlendirileceğinden haberi var mı acaba?

Sizi satılık koyun gibi ortaya koymalarına ses etmemişsiniz, beğenmemeleri ya da beğensinler diye övmeleri neden rahatsız etti?

Sizinkiler hayirli kismet bulduk diye sevinip telaş yapmislar. Senin kiymetini tabi ki elin sümüklüsü belirlemiyo, sen damat adayini taniyo musun? Istedigin gibi biri mi?
Annem anlatmıştı biraz, resmini de göstermişti ama yakından tanımıyorum, evlenmek için küçük olduğumu söyledim, tanışma amaçlı dediler ben de peki madem dedim, oturma amaçlı geldik diyorlar ama resmen görmeye geldiler, bu kadar kırılacağımı hiç düşünmemiştim, bilseydim kabul etmezdim

Selam kk üyeleri, 1 haftalığına tatil amaçlı köye gitmiştim, akrabalardan biri beni torununa istiyormuş, ama sadece 2-3 sene önce görmüş, 1 haftalık tatilde de evimize geldi tekrar ancak maskeyi hiç indirmedim, yemek yerken kısa süreli çıkardım, 2 gün sonra da eşiyle beni görmeye geldiler tekrardan. Hastaneye gitmek zorunda kaldığım için, üstüme başıma dikkat etmemiştim, eve gelir gelmez onlarda geldi, oturduk, torununa isteyen dede bana sürekli baktı güler yüzle ama eşi bana bakıp sanki hayal kırıklığına uğramış gibiydi, hissedersiniz ya o şekil... Benimde moralim bozuldu, odadan çıkmak istedim, arkamdan teyzem geldi giderler şimdi içeri gir dedi, ancak kapıya yakın bir konumda olduğumuz için amcanın duyduğunu sanıyorum içeri girdiğimde yüzü düşmüştü, o anda çok üzüldüğüm için odada oturdum hep, beni beğenmediklerini düşündüğüm için sürekli gözlerim yerdeydi, toplamda 2 cümle kuramamışımdır. İşin can alıcı noktasına geleyim, o sırada anneannem olsun teyzem olsun sürekli beni övmeye başladılar, ( yok şu kadar maaş alacak, yok çok usturuplu, yok bilmem ne falan.. Bunda ne var diyebilirsiniz ancak o kadar çok tekrar ettiler ki kendimi değersiz biri gibi hissettim, beni istemeleri için neden bin bir cümle kurmak zorunda kaldılar? başkaları istenirken bu cümleler kurulmak zorunda kalmıyor bile, asıl damat tarafı kızı almak için o cümleleri kuruyor, o kadar çok kötü hissettim ki kendimi anlatamam, sanki beni kimse istemiyormuşta onlar olmazsa başkaları ile evlenemeyeceğim. Bu cümlelerden sonra amca beni istediğini ima eden bir cümle söyledi, kadında sadece gülümsedi, ama yine de o kadar ok üzülüyorum ki ya teyzemin dediğini duyduysa diye. Ayrıca bugünden sonra kendimi çok değersiz hissettim. Sadece ağlıyorum, başkaları ile kıyaslanmam için aldığım maaş mı gerekçe gösteriliyor hiç mi değerim yok diye üzülüyorum onları uyardım, ama yine de kalbim çok kırıldı. O günden sonra da aramadılar bir daha :KK43: şu an çökmüş durumdayım ne yapacağım bilmiyorum
Siz duruma sıcak mı bakıyordunuz ki bu kadar uzuldunuz? Kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz sonuçta. Kim bilir onların oğulları nasıldı Keşke sessizce oturmak yerine kendinizi daha ifade etseydiniz. Bu kadar rahatsız olmazdınız belki

Beğenip beğenmediklerini bilemezsini belki kadının mizacı öyle belki gelmeden dedeyle başka konu yüzünden tartıştılar ondan suratı asık bilemezsin tanımadığın insanlar. Ayrıca beğenmeseler ne olur. Herkes herkesi beğenemez sonuçta. birilerinin beğenmemesi seni değersiz yapmaz.

Sizi beğenselerdi aynı tepkiyi verecek miydiniz merak ediyorum sadece

Beğenip beğenmediklerini bilemezsini belki kadının mizacı öyle belki gelmeden dedeyle başka konu yüzünden tartıştılar ondan suratı asık bilemezsin tanımadığın insanlar. Ayrıca beğenmeseler ne olur. Herkes herkesi beğenemez sonuçta. birilerinin beğenmemesi seni değersiz yapmaz.
Görücü gelenler beğenirse tanışır gençler.

Annem anlatmıştı biraz, resmini de göstermişti ama yakından tanımıyorum, evlenmek için küçük olduğumu söyledim, tanışma amaçlı dediler ben de peki madem dedim, oturma amaçlı geldik diyorlar ama resmen görmeye geldiler, bu kadar kırılacağımı hiç düşünmemiştim, bilseydim kabul etmezdim
Kizim evladim, salla gitsin, sen kendinin degerini bilirsen, ozguvenli olur ve onu hissettirirsen kimse sana agiz burun bukemez. Napican bu yasta görücüyü, git tanis, asik ol, gez, gençliğini yasa, bugunler geri gelmez.

Zaten istemediğin bi evlilikle beğenilmediysem korkusu yaşaman biraz özgüven eksikliği gibi geldi canım ki ortada beğenmediklerine dair somut bi kanıt yok

Eve gelen kadınla adam kimliksizkediyi beğenseydi gidip erkek tarafına olur bu iş görüşsünler diyeceklerdi ve damat adayıyla kız için bir görüşme planlanacaktı
Onu biliyorum da neden yazdınız onu anlamadım. Ben bu işler nasıl yürüyor diye sormadımki yanlış kişiyi alıntılamış olabilir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X