yapıyorum kendimi başka şeylere odaklamaya çalışıyorum ama aklım fikrim hep yaşadıklarımda takıntılı kalıyorUfkunuzu açmanız lazım. Kitap okuyun film izleyin her gün.
adını öğrene bilirmiyim inşallah banada sizede faydalı olurHayatı yeniden keşfedin.yabancı iki psikiyatrın kitabı.çok meşhur ve sanırım faydalı.tavsiye üzerine aldım.daha ilerleyemedim yoğunluktan.ben de sana tavsiye ederim canım.
akrepburcunuz ne? balik deme
Adını yazdım canım.adını öğrene bilirmiyim inşallah banada sizede faydalı olur
benim içinde aynı taktığım şeyleri hep nişanlıma yansıtıyorum kendimi de onuda geriyorumBen de öyleyim.
Bazen dün takıldığım şeylere gülüyorum ama bugün başıma gelse tekrar takılacağım onu da biliyorum.
Bir türlü aşamıyorum,kişilikle alakalı biraz.
En iyisi en azından yokmuş gibi davranmak.Çünkü ben gerildiğim zaman çevremdekiler de geriliyor beni rahatlatmak için bir ton şey söylüyorlar...
Adını yazdım canım.
Hayatı yeniden keşfedin adı
kendimde degilim yazdığınızı bile anlamıyorum
benim içinde aynı taktığım şeyleri hep nişanlıma yansıtıyorum kendimi de onuda geriyorum
takmadıklarını biliyorum ama sorunda o ben takıyoruımonların seni takmadıgını düşün ve güzel vaktini güzel şeylere harca
yaa aynen yaa ne bende onlar gibi umursamaz rahat bir kişilik istiyorumBen aşamadım bu durumu.
Eğer psikolojik bir destek alınması gerekiyorsa almak gerek çünkü cidden çok kötü bir şey biliyorum bu duyguyu.
Çoğu zaman arkadaşlarıma bakıp ''nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar?'' diye soruyorum kendime ama garip olanın onlar değil ben olduğumu da biliyorum...
kardeşinizi en iyi ben anlıyorum bizim sorunumuz kendimizle aslında bunuda biliyorum ama elimden birsey gelmiyorBenim kiz kardesimde akrep, onlarda gereksiz yere uzerler kendilerini.
Benim kardesim herseye uzulur bi kosede aglardi.
Eskiden ben ve erkek kardesim onla sen uveysin diye dalga gecerdik. Ama bu kadr kirildigini bilmiyodum.
Saka yapiyoduk, cunku sonucta eger uvey olan biri varsa oda ben ve erkek kardesim, kiz kardesim kesinlikle degildi.
(annem babam ela gozlu ve kiz kardesimde oyle, oysa erkek kardesimle ben bi kahverengi gozluyuz, hic benzemeyiz onlara)
Eger bi care bilseydim ilk once kiz kardesime yardim ederdim, deli oluyorum onun bu huyundan.
Pskiyatire gitti su an biraz duzeldi, ama hala gereksiz yere kirilir.
Anlıyorum seni canım.sıkma canını.unutma bu dünyada en değerli sensin!kendimde degilim yazdığınızı bile anlamıyorum
kardeşinizi en iyi ben anlıyorum bizim sorunumuz kendimizle aslında bunuda biliyorum ama elimden birsey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?