Hayatımda hiç bu kadar yıkılmamaştmmm :( çok kötüyüm...

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
kızlar çok sevdiğim profilinde ilişkisi var yazısına rağğmennn ve heyecanla geri dönecek diye beklediğim adam!! sevgilisi öperken bir foto koymuş face profiline yıkıldım yemin ederim yıkıldımmmm (((( böyle severken onu tüm benliğimle beklerken yutkunamıyorum sankiii....,(((((( napıcam napıcam

Su an bunlari hissetmeniz cok normal..ama zamanla aciniz hafifleyecek buna emin olun. Bence yapacaginiz tek sey onun artik hayatinizda olmadigini kabullenmek ve geri donecegi ihtimalini silmek. Kolay degil ama ya caba gosterip ayakta duracaksiniz,ya da her gun aglayip kendinizi harap edeceksiniz.

Bir de su var,eger kaderinizde o varsa yine bir araya gelirsiniz. Bugun sevgilisiyle resim koyar,yarin ayrilir doner hic bir seyin garantisi yok. Siz hayal kirikligi yasamamak adina donme ihtimalini kafanizdan cikarin ve herseyin hayirlisi icin dua edin.

zaman herşeyın ılacı zaman .. zamanla alışacaksın ama unutmayacaksın gerı dönme ıhtımalı yok dıyemem hayat ne olacagı bellı olmaz zamana bırak ve profılını takıp etmeyı bırak

Hemen o kişiyi engelliyorsun hesabındaysa siliyorsun adam mı yok bulursun daha iyisini olan olmuş hayırlısı

Bu duyguyu önce sen değil o yaşamalıydı....

Profili açıp dakikalarca bakıp bakıp durma.. Bunu kendine yapma

Biraz güçlü ve cesaretli ol

Çivi çiviyi söker...zamann

Son düzenleme:

tabi öyle hayatta her şey kısmette çok dokundu be

zaman herşeyın ılacı zaman .. zamanla alışacaksın ama unutmayacaksın gerı dönme ıhtımalı yok dıyemem hayat ne olacagı bellı olmaz zamana bırak ve profılını takıp etmeyı bırak

sanırım haklsnnn hayat böyledr ne zaman ne olacğı gerçektn belli olmuyor

Bu duyguyu önce sen değil o yaşamalıydı....

Profili açıp dakikalarca bakıp bakıp durma.. Bunu kendine yapma

Biraz güçlü ve cesaretli ol

Çivi çiviyi söker...zamann

mantık senin dediğini diyor yapma etme ne hali varsa görsün seni bıraktı gitti başksyla oldu vs vs ama kalbe söz geçmiyor ki...

ne zaman ayrılmıştınız?
Yeni sevgilisi oldugunu ne zaman ögrendin?
ilk zamanlar çok koyar da sonra sonra alışırsın canım...
Neden ayrıldıgını bilemiyorum ama eger olmuyorsa ne kadar zorlasanda olmuyo ....

zamanında bu olayın bi benzerini yaşadım şimdi o hallerimi hatırlayıp gülüyorum...
boşver zamanla geçicek seninki de hatta ilerde öyle bi adamla tanışıcaksın ki iyki de o fotoyu görmüşüm diceksin kendine:)

Size ümit verdiğinden bahsetmişsiniz ama profilinde açık açık ilişkisi var yazıyorsa sanırım eski yaşananlardan yana ümitliymişsiniz, ardından o tavrını koymuş yani bu son gelişme sizin için sürpriz olmamalı, ilişkiniz bittiğine göre elbette hayatında biri olacak ve paylaşımları da bu yönde değişecek...

Kimileri var ki yıllar geçse de beklemeye hazır çünkü sevdikleri kendilerine dönecek sanıyorlar, sürekli yeşil ışık yanıyor karşıdan, onlar da bir umut vazgeçemiyorlar...

Sizin durumunuzda takip ettiğiniz profilde ilişkisi var yazması, ardından sevgilisi öperken koyulan fotoğraf size artık umutlanmamanız ve iyileşme sürecine başlama gereğinizin işaret fişeği, diğerleri gibi dönüşü olacağına dair bir harekette bulunmamış en azından...

Evet kabullenmek zor ama ayrılık acısı ancak zamanla atlatılan bir olgu olduğuna göre bir yerden başlamak lazım ve ne kadar erken atlatma dönemine girerseniz bu süreçten o kadar çabuk çıkarsınız... Yazdıklarımızın hepsi kuru bir teselli gibi gelse de bir süre sonra hemfikir olacağız... Umarım çok sürmez...

gerçekten çok acı

vallahi, o kadar moralim bozuldu ki..
yerinize koydum kendimi de... buz kesildim...

bir şey diyemiyorum...

Allahım sabır versin....

Bunun hali hiç ümit vermiş birine benzemiyor. Nasıl olur ya siz onu halen umutla beklerken o ise başkasıyla beraber..

Facebookuna neden bakıyorsun ki?
Acı çekmek için mi
Bakma faceine falan.

yazınızı büyük bir dikkatle okudum çok doğru söylüyorsunuz o yetmiyormuş gibi sevgilisiyle beraber kendi evinde kalmış belkide beraber oturdğmz koltukta oturdular aynı benimle yaşadığı şeyleri yaşadı onunlada bu fiikirler bu düşünceler beynimi kemirsede onu unutmam lazım kendimi toparlamam lazım biliyorum ama nasıl yapacağm nasıl ((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…