Su an bunlari hissetmeniz cok normal..ama zamanla aciniz hafifleyecek buna emin olun. Bence yapacaginiz tek sey onun artik hayatinizda olmadigini kabullenmek ve geri donecegi ihtimalini silmek. Kolay degil ama ya caba gosterip ayakta duracaksiniz,ya da her gun aglayip kendinizi harap edeceksiniz.
Bir de su var,eger kaderinizde o varsa yine bir araya gelirsiniz. Bugun sevgilisiyle resim koyar,yarin ayrilir doner hic bir seyin garantisi yok. Siz hayal kirikligi yasamamak adina donme ihtimalini kafanizdan cikarin ve herseyin hayirlisi icin dua edin.
İliskisi var diye belirtmis zaten.
Neden hala heyecanla beklediniz?
Size umit mi verdi?
zaman herşeyın ılacı zaman .. zamanla alışacaksın ama unutmayacaksın gerı dönme ıhtımalı yok dıyemem hayat ne olacagı bellı olmaz zamana bırak ve profılını takıp etmeyı bırak
Bu duyguyu önce sen değil o yaşamalıydı....
Profili açıp dakikalarca bakıp bakıp durma.. Bunu kendine yapma
Biraz güçlü ve cesaretli ol
Çivi çiviyi söker...zamann
Hemen o kişiyi engelliyorsun hesabındaysa siliyorsun adam mı yok bulursun daha iyisini olan olmuş hayırlısı
kızlar çok sevdiğim profilinde ilişkisi var yazısına rağğmennn ve heyecanla geri dönecek diye beklediğim adam!! sevgilisi öperken bir foto koymuş face profiline yıkıldım yemin ederim yıkıldımmmm(((( böyle severken onu tüm benliğimle beklerken yutkunamıyorum sankiii...., (((((( napıcam napıcam
kızlar çok sevdiğim profilinde ilişkisi var yazısına rağğmennn ve heyecanla geri dönecek diye beklediğim adam!! sevgilisi öperken bir foto koymuş face profiline yıkıldım yemin ederim yıkıldımmmm(((( böyle severken onu tüm benliğimle beklerken yutkunamıyorum sankiii...., (((((( napıcam napıcam
Size ümit verdiğinden bahsetmişsiniz ama profilinde açık açık ilişkisi var yazıyorsa sanırım eski yaşananlardan yana ümitliymişsiniz, ardından o tavrını koymuş yani bu son gelişme sizin için sürpriz olmamalı, ilişkiniz bittiğine göre elbette hayatında biri olacak ve paylaşımları da bu yönde değişecek...
Kimileri var ki yıllar geçse de beklemeye hazır çünkü sevdikleri kendilerine dönecek sanıyorlar, sürekli yeşil ışık yanıyor karşıdan, onlar da bir umut vazgeçemiyorlar...
Sizin durumunuzda takip ettiğiniz profilde ilişkisi var yazması, ardından sevgilisi öperken koyulan fotoğraf size artık umutlanmamanız ve iyileşme sürecine başlama gereğinizin işaret fişeği, diğerleri gibi dönüşü olacağına dair bir harekette bulunmamış en azından...
Evet kabullenmek zor ama ayrılık acısı ancak zamanla atlatılan bir olgu olduğuna göre bir yerden başlamak lazım ve ne kadar erken atlatma dönemine girerseniz bu süreçten o kadar çabuk çıkarsınız... Yazdıklarımızın hepsi kuru bir teselli gibi gelse de bir süre sonra hemfikir olacağız... Umarım çok sürmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?