- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi denizderya07
-
Verildi hastanede yatarken... O serumlarla kusmadı iyilesti sandı çıkmak istedi eve çıkınca yine kusmaya başladı...Kusma önleyici ilaclar var diye hatirliyorum, serum yoluyla verilemez mi acaba
Merhaba aynı hastalıktan muzdaribim yani sirozum bir sonraki evrem kanser ileri duzedeydeyim yani.Merhaba babam siroz ve zemininde gelişen karaciğer kanserine yakalandı. Bir Eğitim ve araştırma hastanesinde yüzüne karşı "-yaşama şansın yok, 3 ay içinde öleceksin, çocuklarınla bu durumu konuş" denilsede ben başka doktorlar araştırdım. Özel bir hastanede alanında çok iyi bir cerrah buldum. O cerrah babamı karaciğer nakli ile kurtarabileceğini söyledi ve babam karaciğer nakli oldu.
Ameliyattan önce 1 ay boyunca ne yese kustu hastalığından dolayı kusuyor ameliyat olunca düzelecek sandık ki doktor da düzeleceğini söylemişti ama ameliyatın üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala kusmaya devam ediyor.
Doktorlar yapılan tetkiklerinin gayet normal olduğunu karaciğeri ile ilgili bir sorun da olmadığını, tahlillere göre hiç bir sağlık sorunu saptanmadığını söylüyor. Neden kustuğunu onlar da bilmiyor. Hayatımda hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim. Dağ gibi adam gözümüzün önünde günden güne eriyor, bir deri bir kemik kaldı ve hiç bir şey yapamıyoruz... "Bu adam neden kusuyor?" artık delireceğim... Bu sorunun cevabını verecek kimse neden yok...
Yalnız babanız organ nakli oldu ruh halindeki değişmeler aslında onun elinde değil, nakil sonrası alzaymır olanları bile oluyor .Evet adama nasıl bir travma yaşattıysa sonra birden kötüleşti ayakta duramaz hale geldi... Psikolojisi hiç iyi değil zaten herkesi engelliyor kimseyle görüşmüyor...
Pet kanser tarama icin yapılır hastanede değil götürüleme merkezlerin de çekilir kanser başka yere yayıldımk ona bakılır röntgen sonucu ile Kanser olup olmadığı anlaşılmaz ileri tarama gerektirir hastane değiştirmeni tavsiye ederimPet dediginiz şeyin açılımı ne bilmiyorum. E nabizdan kontrol ediyorum röntgen sonuçlarını raporların hiç birinde metastaz bulgu yok. Çok büyük iyi bir hastanede mutlaka çekilmiştir...
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o lanet kadınıValla o doktora babama o travmayı yaşattığı için okadar çok sinirlendim ki babamdan adını soyadını istedim arar söverim başımı belaya sokarım diye vermedi. Kadın Doktor Dahiliye uzmanı kendisine şifa için gelen hastasında kanser tespit ediyor onkolojiye sevk ediyor ama sevk etmeden önce de 3 ay icinde öleceksin çocuklarınla vedalas gibi salak salak cümleler kuruyor... Babam o doktora yürüyerek araba kullanarak gitti o kadını gördükten sonra tekerlekli sandalye ile taşındı heryere birden hızlı bisekilde genel durumu kötüleşti...
Aynı şeyleri annemde yaşadım 4.kurde kaybettim Allah tan ümit kesilmez Rabbim şifa versin ve ben daha 16 yaşındaydım ozamanlar kemoterapi alıyorsa o kusturuyor metpamid vermişti doktor anneme bı doktorunuza danışın şöyle bı durum var annemde karaciğer kanseriydi çabuk dağılan bir türmuş önce safra kesesi kolan mide derken kaybettik biz umarım yaşama sevinci vardır hayata tutunur benim annem pes etti inadına yemedi babam yüzünden hep kendini cezalandırdı bizi arkada gözü yaşlı bıraktı o kurtuldu biz çocuk halimizle kaldık 12 yaşında engelli kardeşimi ben büyüttüm Rabbim herşeyin hayırlısını versin size de sabır güç babanıza safi adıyla şifa versinMerhaba babam siroz ve zemininde gelişen karaciğer kanserine yakalandı. Bir Eğitim ve araştırma hastanesinde yüzüne karşı "-yaşama şansın yok, 3 ay içinde öleceksin, çocuklarınla bu durumu konuş" denilsede ben başka doktorlar araştırdım. Özel bir hastanede alanında çok iyi bir cerrah buldum. O cerrah babamı karaciğer nakli ile kurtarabileceğini söyledi ve babam karaciğer nakli oldu.
Ameliyattan önce 1 ay boyunca ne yese kustu hastalığından dolayı kusuyor ameliyat olunca düzelecek sandık ki doktor da düzeleceğini söylemişti ama ameliyatın üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala kusmaya devam ediyor.
Doktorlar yapılan tetkiklerinin gayet normal olduğunu karaciğeri ile ilgili bir sorun da olmadığını, tahlillere göre hiç bir sağlık sorunu saptanmadığını söylüyor. Neden kustuğunu onlar da bilmiyor. Hayatımda hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim. Dağ gibi adam gözümüzün önünde günden güne eriyor, bir deri bir kemik kaldı ve hiç bir şey yapamıyoruz... "Bu adam neden kusuyor?" artık delireceğim... Bu sorunun cevabını verecek kimse neden yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?