- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Senin annen ilgili bir anneymis. Ondan dolayı anlatabilmissin bence. Benim annem ilgisızdı. Babam sinirliydi. Beni anlamayacaklarını suclayacaklarini düşündüm. O anki çocuk aklı ile ailen de huzursuz bir aile ise hiç kimse ile paylasamiyorsun maalesef. Allah kimsenin başına vermesin böyle sıkıntılar.Bir gün bir komşumuzun çocuğu ile oynuyoruz ben 6-7 yaşlarındayım o da belki benle belki benden 2 yaş kadar büyük...
Annemler içeride oturuyor biz odada oyun oynuyoruz derken üzerime çıktı bir iki kez ve soluğu içerde anneme bağıra bağıra "anne x oyun oynarken sürekli üzerime çıkıyor o na bişey dermisin lütfen" dediğimi çok iyi hatırlıyorum...
O yaşta bunu akıl edebilmişim...
Belkide söylemesem bu böyle devam edicekti...
Aynı şekilde biraz daha büyüktüm bunu çok iyi hatırlıyorum bakkalın kazık kadar oğlu 28-30 yaşlarında falan, bir gün bakkala indiğimde kucağına aldı beni tam şeyinin üzerine oturttu ve çikolata seçtiriyor bana güya, nasıl titriyorum korkudan hemen fırladım kucağından ve eve koştum anneme yine şikayet ettim söyledim olanı biteni bir daha da o bakkaldayken bakkalın kapısından bakıp kaçıyordum geri, girmiyordum bakkala...
Annemde her seferinde önlemini alıyordu uzak tutuyordu onlardan beni...
Başıma şu geldi ama anneme söyleyemedim diyenleri de aklım almıyor neden söylemezsin? Neden saklarsın? Cidden anlam veremiyorum...
Ben de yıllarca annemin babasının tacizine maruz kaldım. Kendisi hacı sakallı 5 vakit namazını camide kılan şehirde çok saygınlığı olan biridir. Hani ben desem ki o pislik benim hayatımı çaldı bir kisiyi bile inandiramam. Geberdi gitti allah belasını versin. Yani babanıza bile güvenmeyin kızlar... o pislik yüzünden kızımı her oksadigimda optugumde banyo yaptırırken altını değiştirirken günde 10 kez belki gecmisteki o olayları yeniden yaşıyorum. Doyunca sevemiyorum yavrumu. Taciz ediyormusum gibi geliyor. Babamla asla yalniz bırakmıyorum. Hatta kocamı yani Babasını sürekli kontrol ediyorum. Pat diye içeri giriyorum mesela. Mesela gecen gün okulda işim erken bitti. Hic gelmeyeceğim bir saatte eve geldim. Çok ama cok sessiz geldim. Anahtarı çok yavas çevirdim. Acaba banyo yaptırırken mi yakalarım yoksa soymuş vücudunu oksarken mi acaba s.kso mu cektiriyordur vs. Yüzlerce düşünce ile hızlıca içeri daldım. Bir baktım ki ev boş parka götürmüş bizimki... oturdum sevinçten ağladım...
Allah böyle pis zihniyetli sapıkları kahretsinBilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Yine Müge anlı programında pislik hurdacı daha evvel kendi yeğenine taciz ettiğinde kendi kız kardeşi. Yani kızın annesi olacak şahsiyet abime iftira atıyorlar dedi kendi kızı için ama noldu adamın yaptığı canilik ortaya çıktıı ve o itin uckuru yüzünden bir aile darmadağın oldu baba olayı atlatamayip karısını ve diğer kızını bıçakla öldürdü kendine hapise girdi yazıktır günahtırSize kim ne diyebilir ki? Cocugundan gelen sinyalleri "aman oyle degildir" diye gormezden gelen, "bana falanca kotu bisey yapti" diyen cocuguna sen yanlis anlamissindir diyen ebeveynler o kadar cok ki. Kendi akrabasina kiyamayip kendi cocugunu kurban ediyorlar. Allah hepsinin cezasini versin.
En son yüzsüz nisanıma geldi.2 yıl önce.sonra gormedim.zaten aile bağları kuvvetli birisi değil Allahtan.görüyor musunuz o çocuğu bayram düğün tarzı yerlerde?
En son yüzsüz nisanıma geldi.2 yıl önce.sonra gormedim.zaten aile bağları kuvvetli birisi değil Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?