hayırlı olsun canım ben tek tip beslenme taraftarı değilim. onun için sadece yediklerimin kalorisini hesaplayarak diyet yapıyorum. böylelikle bir öğün sebze akşam öğünü protein olarakl ayarlıyorum. hem aç kalmıyorum hemde kilo veriyorum.
ilk başladığımda 72,7ydi. şimdi 69,4 sadece 2 haftada. sen bu diyetten memnunsan tabiii sorun yok. umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.,
Canım sen şu an en şanslı şişmanlardansın şişman diyorum kusura bakma hepimiz öyleyiz:)Şanslısın çünkü hiç diyet yapmamışsın çok kolay belli bir kiloya düşersin dukan yapmana hiç gerek yok sağlıksız çünkü normal bir düzenlemeylede 1 haftada 4 kilo verirdin.Kilosu fazla olup yeni başlayanlar çabuk verirler çünkü.
Kalori hesabını dene derim hem zevkli hem kendini fazla kasmıyorsun.Alman gereken kaloriyi hesaplayan siteler var.Sen ortalama 1400 kalori ile başlayıp kilo vermen yavsiladıkça düşürürsen yeterli olur gibi canım.Kolay gelsin sana da:)))
Dukan diyeti tarifleri veren binlerce blog var. Dukanla lezzetli şeyler yiyebilir, kuralları da aşmamış olursun. Diyetinde başarılar
Bence hayatın boyunca uygulayabileceğin bir şey seç bırakınca verilen kilolar alınıyo yoksa. Başarı hikayeni okumak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?