Her insanin hayatinda tek olmak istemen cok yanlis. Bir tek beni sevsin. Benimle ilgilensin. Benden baskasina deger vermesin. Ablam. Arkadasim. Sevgilim. Kim olursa benden baskasini gormesin gozleri. Özgüven sorunu mu var? 6 kiz takilmak daha eglenceli bence.Ablam evlendi,artık başka şehirde. Arada gidip geliyoruz artık eskisi gibi değiliz. Çok çok az konuşuyoruz. Sanki tüm sevgisini kocasına vermiş . Kendimi fazlalık gibi hissediyorum hep.
Geçen sene tek bir arkadaşım vardı hep ikimiz takılırdık. Şimdi 6 kız takılıyoruz. Artık onunla da uzaklaştık. Eskisi gibi yakın değiliz.
Okuldan,bitmek bilmeyen derslerden, sınavlardan,sabah erkenden kalkıp saçma sapan derslere gitmekten gına geldi. Artık hiçbir şeyden tat almıyorum.
Okul aktivitelerine katıl.
Her insanin hayatinda tek olmak istemen cok yanlis. Bir tek beni sevsin. Benimle ilgilensin. Benden baskasina deger vermesin. Ablam. Arkadasim. Sevgilim. Kim olursa benden baskasini gormesin gozleri. Özgüven sorunu mu var? 6 kiz takilmak daha eglenceli bence.
kimse için tek ve vazgeçilmez olamazsın. bunu kabullen. kimse de senin için öyle olamaz.
Sahtelikten kasıt ne?
Dua et ablan var olmsyan napsın:)
Ablanizin gozunde esiyle kendi sevginizi kiyaslamaniz zaten oldukca tuhaf. Evlenince anlarsiniz ablanizi. Yine arkadasiniz daha sosyal olmak isteyebilir. Ama sizin sikayet ettiginiz konu, hayatlarinda 'tek' degilim! Ozguven sorununuz yoksa ya işsizsiniz ya da kıskanc. Ama kesinlikle icinizde cozemediginiz psikolojik sorunlariniz var. Siz de tek insana bel baglamak yerine birkac arkadas edinebilirsiniz. Ben yine de israrla ozguvenle bagdastiriyorum bu durumuHer şeyi özgüvene bağlamak da, ne bileyim. Ama hayır özgüven sorunum yok. Ya da herkesin hayatının odak noktası olmak gibi bir isteğim yok. Ben burada insanlarla olan yakınlığımın eskisi gibi olmamasından,benden uzaklaşmalarından bahsediyorum. Ayrıca 6 kız takılmak evet daha eğlenceli ama bir o kadar da sahtelik dolu.
Anladım. Ben de sevmem öyle insanları. Ben birinin hakkında kötü konusuyorsam o kişiyle görüşmem mesela. Ama işte herkesi böyle silip atarsak topluluk içinde yaşanmıyor. İnsanlara fazla baglaniyorsun sanırım. Sevmediğin kimseyle vakit geçirmek zorunda değilsin ama kendi kendine de yetmeyi bilmelisin. Okuduğun bölümü de sevmiyorsun sanırım.Şöyle söyleyeyim geçenlerde grup içerisinde küçük bir sorun yaşadık. Daha doğrusu benim en yakın arkadaşım yaşadı. Daha sonra da "bunlar böyle işte kızım güven olmuyor,ama yoook bundan sonra her şeyi çatır çatır yüzlerine söyliycem" dedi. İnsan ne düşünür? Bundan böyle bu işi bu gruba yakın olmayacak. Ama hiçbir şey değişmedi. Ya da şöyle, kimse aslında kimseye destek olmaya çalışmıyor ya da çabalamıyor. Herkes -sözde- birbirini çok seviyor ve önem veriyor ama birinin derdi olunca kimsenin umrunda değil...
Ablanizin gozunde esiyle kendi sevginizi kiyaslamaniz zaten oldukca tuhaf. Evlenince anlarsiniz ablanizi. Yine arkadasiniz daha sosyal olmak isteyebilir. Ama sizin sikayet ettiginiz konu, hayatlarinda 'tek' degilim! Ozguven sorununuz yoksa ya işsizsiniz ya da kıkskanc. Ama kesinlikle icinizde cozemediginiz psikolojik sorunlariniz var. Siz de tek insana bel baglamak yerine birkac arkadas edinebilirsiniz. Ben yine de israrla ozguvenle bagdastiriyorum bu durumu
Anladım. Ben de sevmem öyle insanları. Ben birinin hakkında kötü konusuyorsam o kişiyle görüşmem mesela. Ama işte herkesi böyle silip atarsak topluluk içinde yaşanmıyor. İnsanlara fazla baglaniyorsun sanırım. Sevmediğin kimseyle vakit geçirmek zorunda değilsin ama kendi kendine de yetmeyi bilmelisin. Okuduğun bölümü de sevmiyorsun sanırım.
Aç bir kitap oku, oh mis
Alıyorum 3 güne bitiyor, para yetmiyor
O zaman fazlaca bunaltmissin etrafindakileri. Onlar da birden baska insanlara yonelmisler. Kactir diyorsun ki. Birden bire etrafindakilerin baskalarina yonelmesi sence kiminle ilgili olabilir. Hicbir elestriyi acaba mi diyip kendinde aramayip hepsine catir catir cevap vereceksen konuyu neden actin. Hangi yorum hosuna gidecekse soyle onu yazalim. ( vefasizlaaaarr. Kizi yalniz birakmislaaarr. Nasil baskalari ile samimi olurlaaarr...)Anlamamışsınız ne yazık ki. Ben kimseyle kendimi kıyaslamıyorum. İnsanlarla olan ilişkilerimin eskiden olduğu gibi olmamasından dertliyim. Tabiki beni kocasından çok sevsin demiyorum ama evlendikten sonra ilişkimizin bu kadar kopması bana normal gelmiyor. Hâlâ mı özgüven... neye dayanarak özgüven problemim ya da psikolojik problemim olduğunu söylüyorsunuz ki? Psikolog ya da psikiyatr mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?