O zaman fazlaca bunaltmissin etrafindakileri. Onlar da birden baska insanlara yonelmisler. Kactir diyorsun ki. Birden bire etrafindakilerin baskalarina yonelmesi sence kiminle ilgili olabilir. Hicbir elestriyi acaba mi diyip kendinde aramayip hepsine catir catir cevap vereceksen konuyu neden actin. Hangi yorum hosuna gidecekse soyle onu yazalim. ( vefasizlaaaarr. Kizi yalniz birakmislaaarr. Nasil baskalari ile samimi olurlaaarr...)
Ben seni anlıyorum derin bağlar kurmak istiyorsun ama insanlar buna kafa yormuyor. Bencil. Sadece kendi ailelerine o -da belki- gerçekler. Zamanla onlar gibi yüzeysel oluyorsun ya da sistem dışı kalıyorsun. Ya da şanslıysan kendin gibilerle stabil bir çevre oluşturabiliyorsun. Ben şanssızım umarım sen şanslı olursun. Yapcak pek de bir şey yok. Herkes belli bir zaman rolünü yapıp çekilecek. Kendinle mutlu olmalısın.
Anlatamıyorum sanırım. Sorun tek olmak değil. Durduk yere insanların benimle olan ilişkilerinin değişmesi,azalması. Niye herkes sorun bendeymiş gibi yorumluyor ki
iyi de bu normal değil mi? çocukluk arkadaşıyla ölüme kadar arkadaş kalan kim var? bi elin parmaklarını geçmez. zaman değiştikçe biz de değişiriz ilişkilerimiz de değişir. bu kadar basit. sorun sende demiyoruz ama bu durumu anlaması gereken sensin.
Peki!Kusura bakmayın ama sizinki eleştiri değil hadsizlik. Hiçbir hakkınız olmadan bana özgüven problemin/psikolojik problemlerin var diyen sizsiniz. Doktor musunuz ki? Kaldı ki doktorlar bile sadece yazılan şeylerden yola çıkarak böyle bir şey demezler. Sizden başka kimseye de bir şey demedim. Sizde herkese saldıracağınıza(!) biraz yumuşayıp,anlayışlı olmaya çalışın. Ben insanlara yapışan,diplerinden ayrılmayan biri değilim. Ne yapıp da bunaltabilirim acaba? Yorum yaparken dikkat edin zira bunlar eleştiri değil hakaret,saldırı. Enerjinizi başka yerde harcayın
Şöyle söyleyeyim geçenlerde grup içerisinde küçük bir sorun yaşadık. Daha doğrusu benim en yakın arkadaşım yaşadı. Daha sonra da "bunlar böyle işte kızım güven olmuyor,ama yoook bundan sonra her şeyi çatır çatır yüzlerine söyliycem" dedi. İnsan ne düşünür? Bundan böyle bu işi bu gruba yakın olmayacak. Ama hiçbir şey değişmedi. Ya da şöyle, kimse aslında kimseye destek olmaya çalışmıyor ya da çabalamıyor. Herkes -sözde- birbirini çok seviyor ve önem veriyor ama birinin derdi olunca kimsenin umrunda değil...
Bana göre normal değil işte...Aramızda hiçbir ciddi tartışma,kavga olmadı ki ilişkimiz boyut değiştirsin. Ben o arkadaşımla her şeyimi paylaştım. O da benimle. Şu an geriye kalan 4 kızın bilmediği şeyleri ben biliyorum. Bu kadar yakınken zamanla uzaklaşmak beni üzen şey.
biri ile uzaklaşmak için kavga etmeye gerek yok ki. çok düz mantık düşünüyosunuz. insanlar bundan daha kompleks yaratıklardır. tartışmadık o zaman 10 senelik arkadaşlığımız aynen devam etmeli gibi bi denklem yok ortada.
Canım her insan hata yapabilir önce bunu bi kabullen içten içe hatasını kabullenip kendine düzen verebilir ve hata yaptığınıda başkalarına karşı kabullenmeyebilir.birde şu var bazı insanları seversin hata yaptıklarında konuşurda konuşursun arkalarından ama yüzüne bir gülmesi yeter affedi verirsin.yani bir insan hata yaptı diye silersek herkezi gidip dağ başında yaşayalım o zaman.herkez sahte diyorsun sen ne kadar dürüstsün bi onun mubasebesini yap.sen hata yaptığında allah sana karşı ne kadar sabırlı onu düşün allah seni hemen terkediyormu hata yaptın diye.biraz öz eleştri yaparsan daha mutlu olacaksın ama buradakilere katılıyorum bir özgüven sorunun var insanların odak noktası olmak istiyorsun farkında değilsin özel olmak istiyorsun ama malesef ben kendim için söyliyim benim hayatımda çocuklarımdan annem ve babamdan başkaa kimse tek ve özel olamaz.gerisi boş.
Off. Yine mi özgüven ya. Ya ben cidden anlamıyorum sizi. Siz arkadaşlık,dostluk nedir bilmiyo musunuz da benim özgüvenime laf ediyosunuz? Bana göre arkadaşlarla birbirlerinden uzaklaşmazlar,kopmazlar diyorum hâlâ bana özgüven diyosunuz. Siz kendinizden başkasına değer vermeyen insanlardansınız bunu söylemişsiniz zaten beni anlamanız mümkün değil. Ben en azından aevmediğim hoşlanmadığım kırıldığım kişiden uzaklaşırım hahaha kikiki gülüp durmam
Al benden de o kadar. Bir deeee şey her şey herkes accaayip sıkıcıOkuldan,bitmek bilmeyen derslerden, sınavlardan,sabah erkenden kalkıp saçma sapan derslere gitmekten gına geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?