- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
aynen hislerime tercuman oldunuz tebrik ediyorum siziAy süper zekaya bak hele,ailene anlatırım mı diyor?Anlatsın!
İlişkiye girmeyi teklif etti,ben kabul etmeyince de bana tecavüz etti de ailene ve onun ailesine,ondan sonra geriye çekil ve şenliği izle :)
hevesini almış bırakmış beyefendi!yok ya o işler öyle kolay mı!
dinsizin hakkından imansız gelir bacım
Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
Saçmalama lütfen ya hayatın neden kararsın benim kaç arkadaşım vardı evlilik öncesi cinsellik yaşayan. Evlendiler gayette mutlular. Ne demek kabul eder mi sen eşya mısın ki etmiyorsa zaten sevmiyordur. Ben 29 yaşındayım benden sana abla tavsiyesi bu durumunu ileride erkek arkadaşın olacak kişiye anlatma çünkü karşında ki kişinin niyetini bilemezsin. O zaman çok üzülürsün. Hiç birşey için üzülmeye değmez boşver hayat çok kısa herşey o değil hatta bana göre hiç birşey değil.
Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?