hayatımı kararttım

yakinlasmanizda bir sorunmu oldu?
bir seyden tiksinmis olabilirmi

yoksa durduk yere neden biraksin
kac zamandir beraberdiniz
kabaligi bencilligi saygisizligi varmiydi daha once?

dugununuz ne zaman olacakti

Saçmalama lütfen ya hayatın neden kararsın benim kaç arkadaşım vardı evlilik öncesi cinsellik yaşayan. Evlendiler gayette mutlular. Ne demek kabul eder mi sen eşya mısın ki etmiyorsa zaten sevmiyordur. Ben 29 yaşındayım benden sana abla tavsiyesi bu durumunu ileride erkek arkadaşın olacak kişiye anlatma çünkü karşında ki kişinin niyetini bilemezsin. O zaman çok üzülürsün. Hiç birşey için üzülmeye değmez boşver hayat çok kısa herşey o değil hatta bana göre hiç birşey değil.

bence derhal ailene haber ver.
ailen ailesiyle konusur bir cozum yolu bulunur.
gerci tekrar barisip evlensenizde ne kadar saglikli bir evlilik olur orasi malum.
nisanliyken seni yari yolda birakan basi sikisinca ailene soylemekle tehtit eden adamdan ne hayir gelir.
atalarimiz hic bir sozu bosuna soylememis
GELIN ATA BINMIS YA NASIP DEMIS

aynen hislerime tercuman oldunuz tebrik ediyorum sizi

Evlenseydin eğer evet hayatın kararırdı bu nasıl bir adamki kabullen yoksa herşeyi ailene anlatırım diyor böyle üzüleceğine üstüne birde git şükür namazı kıl bence böylesinden ne sağlam evlilik nede babalık beklenir

Sen hayatını karartmamışsın düzeltmişsin bence. Ya evlenseydin. Şükür ki yol yakınken dönmüşsünüz. Bakşre olmayınca daha az değerli olmuyor insan.

Pardon ama ailenize aranızda geçenleri nasıl anlatacakmış beyefendi? Kızınız geldi ben istemeden benimle birlikte mi oldu diyecekmiş? Bırakın anlatsın... Ailem arkamda durmaz diyorsunuz.Neden durmasın ki? Sonuçta nişanlıydınız ve bu yapılan karşı tarafın isteği ile oldu.Bir sebep sunmadan terk etmiş resmen üstelik bir de tehdit etmiş. Bence bu konuyu hiç değilse annenize açmalısınız. Korkması gereken siz değil o . Hayatınızı o yaptığınızla değil,şuan ki hareketlerinizle karartıyorsunuz.

bence annene dekı anne benımle bırlıkte olmak ıstedı kabul etmedım tecavuz ettı sonrada eger benden ayrılmazsan aylene kızınız ısteyerek benımle bırlıkte oldu derım dıye tehtıt ettı de korkması gereken sen dedgılsın onun korkması lazım bırlıkte oldugun ıcın hayatın kararmadı bence onun tehdıne boyun egıp susman aylene soylememen daha kotu allah yardımcın olsun ama susma sakın annenle konus

Son düzenleme:
bence verilmi$ sadakan varmi$
adam gerdek gecesinin sabahina bo$analim dese napacakdin :s
du$un o kadar dugun dernekden $amatadan sonra babanin evine donuyorsun sebepli yada sebepsiz , yada bi kaç ay sonra hamileyken senin birakip gidiyor ..

durumunun daha kotusununde var oldugunu du$unursen belki biraz acin hafifler ..

ailem beni atar diyorsan da bulundugun durumun çozumu var biliyorsun ..

bi daha tehdit edersede bana tecavuz ettin diye $ikayet edicem de , o korksun
yoksa hayati daha çok zehir eder bu $ere..siz sana ..

yaşadığın hiçbirşey günah değildi canım.cinsel ilişkiyi tabu olmaktan çıkarın kafanızdan.sen baskı altında böyle birşeyi kabul ettin.sonunun böyle olacağını bilseydin yapmazdan sonuçta depilmi?o zaman kendini suçlamaktan vazgeç.senin suçun değil.Allah a havale et ve sen önüne bak.Ailen tutucu anladığım kadarıyla.eğer konuyu herhangibir şekilde alnlatırsan bu sefer ailen sana baskı yapabilir.sen kendi yoluna bak.gene aşık olcaksın,evleneceksin.insanlar boşanıp tekrar evleniyor (benim ikinci evliliğim mesela)

sakın kendini yıpratma.

ya bir tek ben mi bu adamın plan uyguladığını düşündüm?nedense ilk okuduğumda böyle hissettim.bence ayrılığı önceden kafasına koymuştu.senin anlattığın baskıyla birlikteliğiniz hemen ardından gelen sebebi olmayan bir ayrılık ve tehdit... aklıma başka birşey getirmedi.onca zaman birşeyler yaşanmamış ve tesadüfe bak ki yaşandıktan hemen sonra sebepsiz bir ayrılık...hiç üzme kendini.bir gün seni gerçekten seven,geçmişini sorgulamayan adam gibi bir adam bulursun inşaallah

olan olmuş canım dönüş yok ama çok karaktersiz bir erkekmiş nişanlın bir sebepte sunmaması bende hevesini aldı bıraktı fikri yarttı . keşke bu kadar güvenmeseydin evlenene kadar bekleseydin erkek milleti işte

bazı arkadaşlar günah değil falan yazmış..
gerçekçi olalım arkadaşlar... dini nikah olmadan ilişkiye girmenin Allah katında günah olduğunu sizde çok iyi biliyosunuz...
Ama günahından büyük rabbi var..
Allah tövbe edenleri sever, affeder.. yeter ki biz yaptığımız hatanın farkında olalım...
tövbe edip, af dileyelim...

Hayatının karardığı falan yok..Allahından bulsun o pislik İnşallah
Daha güzel,güçlü bi şekilde hayatına devam et,ilişkiye girmek kötü bişey değil ki canımmm..Buda bi tecrübe olarak kalsın hayatında..Bunu yapan insan,belkide evlendikten hevesini aldıktan sonra bırakıcaktı seni,senin için daha iyi olmuş bence..

Ben hiç bi şey anlamadım ki . Nasıl yani siz onunla ilişkiye girdiğiniz için mi sizi terk edip gitti ?
Sen isteyince hemen yapan insansın ben seninle olmam deyip bu yüzden mi ayrıldı anlamadım ki ?
Madem böyle düşünüp ayrılacaktı kendisi sütten çıkmış ak kaşık mıydı sanki ?
Kendisi neden istedi madem ?
Çok garip gerçekten ilişkiye girdikten sonra bi bahane bulup koşarak uzaklaşması ..
Bence sen hata yapmamışsın sadece güvenmiş ve kendini emanet etmişsin . Ama bazen insan doğruları göremiyor işte . Doğru kişiye kendini emanet etmediğin zaman da hata oluyor malesef . Üzülme sen geleceğmi mahvettim falan da deme hiç . Akışına bırak hayatı . Olan olmuş düşünüp sürekli kendine eziyet çektirmene ne gerek var ki canım .
Elbet biri isteyecektir seni canından çok sevecektir . Ve giden eski nişanlın gibi de kişiliksiz olmayacaktır ..
Demekki senin için hayırlısı olan buymuş ..

Adama bak,hem birlikte olup hem ayriligi kabul et yoksa anlatirim ailene dedi demek!!anlat deseydin sende de hata var!elin adaminin oyuncagi niye yaptin kendini arkasinda olsaydin yaptigin seyin,en fazla dayak yerdin ailenden laf yerdin simdi ne oldu!seni yargilamam kimsenin de buna hakki yok ama arkasinda durmaliydin yaptigin herneyse!

Kimseye acima.. kendine acima.. kizma kendine.. sen bir hata yapmisin. Insanlar hatalar yapabiliyor. Senin gibi dusen durumlarda bir cok genc kiz var.. seni yari yolda birakan adamin kalitesine aci! kendisine acisin o. Allah islah etsin onu. Allaha havale et. Sana sahip cikmayan adamla iyikinede evlenmedin. Iyiki olmamis diye sukret..kizligini elinden aldi. Kizlik zari sadece bir zar. Baska hic birsey dgl. Namus iki bacak arasinda dgldir..
Cok cahilce dusunen bir cok insan var!

Tandigim bir erkekle konusuyordm asla boyle seylere kusur olarak bakmiyor.. onemli olan pismanlik diyor..yani her erkek ayni dgl karsina seni sen oldugun icin seven biri cikicak elbet! karsina cikan erkek ile herzaman durust ol bu konuda saklama!
uzulme.. bu sana sadece bir ders olsun.. gun gelir devran doner! Emin ol. Allaha bol bol dua et !

Anlatma diye bsy yok.. durustluk herzmn uzun surer. sakla sakla , sonra baglan, sev asik ol. Seneler gecsin zaman gecsin. Sonra anlat. Oglanda niye onceden soylemedin diye sorar seni yalanci olarak gorur. Guvenmez.. isin icinden cikamazsin.. basta anlat.. o ya seni oldugu gibi kabul eder yada etmez. Bsy yasamadan inceldigi yerden kopar acida cekmezsin. Ilaki bir erkek kabul etmez demiyorum. Cahilce dusunen bir cok erkek var.. temiz ve iyi kapli insan cikarsin rabbim..insallah

hiç anlayamadım.. yaşadıklarınızı her iki aileyede anlatman gereken asıl sen değilmisin?? seni neyle tehdit ediyorki?? birkaç yıl sonra bakire olmadığını ailen öğrenirse kesin inkarda eder bu insan, benden sonra başkasıyla yaşamış der. yani o masum sen suçlu olursun.. bekaret senin için problemse bu artık sadece senin problemin ailen arkanda dursun yada durmasın. sanki ailen arkanda olsa yeni tanıştığın insanların zihniyetini değiştirebileceklermi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…