Hayatımı kökten değiştiren yaşadığım en kötü mayıs ayı

siz sürekli kel-fodul diyorsunuz mesajlarınızda farkındamısınız. çok takılmışsınız bu kel-fodul lafına.bence evrene yollamayın artık bu msj. korkarım diye diye başaracaksınız:)
Kötüyü çağırmakta üstüme yok zaten:))
Mesela sakız çiğnenmesinden nefret ederim, her yerde de cak cak çiğneyenlerle karşılaşırım:)
Garanti olsun diye uzmanlığa kalkıştım ama tükendim. Eskisi kadar mutlu degilim. Kendi iç emerjimin tekrar yükselmesi lazım. Öyle olsun ki hem kazandıgım paranın bi anlamı olsun, hem insanlara daha fazla yardımım olsun...

Uzun bir tatil su an için cok çekici evet ama bşr süre sonra sıkılacagım şüphesiz. Ama önümdeki 2-3,5 seneyi bu şekilde geçirmeye gücüm yok. Mutsuzum, ayaklarımı sürüye sürüye gidiyorum.
Biraz kafamı toparlamam gerek. Çok sağolun fikirleriniz için :)

Aynı hissiyatı defalarca kez yaşadım. 31 yaşındayım aile hekimiyim. 6 yıl bitti mesleğimde güya hemen uzman olacaktım ama çalışmadım çünkü hiçbir uzmanlık alanı beni çalışmam için motive etmedi. Etmedi ama içimde bi yara olarak da kaldı. Sanırım mutlu olmayı bilmeyenlerdenim. Hayatımı değiştirecek gücüm yok, bi mucize olmasını beklemekten de yoruldum hem de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…