Hayatımı kökten değiştiren yaşadığım en kötü mayıs ayı

Masallah diyorum sizlere. Allah tamamina erdirsin insallah Ben de herseyden ümidimi kestigim anda biriyle tanistim. Iste bu, ben bunu bekliyormusum dedim. Asik oldum ama olmadi. Son iki seneme aşk acisini da ekledim
Ay sinirim bozuldu :)
Hele bir de eski sevgiliye dönmezler mi!
Eski sevgili nedir ya, dönme kardeşim bitmiş işte.
Ben de sevilmeye değerim, ben de seni mutlu ederim.
Amaaan benim biriyle tanışmam lazım
Tanışayım ki eski sevgiliye dönsün, yuva yapıyorum resmen

hangi bölümdesin acaba?

of hiç mutlu doktor yok nolacak böyle. sonumuz hiç iyi değil ya, etrafımdaki herkes depresyonda.

hangi bölümdesin acaba?

of hiç mutlu doktor yok nolacak böyle. sonumuz hiç iyi değil ya, etrafımdaki herkes depresyonda.
Havalardan galiba
Ya da ben çok romantik komedi izliyorum:)
Eat- pray- love gibi bir sırası olsa keşke ...
öff vala yine bir gelecek korkusu sardı beni iyice.
Sana da kolaylıklar diliyorum cnm tıp daha zor

Canım geçen yaz tam da öyle yapacaktım. Ama malum 15 temmuz olunca tatil planının hepsi iptal oldu.
Bişeye kalkışsam sonu hep olumsuz oluyor:)
Hiç öyle düşünme o sırada hatta o gun bizde tatile çıkacaktık yurt dışına bavulla evde kaldık çıkamadık evden dışarı bile. Ama bende yurt içini gezdim sonra tekrar ayarladım çıktım yani. Moralini bozma vakti degilmiş o sıra sadece.

Çıkan fal var mı kız
Ankara hep tırı vırı şöyle iyi birini bulamadım gitti

Valla benim gittigim falci gecmisimi ve etrafimda yasayan insanlarin geleceklerini bildi. Hatta aklimdaki kisinin direk meslegini soyleyince cok sasirmistim Mart nisan gibi gelecek dedi. Mayis geldi o hala gelmedi. Mevsim kaymasi yasiyoruz sonucta.O adam buraya gelecek eminim

Ama böyle yazarsın bu kardeşini fişeklersin :)
Hangi falcı kanka kimdir??

Benim de öyle bir etkim var. Kimle tanıştıysam şükür hepsi evlendi. Bi ben kaldim

Benim de öyle bir etkim var. Kimle tanıştıysam şükür hepsi evlendi. Bi ben kaldim

Bende ekstrası var
Kimle takıldıysam para avcısı tiplere gitti benden sonra
Hele son takıldığım herif Rus bir kelle avcısı ablayla şimdivurunca öldürmüş para avcısının kralı Rus ablalar çünkü

Inanin her isin lanet bir tarafi var. Sabredin derim
Aska gelince, su anki aklim olsa asla evlenmezdim. O kendini asksiz, kimsesiz hissetme hali varya evliyken daha da buyuk bir bosluga donusuyor..
Ciddi misiniz?
BDV sayfalarından sonra zaten evliliğe de inancım kalmadı. Ben evliliği hep destek olma, saygı- sevgi diye hayal ettim. Hayatı paylaşıyorsun sonucta. Ama erkekler bir garip cidden, bizim kadar olgunlaşamıuorlar. Su yasımın olgunluğunda olan erkek belki de 40 yaşında, kel ve fodul :)
Ayy güne yine sinir bozukluğuyla başladık iyi mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…