Ay sinirim bozuldu :)Masallah diyorum sizlere. Allah tamamina erdirsin insallahBen de herseyden ümidimi kestigim anda biriyle tanistim. Iste bu, ben bunu bekliyormusum dedim. Asik oldum ama olmadi. Son iki seneme aşk acisini da ekledim
Benim gittigim kadın da mübarek günlerde algım daha acık dedi :) galiba müşterisi azalınca böyle bşr yola başvurdu
Aslında var. Ama ben bile şu an hayatım ne yöne gidecel bişmiyorum falcı napsınÇıkan fal var mı kız
Ankara hep tırı vırı şöyle iyi birini bulamadım gitti
Aslında var. Ama ben bile şu an hayatım ne yöne gidecel bişmiyorum falcı napsın
Havalardan galibahangi bölümdesin acaba?
of hiç mutlu doktor yok nolacak böyle. sonumuz hiç iyi değil ya, etrafımdaki herkes depresyonda.
Hiç öyle düşünme o sırada hatta o gun bizde tatile çıkacaktık yurt dışına bavulla evde kaldık çıkamadık evden dışarı bile. Ama bende yurt içini gezdim sonra tekrar ayarladım çıktım yani. Moralini bozma vakti degilmiş o sıra sadece.Canım geçen yaz tam da öyle yapacaktım. Ama malum 15 temmuz olunca tatil planının hepsi iptal oldu.
Bişeye kalkışsam sonu hep olumsuz oluyor:)
Çıkan fal var mı kız
Ankara hep tırı vırı şöyle iyi birini bulamadım gitti
Valla benim gittigim falci gecmisimi ve etrafimda yasayan insanlarin geleceklerini bildi. Hatta aklimdaki kisinin direk meslegini soyleyince cok sasirmistimMart nisan gibi gelecek dedi. Mayis geldi o hala gelmedi. Mevsim kaymasi yasiyoruz sonucta.O adam buraya gelecek eminim
Ay sinirim bozuldu :)
Hele bir de eski sevgiliye dönmezler mi!
Eski sevgili nedir ya, dönme kardeşim bitmiş işte.
Ben de sevilmeye değerim, ben de seni mutlu ederim.
Amaaan benim biriyle tanışmam lazım
Tanışayım ki eski sevgiliye dönsün, yuva yapıyorum resmen
Ama böyle yazarsın bu kardeşini fişeklersin :)
Hangi falcı kanka kimdir??
Arkadasimin bir tanidigiydi. Ismini tam hatirlamiyorum. Eve geliyor. 10 kisi kadar olunca :) isterseniz ogrenebilirim adini, numarasini.
Benim de öyle bir etkim var. Kimle tanıştıysam şükür hepsi evlendi. Bi ben kaldim
Zahmet olmasın uğraştırmayayım. Onun yerine gelirse beni de davet edin ilkokul arkadaşım der kakalarsınız
Bende de durum aynı. Bir de 5 ayda oluyor bitiyor, ben 5 ayda daha ilişkinin adını koyamıyorumBenim de öyle bir etkim var. Kimle tanıştıysam şükür hepsi evlendi. Bi ben kaldim
Ciddi misiniz?Inanin her isin lanet bir tarafi var. Sabredin derim
Aska gelince, su anki aklim olsa asla evlenmezdim. O kendini asksiz, kimsesiz hissetme hali varya evliyken daha da buyuk bir bosluga donusuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?