Hayatımı kökten değiştiren yaşadığım en kötü mayıs ayı

Yaktığım gemiler
1- 3. senemde üniversiteyi bıraktım
2- 3,5 senelik sevgilimi bir günde postaladım
3- Yaşadığım büyük şehri, conconlu işi bırakıp ailemin yanına daha küçük bir şehre geldim
4- Arkadaşımla yürütttüğüm işi bıraktım
5- Öbür bulduğum işi de bıraktım

Hiçbirinden pişman olmadım hiçbirinden :)
Şimdi çok daha iyi bir işim var çok iyi durumdayım. Ama burayı da bırakacağım. Çünkü hayalim bu değil. Hayalime ulaşana kadar her şeyi reddedeceğim, bırakacağım.
Bedel ödemezsen mutlu olamazsın :)

Istisnalar var tabi ama kaideyi bozmuyor. Beklenen evlilikler de kolay kolay denk gelmiyor. Ikinci evliliginde bile hayal kirikligi yasayan biri olarak soyluyorum

İşte böyle cesur olamadım. Başladım bir şekilde artık kısmet böyleymiş dedim hep. Zaman geçti, benim içim geçti. Tıkılıp kaldım, kendimi kapana kısılmıl gibi hissediyorum.
Ben de bırakacagım. Bedelini ödemeyi de göze alıyorum. Risk alalım bakalım 30. Yaşımızda :)

Istisnalar var tabi ama kaideyi bozmuyor. Beklenen evlilikler de kolay kolay denk gelmiyor. Ikinci evliliginde bile hayal kirikligi yasayan biri olarak soyluyorum
Allah sabır versin size. İki kere hayal kırıklığı fena olmuş ama olsun, güçlü gördüm sizi ben.
Benim de korkum şu, Bekle bekle, sonra da hödüğün gibi çıksın karşına:) aman neyse korkularımı çağırmayım ...

ben garantici insanımdır. belki yaşamam ama yine de önümdeki 50 yılı düşünmeliyim tabi evdeki hesap çarşıya uymuyor ama en azından ben önlemimi almaya çalışırım. her ne kadar sıkılsam da bıksam da süregelen düzeni bilmediğim bir gelecek için bozmam. zaten her gün karanlık olmaz ki. bence tatil iyi gelecektir.

Fikri olur mu bilmiyorum ama son yilim cok sacma sapan gecti. Doktoru,m Sinavi kazanamadim, doguda baya kucuk bi yere atandim. Bi sure ders calaisip orda kalmayi denedim ama diger sinavida batirdim ve hayat gercekten cok yordu. Bnde bastim istifayi döndüm ailemin yanina. Kolay degil hele de yillara aileden uzak gek basina yasayanlar icin hic kolay degil ama bazen risk almak lazim.

Ben de planlı programlı yasayan biriyim hatta bazen a,b,c planı her türlü olasılık düşünürüm :)
Beynim yoruldu artık...
gekeceği bilmemek de belki onu heyecanlı yapıyor. Su an 1 ay sonrasında nerde olacağımı bile bilmiyorum.
Deli cesareti mi, evet!
Ama bu riski alacağım:)

Ha evet bir de duygusal konular tabi bu arada o konuda da dibi gördüm. Loser olmak icin mi dogmusum bilmiyorum :/
Canım su an aslında benim korkularım bunlar:)
Ben de mıhtemelen ailemin yanına dönüp bir süre kafa dinleyeceğim. Bıradaki özgür hayatım olmayacak. Ailem cok mu bagnaz, kesinlikle degil ama tek yasamak gibisi var mı:)
Duygusallık hepten gidecek, en son lisede gördüğüm arkadaslarımı şimdi arasam ne aramasam ne, sosyal çevrem de 0 olacak.
Yeniden bir düzene binmesi 1-2 sene, yaş da oldu mu32, sonra da tanı bakalım kel fodul olmayan birini.
Aah ah, keşke türkiye şartları da romantik komediler gibi olsa :)

hakkında hayırlısı olsun o zaman

ülkenin hali ortada. filmlerdeki gibi abartıp herşeye sıfırdan başlarım olayları bana ütopik geliyor. işinden memnun olan az insan vardır zaten.

ben biraz garanticiyim heralde. her detayı geleceği düşünürüm.

siz sürekli kel-fodul diyorsunuz mesajlarınızda farkındamısınız. çok takılmışsınız bu kel-fodul lafına.bence evrene yollamayın artık bu msj. korkarım diye diye başaracaksınız:)

Bırakmayın işinizi. Uzmanliginiza ne kadar kaldı bilmiyorum ama hedefinizden vazgeçmeyin.
Elbette kolay olmayacaktı bunu biliyordunuz .
Işi bırakıp ailenizin yanına döndükten kısa bir süre sonra sıkılacaksınızdır.
..

Eğer hastalariniza verimli olamiyorsaniz , gergin ve mutsuzsaniz tabi o zaman işler değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…