Beni de ekle canım:)Yehuuuuu
Istisnalar var tabi ama kaideyi bozmuyor. Beklenen evlilikler de kolay kolay denk gelmiyor. Ikinci evliliginde bile hayal kirikligi yasayan biri olarak soyluyorumCiddi misiniz?
BDV sayfalarından sonra zaten evliliğe de inancım kalmadı. Ben evliliği hep destek olma, saygı- sevgi diye hayal ettim. Hayatı paylaşıyorsun sonucta. Ama erkekler bir garip cidden, bizim kadar olgunlaşamıuorlar. Su yasımın olgunluğunda olan erkek belki de 40 yaşında, kel ve fodul :)
Ayy güne yine sinir bozukluğuyla başladık iyi mi :)
İşte böyle cesur olamadım. Başladım bir şekilde artık kısmet böyleymiş dedim hep. Zaman geçti, benim içim geçti. Tıkılıp kaldım, kendimi kapana kısılmıl gibi hissediyorum.Yaktığım gemiler
1- 3. senemde üniversiteyi bıraktım
2- 3,5 senelik sevgilimi bir günde postaladım
3- Yaşadığım büyük şehri, conconlu işi bırakıp ailemin yanına daha küçük bir şehre geldim
4- Arkadaşımla yürütttüğüm işi bıraktım
5- Öbür bulduğum işi de bıraktım
Hiçbirinden pişman olmadım hiçbirinden :)
Şimdi çok daha iyi bir işim var çok iyi durumdayım. Ama burayı da bırakacağım. Çünkü hayalim bu değil. Hayalime ulaşana kadar her şeyi reddedeceğim, bırakacağım.
Bedel ödemezsen mutlu olamazsın :)
Allah sabır versin size. İki kere hayal kırıklığı fena olmuş ama olsun, güçlü gördüm sizi ben.Istisnalar var tabi ama kaideyi bozmuyor. Beklenen evlilikler de kolay kolay denk gelmiyor. Ikinci evliliginde bile hayal kirikligi yasayan biri olarak soyluyorum
Elleme ya müstehak yedirsin parasını rus ablalara :)Bende ekstrası var
Kimle takıldıysam para avcısı tiplere gitti benden sonra
Hele son takıldığım herif Rus bir kelle avcısı ablayla şimdivurunca öldürmüş para avcısının kralı Rus ablalar çünkü
Benim de korkum şu, Bekle bekle, sonra da hödüğün gibi çıksın karşına:) aman neyse korkularımı çağırmayım ...
Aynen. Belki de Allah biliyo da karşımıza çıkarmıyor. Olabilir yani. Ben baskın karakterim, burnumun dikine giderim, bi ilişkiyi yürütmek için önce törpülenmem gerekSonra da bunun icin mi rahatimi bozdum
Aynen. Belki de Allah biliyo da karşımıza çıkarmıyor. Olabilir yani. Ben baskın karakterim, burnumun dikine giderim, bi ilişkiyi yürütmek için önce törpülenmem gerek
Aynı şeyleri yaşayanlar aynı şeyi düşünüyor , ya da tam tersi, düşündüklerimiz yüzünden aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim beyin yandıAyni ben. Hatta yazdiklarini okudukca 2. uyelik almisim, ordan da ben yaziyormusum gibi hissediyorum
Ben de planlı programlı yasayan biriyim hatta bazen a,b,c planı her türlü olasılık düşünürüm :)ben garantici insanımdır. belki yaşamam ama yine de önümdeki 50 yılı düşünmeliyimtabi evdeki hesap çarşıya uymuyor ama en azından ben önlemimi almaya çalışırım. her ne kadar sıkılsam da bıksam da süregelen düzeni bilmediğim bir gelecek için bozmam. zaten her gün karanlık olmaz ki. bence tatil iyi gelecektir.
Canım su an aslında benim korkularım bunlar:)Ha evet bir de duygusal konular tabi bu arada o konuda da dibi gördüm. Loser olmak icin mi dogmusum bilmiyorum :/
Ben de planlı programlı yasayan biriyim hatta bazen a,b,c planı her türlü olasılık düşünürüm :)
Beynim yoruldu artık...
gekeceği bilmemek de belki onu heyecanlı yapıyor. Su an 1 ay sonrasında nerde olacağımı bile bilmiyorum.
Deli cesareti mi, evet!
Ama bu riski alacağım:)
Amin, hepimiz için :)hakkında hayırlısı olsun o zaman
Ciddi misiniz?
BDV sayfalarından sonra zaten evliliğe de inancım kalmadı. Ben evliliği hep destek olma, saygı- sevgi diye hayal ettim. Hayatı paylaşıyorsun sonucta. Ama erkekler bir garip cidden, bizim kadar olgunlaşamıuorlar. Su yasımın olgunluğunda olan erkek belki de 40 yaşında, kel ve fodul :)
Ayy güne yine sinir bozukluğuyla başladık iyi mi :)
Canım su an aslında benim korkularım bunlar:)
Ben de mıhtemelen ailemin yanına dönüp bir süre kafa dinleyeceğim. Bıradaki özgür hayatım olmayacak. Ailem cok mu bagnaz, kesinlikle degil ama tek yasamak gibisi var mı:)
Duygusallık hepten gidecek, en son lisede gördüğüm arkadaslarımı şimdi arasam ne aramasam ne, sosyal çevrem de 0 olacak.
Yeniden bir düzene binmesi 1-2 sene, yaş da oldu mu32, sonra da tanı bakalım kel fodul olmayan birini.
Aah ah, keşke türkiye şartları da romantik komediler gibi olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?