hayatimi maffettim

Ben , biri ile tanıştım.. adina x diyecegim...o sıralar bir baska sevgilim vardı. Ilk sevgilimdi...Bazı sebeplerle ayrıldım ve bu surecte x , bana hep destek oldu psikolojik olarak. Baska sehirde idi sürekli arar yazar desteğini esirgemedi. Ciddi ciddi yardımı dokundu çünkü ilk sevgilimi unutamiyordum ...

Aradan tam tamina 3 ay sonra bana ilgisini belli etmeye başladı. Ben açıkçası ilk başlarda onemsemedim çünkü ilgimi görsel olarakta çekmiyordu ama olgunluk olarak benden olgundu.. Bana sürekli benim olduğum sehre geleceğinden yerleseceginden bahsederdi. Ben yine ilgilenmiyordum . Umrumda değildi çünkü gelmesi...

3 ay geçti ilgisini belli etti dedim , 8 ay sonra da bir baktim çıkıp gelmiş ev tutmuş yerleşmiş düzen kuruyor.. Bana sürekli görüşmek istiyor bende vakit ayiramiyorim çünkü hem okul hem çalışıyorum.
Bir gün canim çok sikkindi, hadi dedim sohbet edelim madem... o gün görüştük ve niyetinin ciddi olduğundan bahsetti...
Kısa kesiyorum...
Ardından sevgili olduk.. Ben ilk cinsel deneyimii de bu adamla yaşadım :KK43:
Hiç pişman değildim çünkü o kadar mutluydum ki evleneceğim adam gözü ile görüyordum ve onun da beni evleneceği kadın olarak gördüğünden emindim. Hayattaki tüm erkek cinsiyetleri onemsizlesmisti benim için ... dünyam olmuştu... bana o kadar ilgili idi ki...

Hep dua ederdim... Allahım evlenmeden cinselligi yaşamayı nasip etme .. Allahim dogru yollan ayırma...Allahim Evlendigim adamla olsun....

Sonra düşündüm. Sevdigim adamla oldu, ben hala aynı **** yim. .. bundan önce de aynı idim bundan sonra da ayniyim... içimi böyle rahatlattim...

Aşk gözümü kör etmişti. Ilk defa böyle sevilmistim. Daha önce hiç kimse ile oturup film izlememis sinemaya gitmemiştim. Herseyiyle ilkleri yaşıyor, sevdigimden sevildigimden emindim...
Ailesi ile tanıştım.. Onları o kadar sevdim ki.. Ailesi de beni çok sevdi . Herşey hayal gibiydi... o kadar kıymetli idi ki benim için.
Biz bir sene beraber aynı evi paylastik.. Evlilik planları.. hayaller...

Sonra ailemle tanistirdim. Ilk başta istemediler onu..kisa kesiyorum...bu süreçte de bekaretim ile ilgili durumu anneme anlattim..Geleneksel bir aile yapımız var. Bende pismaniyetini yaşadım ama bir kere o anlık heyecanla kaybettiğim bekaretimi sevdigim adamla yaşadığım için yukarıda yazdigim gibi , kendimi kandirdim ve onemsemedim. Bakis acimi degistirmeye calistim.. bazi olaylardan sonra kısa kesiyorum.. benim sevgimi annem gördü ve kizim sen kimi istiyorsan bizim için damadimiz odur dedi.. ikna oldular
Okul bitiyordu , bitsin yüzükleri takalim diye karar alındı..

Mutluydum okula gidip geliyordum. Hayallerime ortak bir adam vardı ve ona inanılmaz aşıktım... gözüm ondan başkasını görmüyordu... Tüm ailem kizim sevmiyor seni dediği halde, istemedikleri halde ben sevgisinden emindim ve ben dine gelenek goreneklere aykırı bir şekilde ona kocam o benim dedim..

Sonra bazı şeyler öğrendim... nasıl öğrendim..

Sanalda biri ile tanışmış, kızla sanal seks yapmışlar telefonda... ardından geceleri yapmaya devam etmişler... bazı geceler onun yanında uyurken bu kız onu aradığında , sms atarak geri dönmüş whatsappdan...

**** uyuyor... ve yazışarak seks yapmaya devam etmiş benim yanimda...

Bekaretimi nasıl kaybettigimi o kiza ince ayrıntıları ile anlatmis..

Bunları o kiz anlatıyor bana... Ben ikisinide yuzlestirip bunları ve daha fazlasını yaptığından emin oldum...

Ayrıldım. ..
Psikoloğa gittim. Bir suru terapi aldım. Bana en başından bak ****, senin için en doğru kararı vereceğiz tamam mi dedi... tamam dedim.. çok iyi dost oldu bana , beni yargilamadi. Onca şeyin ezikliğini yaşarken bana iyi geldi..

Inanır misiniz psikoloğa anlatırken farkettim ki sevilmemisim, kullanilmisim kaldirilmiisim... Psikolog bana , senin sevgine inaniyorum ****, ama x seni sevmemis, dediginde hüngür hüngür ağlarken karşımdaki bana dost olan doktor dahi aglamakliydi...

Içim sogumuyor. Hem yaptığım hatalardan dolayı pişmanım. Kendime hiç yakıştıramıyorum... bu ben miyim diyorum... tövbe ettim dine yöneldim...

Içim sogumuyor.
Benden ayrildigimdan beri aradan geçen 5 aydan beri yalvar yakar aflar diliyor... ozurlerin bini bin para... en komiği de.. "hata yaptım, senle senin S evginle iliskimizle ilgili değildi... benle ilgili idi gecmisimle ilgiili idi " oldu... Her gun ozurler diliyor...

Çok üzülüyorum...
Emin ol bu yaşadıklarını yaşayan çok kişi var ve zamanla Yaran iyileşecek. Allah da karşına seni seven mükemmel birini çıkaracak. Sabır ve zaman...

ileri görüşe bak sen..neymiş cinselliği yaşamak gayet dogalmis mis mis heeyyy burası müslüman memleketi siz heralde amerikadan yaziyosunuz kendi kizlarinizi öyle yetistirin o saçma ahlaksız ileri görüş muhabbetinizi de kokos ahbaplariniz la yapın.önüne gelen le yatmayı da ileri görüş luyuz kilifiyla kamufle etmeyin...ahlaksızlık edepsizlik adı olmuş özgürlük ya siz ne tuhaf yaratıklar siniz bu mübarek günde....nedense o özgür kızlar in başlığı mahvoldum bittim be
yıl 2016 ve halen seviştiği için hayatının mahvolduğunu düşünen kızlarımız var.
biz kızlarımıza neden özgüven aşılayamıyoruz?
neden cinselliğin de doğal bir süreç olduğunu anlatamıyoruz ki.

yaşadığınız üzücü sanallar vs ancak hayatın mahvolduğu filan yok toplayın kendinizi ya..

ayrıca seviştiniz diye neden hemen evlenecek kişi olarak görüyorsun ki?
dünyanın binbir türlü hali var.

aah ah ailelere çok iş düşüyor işte..
aman ileri gorusunuze hayran kaldım önüne gelen le yatmayı ileri cilik olarak giren biri sen kızını busekil de yetistir de burada saçma sapan yorumlar yapma.
Haaa anne baba alır karşısına çocuğunu yavrum yasa cinselliği burası amerika yasamassan ayip olur aaaaa 2016 olmuş olacak seymi Sen de inanç Allah korkusu olmayabilir ama böyle kustah bir yorum yazamassin.kimsin sen ya burada ahksm kesiyosun burası müslüman bir ülke haaa amerikadan yaziyosan seni orası bağlar burds inanç ahlak örf adet var Allah dan korkmak var bayan İLERICİİİ

Ben , biri ile tanıştım.. adina x diyecegim...o sıralar bir baska sevgilim vardı. Ilk sevgilimdi...Bazı sebeplerle ayrıldım ve bu surecte x , bana hep destek oldu psikolojik olarak. Baska sehirde idi sürekli arar yazar desteğini esirgemedi. Ciddi ciddi yardımı dokundu çünkü ilk sevgilimi unutamiyordum ...

Aradan tam tamina 3 ay sonra bana ilgisini belli etmeye başladı. Ben açıkçası ilk başlarda onemsemedim çünkü ilgimi görsel olarakta çekmiyordu ama olgunluk olarak benden olgundu.. Bana sürekli benim olduğum sehre geleceğinden yerleseceginden bahsederdi. Ben yine ilgilenmiyordum . Umrumda değildi çünkü gelmesi...

3 ay geçti ilgisini belli etti dedim , 8 ay sonra da bir baktim çıkıp gelmiş ev tutmuş yerleşmiş düzen kuruyor.. Bana sürekli görüşmek istiyor bende vakit ayiramiyorim çünkü hem okul hem çalışıyorum.
Bir gün canim çok sikkindi, hadi dedim sohbet edelim madem... o gün görüştük ve niyetinin ciddi olduğundan bahsetti...
Kısa kesiyorum...
Hiç pişman değildim çünkü o kadar mutluydum ki evleneceğim adam gözü ile görüyordum ve onun da beni evleneceği kadın olarak gördüğünden emindim. Hayattaki tüm erkek cinsiyetleri onemsizlesmisti benim için ... dünyam olmuştu... bana o kadar ilgili idi ki...

Hep dua ederdim... Allahım evlenmeden cinselligi yaşamayı nasip etme .. Allahim dogru yollan ayırma...Allahim Evlendigim adamla olsun....

Sonra düşündüm. Sevdigim adamla oldu, ben hala aynı **** yim. .. bundan önce de aynı idim bundan sonra da ayniyim... içimi böyle rahatlattim...

Aşk gözümü kör etmişti. Ilk defa böyle sevilmistim. Daha önce hiç kimse ile oturup film izlememis sinemaya gitmemiştim. Herseyiyle ilkleri yaşıyor, sevdigimden sevildigimden emindim...
Ailesi ile tanıştım.. Onları o kadar sevdim ki.. Ailesi de beni çok sevdi . Herşey hayal gibiydi... o kadar kıymetli idi ki benim için.

Sonra ailemle tanistirdim. Ilk başta istemediler onu..kisa kesiyorum...bu süreçte de bekaretim ile ilgili durumu anneme anlattim..Geleneksel bir aile yapımız var. Bende pismaniyetini yaşadım ama bir kere o anlık heyecanla kaybettiğim bekaretimi sevdigim adamla yaşadığım için yukarıda yazdigim gibi , kendimi kandirdim ve onemsemedim. Bakis acimi degistirmeye calistim.. bazi olaylardan sonra kısa kesiyorum.. benim sevgimi annem gördü ve kizim sen kimi istiyorsan bizim için damadimiz odur dedi.. ikna oldular

Mutluydum okula gidip geliyordum. Hayallerime ortak bir adam vardı ve ona inanılmaz aşıktım... gözüm ondan başkasını görmüyordu... Tüm ailem kizim sevmiyor seni dediği halde, istemedikleri halde ben sevgisinden emindim ve ben dine gelenek goreneklere aykırı bir şekilde ona kocam o benim dedim..

Sanalda biri ile tanışmış, kızla sanal seks yapmışlar telefonda... ardından geceleri yapmaya devam etmişler... bazı geceler onun yanında uyurken bu kız onu aradığında , sms atarak geri dönmüş whatsappdan...

Bunları o kiz anlatıyor bana... Ben ikisinide yuzlestirip bunları ve daha fazlasını yaptığından emin oldum...

Ayrıldım. ..
Psikoloğa gittim. Bir suru terapi aldım. Bana en başından bak ****, senin için en doğru kararı vereceğiz tamam mi dedi... tamam dedim.. çok iyi dost oldu bana , beni yargilamadi. Onca şeyin ezikliğini yaşarken bana iyi geldi..

Inanır misiniz psikoloğa anlatırken farkettim ki sevilmemisim, kullanilmisim kaldirilmiisim... Psikolog bana , senin sevgine inaniyorum ****, ama x seni sevmemis, dediginde hüngür hüngür ağlarken karşımdaki bana dost olan doktor dahi aglamakliydi...

Içim sogumuyor. Hem yaptığım hatalardan dolayı pişmanım. Kendime hiç yakıştıramıyorum... bu ben miyim diyorum... tövbe ettim dine yöneldim...

Içim sogumuyor.
Benden ayrildigimdan beri aradan geçen 5 aydan beri yalvar yakar aflar diliyor... ozurlerin bini bin para... en komiği de.. "hata yaptım, senle senin S evginle iliskimizle ilgili değildi... benle ilgili idi gecmisimle ilgiili idi " oldu... Her gun ozurler diliyor...

Çok üzülüyorum...
internet bağımlısı ve sex bağımlısı bir adamla birlikte olmuşsun canım
baştan fark etmen iyi olmuş ya evlenipte çocuğun olunca olsaydı

Kısa kesiyorum...

Ayrıldım. ..

Içim sogumuyor.

Çok üzülüyorum...
erkekler zaten potansiyel sevgili görmedikleri kızların derdini dinlemiyor pusuda beklemiş resmen kızlada uğraşma adamla da bırak ne halı varsa görsün

Hiç üzülme güzelim yapmışsındır bir hata dünyanın sonu değil ama geri dönme sakın!
Geçmişinle barışık ol her zaman burda bekaret ,namus diyenlere de tıka kulaklarını annen sana bu kadar konuşmamış bizim haddimize değil bunun lafını yapmak !.
Bakire olmak namuslu olmak değildir asla (kendi görüşüm) iki bacak arasında görmek ilkelliktir namus kafada biter zamanında bizim için mikroplardan koruyan zarı namus haline getirdik bu demek değil ki her önüne gelenle yat ,asla öyle bir durum değil insan bunu ne zaman kimle yapacağına kendi karar verir.

Ya burda herkesin yaşayış tarzına saygı duyuyorum ama birseyide sormadan geçemiycem nasıl sevgilinle birlikte oluyorsn ya insan nikahlı kocasıyla bile yaparken korkarak yapar sonuçta ilk yanii.sormak istediğim soru şu aslında allahtan korkmuyormusn? Yani hiç aklından geçmiyor mu allah korkusu yaptığın resmen ZİNA kınamakta istemiyorum allah korusun yaa...

Allah'tan korkmak nedir biliyor musun ? Bir insanı bunu sormaktır. Allah korkulacak bir varlık diil, sevilecek tapılacak bir varlıktır. Allah'tan ne zaman korkarım : başkalarını yargılarken , başkaların hakkına hukukuna girerken , kibre kapılıp kendi ibadetime güvendiğim zaman korkardım onu dışında Allah'ı hep severim.

Bir insana bu soruyu sormazdım ,soramazdım Allah'tan korkuyor musun ? Kızımız bir seçim yapmış yanlış veya doğru bunu konuşmak bize düşmez hele ki yargılamak hiç düşmez Biz ''İLAH'' diiliz. Kul olarak önce haddimizi bilelim.

"Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tevbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." Sorduğunuz soruya en güzel cevap bu hadistir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ileri görüşe bak sen..neymiş cinselliği yaşamak gayet dogalmis mis mis heeyyy burası müslüman memleketi siz heralde amerikadan yaziyosunuz kendi kizlarinizi öyle yetistirin o saçma ahlaksız ileri görüş muhabbetinizi de kokos ahbaplariniz la yapın.önüne gelen le yatmayı da ileri görüş luyuz kilifiyla kamufle etmeyin...ahlaksızlık edepsizlik adı olmuş özgürlük ya siz ne tuhaf yaratıklar siniz bu mübarek günde....nedense o özgür kızlar in başlığı mahvoldum bittim be

aman ileri gorusunuze hayran kaldım önüne gelen le yatmayı ileri cilik olarak giren biri sen kızını busekil de yetistir de burada saçma sapan yorumlar yapma.
Haaa anne baba alır karşısına çocuğunu yavrum yasa cinselliği burası amerika yasamassan ayip olur aaaaa 2016 olmuş olacak seymi Sen de inanç Allah korkusu olmayabilir ama böyle kustah bir yorum yazamassin.kimsin sen ya burada ahksm kesiyosun burası müslüman bir ülke haaa amerikadan yaziyosan seni orası bağlar burds inanç ahlak örf adet var Allah dan korkmak var bayan İLERICİİİ
ıyy nefrete bak nası nefret ediyo bayan""" müslüman"""" :KK70::KK70::KK70:

Ben şu kısma takıldım
Biz duayı yanlış anlıyoruz galiba Allah ım nolur bana bişey olmasın dryip gidip uçurumdan atlıyor muyuz? Hayır.Dua ediyorsanız bir şey için arkasında durabilecek davranışlar sergilemeniz lazım.Neden söylüyorum sonra ne oluyor Allah benim duamı kabul etmedi oluyor. .

Ya burda herkesin yaşayış tarzına saygı duyuyorum ama birseyide sormadan geçemiycem nasıl sevgilinle birlikte oluyorsn ya insan nikahlı kocasıyla bile yaparken korkarak yapar sonuçta ilk yanii.sormak istediğim soru şu aslında allahtan korkmuyormusn? Yani hiç aklından geçmiyor mu allah korkusu yaptığın resmen ZİNA kınamakta istemiyorum allah korusun yaa...
Nikahli kocasiyla niye korkarak yapiyor insan :skandal:

Eğer hata yapmayacaksa tekrar affet hani evlendikten 4-5 sene sonra belki kıymetini bildi bazı insanlar kaybettikten sonra tartıyor sevgisini ama yok insan 7 sinde neyse 70 indede odur dersen yoluna bak hiç arkana bile bakma daha 23 yasindasin sana herseyine değer verecek değil erkeklerden kadınlardan bile kıskanan bir erkek çıkar karşına yani onun o başka birine öyle anlatması nasıl yaptığını ettiğini serefsizliktir insan kıskanır anlatamaz böyle şeyleri özeldir... dipnot; bence arkana bakma hakkini da helal etme bekaret demissin tovbe ETMISSINbekaretin yoksa insanlar değil Allah affetmeli yok buldugum adam beni böyle kabullenmez deme herkes bu devirde herşeyin farkında ve öyle merhametli erkekler varki sen bile inanamazsin.

:D
iyi de kadın ben ileri görüşlüyüm dememiş
6 kere diyen sizsiniz.
ahkam kesmekten bahsederek başkaları adına konuşan da sizsiniz. beğenmediğiniz şeyi siz neden yapıyorsunuz?

önüne gelenle seviş dememiş, okumada sıkıntınız yok değil mi?
seviştin diye hayatın bitmez, biraz özgüvenli ol toparlan demiş.
napsın şimdi bu kız hayattan bir kazık yedi diye intihar mı etsin?
hayatına devam etmekten başka çözümü var mı?

off geçen günkü gibi ban yemiyim diye çok fena kastım kendimi.

İnsanları yargılamak hele ki Allahın adını alarak yargılamak size düşmez!
Allah bilir günahını siz değil!!

Lütfen, ben zaten anonim olarak siteyi takip eden biriydim. Sadece konuyu açmak sizle paylaşmak için açtım konuyu. Içim sogumuyor. Cevremi değiştirdim şehir değiştirdim... tüm arkadaşlarım ile irtibatimi kestim. Yeni çevremde yeni edindiğim arkadaşlarımla bunları konuşamam.. bırakın konuşmayı... anlatamam bile yüzüm kızarır ..
konuşma zaten yapmışsın bir yanlış zaten yanlış yapmayan kim ki hepimiz yapıyoruz hayatımızın gerçegi bu zatan gençl,k tecrübesizlik.Bu yaşadıklarını unutman lazım ve nitekim zamanlada aşarsın mesleğini eline alıp hayatına bak.Hayatın akışı zamanla değişecek.Gençtin cahildin fakat hayat şartların yerine oturdugunda hayatının insanını buldugunda bunların hepsini unutacaksın merak etme.acı bir tecrübe o kadar

:KK70:
iyi de kadın ben ileri görüşlüyüm dememiş
6 kere diyen sizsiniz.
ahkam kesmekten bahsederek başkaları adına konuşan da sizsiniz. beğenmediğiniz şeyi siz neden yapıyorsunuz?

önüne gelenle seviş dememiş, okumada sıkıntınız yok değil mi?
seviştin diye hayatın bitmez, biraz özgüvenli ol toparlan demiş.
napsın şimdi bu kız hayattan bir kazık yedi diye intihar mı etsin?
hayatına devam etmekten başka çözümü var mı?

off geçen günkü gibi ban yemiyim diye çok fena kastım kendimi.
Kız İntihar etse rahatlayacak olan insanlar var maalesef:KK43:

Sevişin kızlar, yoksa beyniniz bu kadınınki gibi örümcek bağlar. Dünyadaki tek ülkeyi Amerika, tek günahı da zina sanarsınız.
Sanane benim Allah korkumdan bacım?
Forum kendini tebliğci ilan edenlerle dolu, resmen tiksiniyorum.
Haa burası müslüman bir ülke falan da değil.
Seni iran değil, Arabistan paklar.

Ya valla duramadım süpersin canım yıl olmuş 2016.......

bu konu sadece kadinin kendisini ilgilendirmesi gerekirken, maalesef yine o kadin disinda herkesi ilgilendiriyor. bekaret icin herkesin bir tanimi var. tanimlara saygi duymak zorundayiz. ancak beni rahatsiz eden ve konu uzerine yazma ihtiyaci hissettiren sey, kk'daki bir grubun bu konuyu baska bir grubu asagilama yontemi olarak kesfedip, hunharca saldirmayi kendine hak gormesi...

hala bazi insanlar acisindan bu konunun namus olcusu olarak gorulmesi hazindir. hirsizlik yapmak, haram yemek, yetimin hakkina el uzatmak herhangi bir namussuzluga girmiyor, ama bir kizin sevdigi erkekle sevismesi size gore en buyuk namussuzluk. Siz kendi hayatinizda ne istiyorsaniz onu yasayin, sizin icin bekaret hayatinizda bir erkegin esi olmakla beraber elde ettiginiz en onemli basariniz olabilir, ama sevdigi insanla cinsel birliktelik yasayanlara ahlaksiz demek sizin haddinize degil. kisi isterse sizin tabirinizle "onune gelenle yatip kalkar", bundan size ne? kapali kapilar ardinda yasananlar, cocugunuza vermeyeceginiz ogutler sizi neden bu kadar rahatsiz ediyor?

Aslinda bunlarin hepsi baskilanmis duygularin eseri. toplum baskisindan ve "bekaretimi kaybedersem kimse benimle evlenmez" korkusundan oturur cinselligini istedigi gibi yasayamamis olan kadinlar, bunlari dert etmeyen kadinlari kendilerine bir tehdit olarak gorup icten ice kiskaniyor, yasayamadiklari seylerin acisini onlari asagilayarak cikariyor ve bekareti bir linc malzemesi olarak kullanmaya basliyor. Akillari sira "ben temizim, o kirli, beni al" edebiyati yapiyorlar ama, yok oyle, yemezler. Cunku yukarida belirttigim gibi, bu tip kadinlarin hayatta elde edebilecekleri tek beceri "bir koca bulmak".

sunu da belirteyim, bu yasima kadar bekaret bozulmasin diye her boku yemeye razi olan ve sokakta hanimefendi pozunda gezen cok sayida insan tanidim. O nedenle diyorum ki, bekaret iki bacagin arasinda degil, beyindedir, kalptedir.

Back
X