evi neden terk ettin diyen arkadaşlar ben evi terk etmedim o terk etti. 2 gece gelmedi. sabah aradım neden gelmiyorsun diye bir süre daha gelmeyeceğini atık dayanamadığını vs. söylemeye başladı. peki ben o evde neden durayım. ve bunu her tartışmada hep yapmaya başlamıştı. gidip annesinde kalıyordu. en ufak meseleleri ailesine yansıtması beni çok yıprattı. en ufak mesleyi sürekli boşanma konusu yapması beni çok yıprattı. 5 senedir ne boşanmaymış arkadaş. bari boşanalım da başı göğe ersin.. tek benim gayretimle olmuyor. sakin kafa düşününce benim gayretimle gittiğini daha iyi anlıyorum...
ben kavga ve kavgalarınızın nedenlerini çok merak ettim.bu dereceye getiren konu neydi acaba?
şiddet demıssınız 1 defa mı oldu yoksa sureklı olan bır durum mu?
ben eger çözümü olan bir durum ise kımsenın ayrılması taraftarı degılım.
ama yok hıcbırsekılde oluru dıyorsanız en azndan cocugunuz yokken sonlandrmak daha dogru
kabgalarınızın sebebi nedir acaba?
her şey en ufak sorun bizde boşanma sebebi. boşanmayı marifet sanan bir eşe sahibim. olmuyor. olmuyor..
sen eşinle tartısıp şiddet goruyorsun
sonra evı sen terk edıyorsun
sonrada eşini arıyorsun
yanlış....
evı terketmen yanlış oncelıkle..
gıdecekse o gıdecek ..
orası onun evı degıl ıkınızın evı
vede onu araman da olmaz bırakta o arasın kalbı kırılan sensın
Kararsızlığın ve korkun geleceğin ne olacağını kestirememek mi?
Dipte olduğunu anladıysan ayakların en dibe değimiş demektir.
Bacaklarından güç alıp kendini suyun üzerine doğru itmenin zamanı geldi. İlk kocaman ve ferah nefesi aldığında herşey değişecek.
Evlilik sadece tek kişinin taşıyacağı bir yük değildir. zaten "yük" değildir.
Duygularının değişmesini istiyorsan önce düşüncelerini düzenle. Karmaşık yumakları çöz. Yılların tozlu raflarını boşalt.
Kağıt kalem alıp muhasebe yapma zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?