Hayatımın Dönüm Noktası

Hayata bakışınız aynı değil mesela.Sizin önemsiz dediğiniz farklar çok önemli aslında.

Kısır döngüdeydi.Aydınlandı en azından bana kendini öyle anlattı.bana konuştukları ile davranışları o kadar farklı ki inanamazsınız.beni fazla muhattap etmemek için ilesinin yanına götürmüyor bize gelmelerinden de yana değil. evlenince çok az muhattap olacağız diyor ama ben şu anki tutarsızlığı görünce emin olamıyorm

Evet nişanlınız bu devirde ilkokul mezunu, kültürsüz biri olabilir; ama aranızda kültür, seviye farkı olduğunu düşünmüyorum.
Eğer farklı bir kadın olsaydınız ailenizi bu aile ile yüz göz etmezdiniz.

Siz her şeyin farkındasınız da üstelik, bundan sonra başınıza gelecek her şeyin sorumlusu sizsiniz, sakın nişanlınızı suçlamayın o size kendini göstermiş siz de kabul etmişsiniz.

Bir sonraki başlığınız;
Eşim bana kredi çektirdi ailesine yedirdi
Eşim maaşıma el koydu
Eşim böbreğimi satmami istiyor

Siyasi görüşümüz,hayata bakışımız,eğitim farkımız,ekonomik farklılıklar,kültürel farklar hiçbiri önemli değildi.
Bunların birkaçı aynı veya benzer olmayınca
Birbirimizi sevelim,sayalım anlayışlı olalım,mutlu olalım,birbirimize değer verelim ve sımsıkı birbirimize tutunalım yeter anlayışıyla bu yola çıktım.
Bunlar olmuyor.
Buradaki kimse sizi tanımıyor doğal olarak taraflı yorumda yapmıyor ona göre söylenenleri dikkate alın bence. Bu adam evlenince sizi çok üzer adam yetmez birde ailesi üzer öyle uzak durup sizi kendi halinize bırakmazlar.

Ateşe atlamak ne ise aynısı.

Bu kişiyle evlenirseniz emin olun sinir hastası olursunuz ve yine emin olun ki, ailesine hayatının sonuna kadar bir şekilde maddi yardımda bulunacak. Rezil bir ailesi var. Evlendikten sonra ailelerine daha çok bağlanıyor bu tip adamlar.

Size çok yazık olur diye düşünüyorum.

Evet kesinlikle pasif kalıyor.iki espri yapsalar sağlam duramıyor aynı samimiyetle devam ediyor

Zaten tüm o durumlarda farklilik olunca ortada ne kaliyor ki..hic bir konuda denk olmayan biriyle iliski nasil yürütülür hayret

Belli bir süre daha içlerine karışıp nisanlinizi takip edin. Bazı insanlar arkadan konuşur ama yüzlerine hicbisey olmamis gibi güler. Nisanlinizda bu karakterde galiba. Nisanlinizlada bu durumdan huzursuz olduğunuzu, onu ailesinin yanında taniyamadiginizi, arkadan konuşup yüzlerine karşı hiç mesafe koymadığını söyleyin. Ama nisanliniz duzelir gibi gelmedi . Karakteri bu bence , ailesinide çok seviyor onlara kıyamıyor galiba , sizide hoş tutmak için arkalarindan konuşuyor. Bu şekilde devam ederse siz mutlu olamazsiniz

Malesef bu adamdan olmaz ve evet bu gördükleriniz sadece fragman. İçinizde ufacık bile acaba varsa düğünü erteleyin.
Bir an anlattıklarınızda babamı gördüm. Aynı şeyler başına geldi, anlatır dururdu annemle birlikte bana. Küçük yaşta gurbete gönderilmiş, inşaatlarda çalıştırılmış ve maaşını olduğu gibi alıp yemişler. Haa buna birazda sebep olan kim? Babam. Neden kendine para ayırmıyorsun kazandığından? Neden tamamını seni okutmamış ailen için harcıyorsun? Kaldı ki rahmetli dedem ve babaanemde sanki babam hiç para göndermemiş zamanında gibi davranırlardı. En kıymetli oğulları hala para göndermeye devam eden amcamdı. Babam hiçbir şey yapmamış gibiydi :) Ama bunlara rağmen babam yine annesini, babasını çok sever, sayar tek laf söylemezdi. Nişanlınızda aynı. Değişeceğini düşünmüyorum. Artık nasıl bir şekilde yetişdiyseler zamanında nişanlınız ve babam gibi evlatlar bunu olağan görüyor.
Veee bence kültür farkını, eğitim farkını, statü farkını, yetiştirilme farkını bu kadar da geri plana atmayın. Aranızda dağlar var gibi hissettim. Nişanlınızda malesef sizin kadar fedakar değil bu ilişkide. Kaç senedir birlikteymişsiniz. 2 senede mi aklı başına geldi? Ne diye birikim yapmıyor da ailesine yediriyor? Belli bu insanlardan bi fayda görmeyecek! Siz her şeyde bu kadar fedakarken o da gerçekten fedakarlık yapıyor mu?

Pişman olacağınız bir evlilik yapmak üzeresiniz sanırım. Bu durumda asıl soru şu siz ne istiyorsunuz

Durum şu;nişanlım bütün maaşını bana yolluyor bunu iyi niyet olarak görüyorum ama şu an başka çıkar yoluda yok çünkü herşeyi ben organize ediyorum.onun tutarsız davranışını gözlerimle görüyorum ama bana sen misafir olarak geldiğinde bn böyle konuşuyorum ortam oluşuyor normalde merhaba deyip geçiyorum diyor

.beni fazla muhattap etmemek için ilesinin yanına götürmüyor bize gelmelerinden de yana değil. evlenince çok az muhattap olacağız diyor
bugün bir üyenin açtığı konuda kocasının ailesinin kendini görmezden geldiğini hiç bir ortamlarına almadıklarınu kocasınında 3 aylık bebeklerini annesine akşamları alıp alıp götürdüğü yazıyordu hemde kadın bebeğinin gitmesini istemediği halde. Öyle sizi götürmüyor muhattap ettirmiyormuş evlenince az görüşürmüşüz falan en başından böyle sorunların başladığı evlilikte huzur olmaz.

Nişanlınız adına ayrı üzüldüm, keşke kendini çekip çıkarabilse bu bataklıktan. Ama maalesef celladına aşık misali olmuş. Şu yaşananlara rağmen aynı şekilde davranıyor, araya mesafe koyamıyorsa hatta size söyledikleri ile aile yanındaki davranışları çelişiyorsa ileride durumlar daha kötü olacaktır. Kendinizi kurtarmaya bakın derim...

Bakın ama beni muhatap etmiyor ailesiyle kısmı da sıkıntı. Çünkü bir konu daha açılmış burada yeni. Adam eşini kendi ailesiyle muhatap etmiyor, zorlamıyor görüşme konusunda. Ama eşini evde bırakıp ufacık çocuğunu alıp alıp annesinin yanına götürüyor. İleride aynı durumu siz de yaşayabilirsiniz. Sizi ailesiyle görüşmeye zorlamaz ama çocuğunuzu götürüp durur sizin izniniz dâhi olmadan. İyice düşünüp taşının düğün tarihi gelmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…