Hayatımın Dönüm Noktası

Peki hanımlar bana bu profili çizen bi adam nasıl davransaydı doğru olurdu? Ailesine sadece selam vermek mi? Yani nasıl olmalıydı ben ciddiyetini koru gülme vs diyordum
Seni böyle bir aileden uzak tutardı. Ve özellikle ailesinin hiç bir konuda ona destek olmadığını sana söylemeye utanırdı. Ailenin karşısına cıkmaya utanırdı. Gercekten maddi anlamda kendini yeterli görene kadar (ailesinin desteği olmadıgı için) evlilik işine girmezdi.

Peki hanımlar bana bu profili çizen bi adam nasıl davransaydı doğru olurdu? Ailesine sadece selam vermek mi? Yani nasıl olmalıydı ben ciddiyetini koru gülme vs diyordum

Konu sahibi, yanlış anlamayın ama sizin ilişkiniz baştan yanlış değil mi? Siz bu kişiyi 10 yıldır tanıyorsunuz, 10 yıldır düzgün bir meslek edinememiş, hiç düzgün para biriktirememiş, ve nasıl oluyorsa ailesi o kadar çok kredi çekiyor bu kişi üzerine, yani aile evinde yaşayıp, onlara para yedirse bile bir işte uzmanlaşabilir, meslek sahibi olabilri. İlla üniversite sınavına girsin, üniversite okusun demiyorum ama ne bilim elektrikçilik, bilgisayar tamirciliği gibi seçenekleri var erkeklerin.

Her insan ailesinin ne olduğunu az çok bilir. Babasından böyle herhangi bir beklentiye girmesi bana çok garip geldi. Adam 35 yaşında. Evlenmeye karar verdiğinde olacakları az çok tahmin eder. Sizin yerinizde başka çift olsa, bu insanları misafir gibi düğün yerine çağrırdı, hiç muhattap almazdı, yok düğün yeri takı konusunda hele. Kendi yağınızda kavrulur giderdiniz. Ama sizin çift olarak hiç sağlıklı bir ilişkiniz yok. Aranızda çok ciddi iletişim eksikliği var.

Siz de iyi sabır varmış, düğün yerini içinize sinmeyen yeri tutturmuşsunuz. Ben olsam asla kabul etmezdim. Değil 10 yıl, 10 gün ne bu adama ne ailesine tahammül edilir. Üzgünüm ama sizin ilişkinizde sanki siz bu kişinin annesi, sahip çıkanı gibi olmuşsunuz.

Ailenin desteği de düğünde takılan altınları bozdurup düğün borcunu kapatmak.

Daha spesifik birşey soracağım.mesafeliyim uzak duruyorum diyen adam abisini bir yerde gördüğünde arabasına çağırıp eve birlikte gitmeyi teklif eder mi? Yoksa görüp görmemezlikten mi gelir

Daha spesifik birşey soracağım.mesafeliyim uzak duruyorum diyen adam abisini bir yerde gördüğünde arabasına çağırıp eve birlikte gitmeyi teklif eder mi? Yoksa görüp görmemezlikten mi gelir
Onu kestiremiyorum.Ben yapmam ailem beni sömürdüyse.Görmezden gelirim.Sizin anlamak istemediğiniz siz ne kadar aksini iddia etseniz de nişanlınız ailesinin kendine davranışlarından rahatsız değil.O halinden memnun.Sizin gözünüzü boyamaya çalışıyor.

Son cumlelerden baslayayim
NIsanliniz gayet tutarli. Ama siz goz bandinizi cikarmiyosunuz. Tipik ailesinin arkasindan surekli sikayetlenen ama yanlarinda bokuna sehit dusen erkek evlat. Hayati biyunca onlarsiz hic bisey yapmadigi icin bu saatten sonra da yapmayacak. Nisanlinizin gercek hali sizinle yalnizkenki hali sanmayin. Esas hali ailesiyle olani. Ve evlenene kadar sizi he gulum he canim diye tipisladiktan sonra esas yuzunu siz de goreceksiniz. Diplomalari evlendirmiyosunuz. Ama o diplamalarin size kattigini nisanliniza katan yok. Bakin ailenin yaptigi yapmadigi hic biseyden bahsetmiyorum. Ama nisanliniz sizin hayattaki en buyuk pismanliginiza giden bir basamak olacak. O merdivene hic tirmanmayin derim ben.

Belli bir yere kadar nişanlınla bir olup çok güzel bir yuva kurabileceğinizi düşünüyordum, ta ki ailesiyle yanyana ikili oynamasına kadar. bana kalırsa devam etmeyin. çok yipranirsiniz nisandan dönünce 1-2 yıl üzülürsünüz ama evlenirseniz yiprandiginiz da cabası olacak. kendinize bu kötülüğü yapmayın. derim siz daha iyi bilirsiniz tabi ki.ayrıca diploma evlenmeyecek demeyin konuşacak konu kalmıyor, fikir danisamiyorsunuz , sizin kariyeriniz ona boş gelecek ,ortamımız saçma gelecek , siz artık anlatmamaya o da dinlememeye başlayacak. ( kendini geliştiriyorsa bilemem ama inanın olmuyor )

O altınları da "bizde takıları erkek ailesi alır" diyerek ellerinden alırlardı büyük ihtimalle. Ayy evlerden ırak bu aile tipi.
Almasalar bile , o takıları fazlasıyla bize takanlara takacakmışız.bizim ailede öyle birşey yok kim o an neye gücü yetiyorsa onu takar.ama onlarda liste filan tutuluyormuş.bi nevi borç para .

Kızlar ben asla korumuyorum olmayan şeye oldu diyemem.ama bu ileride olmayacak anlamına gelmiyor.bendeki boşluk şu bu adam ikili mi oynuyor pasif mi davranıyor yoksa paçasınımı kurtaramıyor.ona göre mesafe bana göre mi mesafe değil? Diyeceksiniz ki senin bilmen lazım inanın ki bilemiyorm ikili oynuyorsa vs ben bu işi kestirip atmak istiyorm

Net ikili oynuyo. Bi insani ya seversin ya sevmezsin. Kendini onun yerine koy nisanlina aileni surekli gomsen sonra ailenin yanina gidince onun ailesine davrandigi gibi mi davranirsin

Pasif davraniyor. Bakin et tirnaktan ayrilmaz. Iki canim cicim yaparlar ogullarina onlar iyi, siz kotu olursunuz. Nişanda takacak takilarina kadar ellerine vermissiniz, bu olmamaliydi. Anne babasının düşünmesi gereken seylere siz mudahil olmamaliydiniz

Herkesin kini bir değil ki. Bazısı yüzüne bakmaz ki genelde sağlam sert duruşlu karakterler böyledir. Bazısı da bidaha görüşmücem nefret ediyorum der ertesi gün aynı samimiyetle devam eder. Nişanlınız bence size bu konuları anlatırken sinirlenip kendi hislerini size yansıtıyor ama ailesiyle karşılaştığında yelkenleri suya iniyor. Bu pasif bir karakter olduğunu da gösterir.

Dünkü tartışmamızda çok sinirlendim sümsük sünepenin tekisin karaktersizsin ben ikili oynadığını anlamayacak kadar aptal değilim.sen onlara yaranmaya çalışacağına keşke bende bir gram adamlık itibarı bıraksaydım dedim.içim rahatladı ama bu ilişkide saygıda azaldı

3 Yil sevgililik 10 yil evlilik 13 yillik iliskimde ben kocama bole seyler solemedim. Yurumez bu is

Tabi hala masum kediyi oynayıp inkar etmeler naptım sanki mesafemi koruyamayacak demeler ama yetti artık dünden beri konuşmuyoruz.

İsterseniz FBI size neden uzak durmanız konusunda rapor hazırlasn... Göz göre göre hayatınızla alay ediyorsunuz bu kadar itici bir adama nasıl aşık olduğunuzu zannediyorsunuz .resmen karaktersiz biri

Her şeyi çok net görüp aktarmışsın zaten, duygularına kapılma. Ailesini koy kenara. Sen nişanlını gözlemlemiş ve fikir edinmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…