Ben size kızamıyorum sonuç olarak olan olmuş burada gelen kötü yorumlar sizi demolize etmesin benim de annem ve babam boşanma sürecinden geçti bu kadar sorunlu değildi fakat az çok bu sürecin nasıl işlediğini biliyorum sizi ümitlendirme de istemem umudunuzu kırmak da istemem ama eğer kızınız 1,5 yaşındaysa kolay kolay babaya verileceğini zaten bu süreç birazcık daha pedagog süreci ile ilerliyor babanın çekişmeli bir dava açacak olması ya da sizin çekişmeli bir dava açacak olmanız süreci çok da etkilemez süreci kimin çocuğa daha sağlıklı bakabileceği etkiliyor yaşanan sıkıntılar problemler eğer kanıtlanır ve belgelenirse çocuğunuzu sizden kolay kolay alabileceğini ben zannetmiyorum bu birtık daha göz korkutmadır ki çocuğu sizden alsa bile çocuğa çok uzun süre bakamayacağı da ortada çünkü zaten sizinle evliyken de aile desteği görmemişsiniz kendi ailesinden onun kendi ailesinden de destek görmemişsiniz bu sebeple çocuğu size inat olsun diye alacaktır ama bir süreç sonrasında bakamayacağı ortada eninde sonunda size geri vermeyi teklif edecektir ya da size geri vermek için uğraşacaktır özellikle bu süreçte kendi hayatınızı kurduğunuz zaman şu an sadece işi inada bindirmiş ve size en çok sevdiğiniz şeyle korumaya çalışıyor bu numaralara kanmayın bunca sene bu kadar zorlukları aşmışsınız ben inanıyorum bunu da aşarsınız ve tekrar söylüyorum umuyorum ki çocuğunuz sizinle sağlıklı bir şekilde yaşamaya devam eder kendinize çok dikkat edin