Bulmaca değil gerçekten doğru. Ben asperger sendromlu bir insanım. Öyle olduğumu düşünüyorum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.Ee bizede solede yorum yapalim:) gece gece bulmaca gibi konu aciyonuz : (
Kendi kendine mi teşhis koydun? Öyle olduğumu düşünüyorum demek ne demek? Google dan mı baktın yoksa fazlaca doktorlar mı izledin?Bulmaca değil gerçekten doğru. Ben asperger sendromlu bir insanım. Öyle olduğumu düşünüyorum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.
Bulmaca değil gerçekten doğru. Ben asperger sendromlu bir insanım. Öyle olduğumu düşünüyorum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.
Ee bu cok buyuk bir sir mi bole bile olsan? Bende gercekten olumcul birsey sandim : (Bulmaca değil gerçekten doğru. Ben asperger sendromlu bir insanım. Öyle olduğumu düşünüyorum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.
Lütfen dalga geçmeyin bunu da buraya ilk defa yazıyorum. Ben kimseyle iletişim kuramayan bir insanım araştırdım ve asperger sendromunun tüm belirtileri bende var. Bunun teşhisi konmadı. Ailem bile bilmiyor. Görünüşte ve zeka olarak normal bir insanım.Kendi kendine mi teşhis koydun? Öyle olduğumu düşünüyorum demek ne demek? Google dan mı baktın yoksa fazlaca doktorlar mı izledin?
Bu bir iletişim bozukluğu bir çeşit otizm olduğu söyleniyor. Zeka olarak normaliz fakat insanlarla iletişimde sorunlar yaşıyoruz.Ee bu cok buyuk bir sir mi bole bile olsan? Bende gercekten olumcul birsey sandim : (
Ok biliyorum. Otizmden farkli birsey bu.. bi cesit duygusal zeka sorunu gibi sanki. Ama nedenbu kadar dert ediyosun bunu?Bu bir iletişim bozukluğu bir çeşit otizm olduğu söyleniyor. Zeka olarak normaliz fakat insanlarla iletişimde sorunlar yaşıyoruz.
iyide bi uzman kontrolunden gecmeden kendi kendine teshis koyamazsin:) her iletisim kuramayan hasta mi? Bi uzmana git kacirdigin seyler vardir belkiLütfen dalga geçmeyin bunu da buraya ilk defa yazıyorum. Ben kimseyle iletişim kuramayan bir insanım araştırdım ve asperger sendromunun tüm belirtileri bende var. Bunun teşhisi konmadı. Ailem bile bilmiyor. Görünüşte ve zeka olarak normal bir insanım.
Çünkü bu bir hastalık. Şimdiye kadar insanlar hep bana,garip bir insansın dediler. Kolay kolay iletişim kuramam,kendime ait bir dünyada yaşıyorum. Öğrenirlerse benden hastalıklı diye kaçacaklar bundan korkuyorum.Ok biliyorum. Otizmden farkli birsey bu.. bi cesit duygusal zeka sorunu gibi sanki. Ama nedenbu kadar dert ediyosun bunu?
Onun bana verdiği sır biseksüel olmasıydı.Dalga gecmiyorum ama onun sana verdigi sirrin yaninda seninki bir hic gbi birsey yani.
İyi de otizm li olanlar bu durumunun farkında oluyorlar mıÇünkü bu bir hastalık. Şimdiye kadar insanlar hep bana,garip bir insansın dediler. Kolay kolay iletişim kuramam,kendime ait bir dünyada yaşıyorum. Öğrenirlerse benden hastalıklı diye kaçacaklar bundan korkuyorum.
Herkese solemene gerek yokki zaten, ama tavsiyem yukardada yazdim bi uzmana git. Kendi basina teshis koyamazsinÇünkü bu bir hastalık. Şimdiye kadar insanlar hep bana,garip bir insansın dediler. Kolay kolay iletişim kuramam,kendime ait bir dünyada yaşıyorum. Öğrenirlerse benden hastalıklı diye kaçacaklar bundan korkuyorum.
Evet. Otizm çeşit çeşit.İyi de otizm li olanlar bu durumunun farkında oluyorlar mı
Çünkü bu bir hastalık. Şimdiye kadar insanlar hep bana,garip bir insansın dediler. Kolay kolay iletişim kuramam,kendime ait bir dünyada yaşıyorum. Öğrenirlerse benden hastalıklı diye kaçacaklar bundan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?