Hayatımın En Büyük Hatası Sanırım...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar ne olur yardım edin ben 18 yaşındayım bir erkek arkadaşım var konuşuyorduk bana bir sırrını söyledi ama çok büyük bir sır. Cinsiyet yönelimi ile ilgili. Bir tek ben biliyormuşum. Bunun üzerine ben de ona bir sırrımı söyledim benimki de çok çok büyük bir sır ne diye sormayın ama şöyle diyeyim doğuştan gelen psikolojik bir hastalık gibi benimki. Çok pişmanım bir tek ona söyledim çok kötü oldum yardım edin.

Bulmaca değil gerçekten doğru. Ben asperger sendromlu bir insanım. Öyle olduğumu düşünüyorum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.
Kendi kendine mi teşhis koydun? Öyle olduğumu düşünüyorum demek ne demek? Google dan mı baktın yoksa fazlaca doktorlar mı izledin?

Kendi kendine mi teşhis koydun? Öyle olduğumu düşünüyorum demek ne demek? Google dan mı baktın yoksa fazlaca doktorlar mı izledin?
Lütfen dalga geçmeyin bunu da buraya ilk defa yazıyorum. Ben kimseyle iletişim kuramayan bir insanım araştırdım ve asperger sendromunun tüm belirtileri bende var. Bunun teşhisi konmadı. Ailem bile bilmiyor. Görünüşte ve zeka olarak normal bir insanım.

iyide bi uzman kontrolunden gecmeden kendi kendine teshis koyamazsin:) her iletisim kuramayan hasta mi? Bi uzmana git kacirdigin seyler vardir belki

Ok biliyorum. Otizmden farkli birsey bu.. bi cesit duygusal zeka sorunu gibi sanki. Ama nedenbu kadar dert ediyosun bunu?
Çünkü bu bir hastalık. Şimdiye kadar insanlar hep bana,garip bir insansın dediler. Kolay kolay iletişim kuramam,kendime ait bir dünyada yaşıyorum. Öğrenirlerse benden hastalıklı diye kaçacaklar bundan korkuyorum.

İyi de otizm li olanlar bu durumunun farkında oluyorlar mı

Herkese solemene gerek yokki zaten, ama tavsiyem yukardada yazdim bi uzmana git. Kendi basina teshis koyamazsin

Yani insanlar sana garip dediler,sosyal olarak zorluk çekiyorsun bu yüzden mi emin oldun ?
Bunu da gördüm ya inanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…