Çünkü bu bir hastalık. Şimdiye kadar insanlar hep bana,garip bir insansın dediler. Kolay kolay iletişim kuramam,kendime ait bir dünyada yaşıyorum. Öğrenirlerse benden hastalıklı diye kaçacaklar bundan korkuyorum.
Hayır öyle değil. Anlamadinız.Yani insanlar sana garip dediler,sosyal olarak zorluk çekiyorsun bu yüzden mi emin oldun ?
Bunu da gördüm ya inanılmaz.
Öyle olmasa bile artık söyledim bunu onainsanların çoğu garip, doğru düzgün iletişim kurabildiğimizi hiç düşünmüyorum, çoğu sorunun esas nedeni iletişimsizlik bence, herkes kendine ait dünyasında yaşıyor. yani kendi kendinize teşhis koymayın.
Belki gerçekten normalsindir neden kendi kendine teşhis koyuyorsun? Hasta bile olsan bunun teşhisini doktorlar koymalı. Ki psikolojik şeylerin saptanması ha deyince olmuyor. Teşhis koyup bunu bir de paylaşıyorsun bir başkasıyla.Lütfen dalga geçmeyin bunu da buraya ilk defa yazıyorum. Ben kimseyle iletişim kuramayan bir insanım araştırdım ve asperger sendromunun tüm belirtileri bende var. Bunun teşhisi konmadı. Ailem bile bilmiyor. Görünüşte ve zeka olarak normal bir insanım.
Bu bir iletişim bozukluğu bir çeşit otizm olduğu söyleniyor. Zeka olarak normaliz fakat insanlarla iletişimde sorunlar yaşıyoruz.
Belki gerçekten normalsindir neden kendi kendine teşhis koyuyorsun? Hasta bile olsan bunun teşhisini doktorlar koymalı. Ki psikolojik şeylerin saptanması ha deyince olmuyor. Teşhis koyup bunu bir de paylaşıyorsun bir başkasıyla.
Kendi kendinize teşhis koymayın lütfen.Lütfen dalga geçmeyin bunu da buraya ilk defa yazıyorum. Ben kimseyle iletişim kuramayan bir insanım araştırdım ve asperger sendromunun tüm belirtileri bende var. Bunun teşhisi konmadı. Ailem bile bilmiyor. Görünüşte ve zeka olarak normal bir insanım.
Bu bir iletişim bozukluğu bir çeşit otizm olduğu söyleniyor. Zeka olarak normaliz fakat insanlarla iletişimde sorunlar yaşıyoruz.
Neden dalga geçiyorsunuz ki? Bende TÜM belirtileri var. Bunu söylemek hoşuma mı gidiyor sizce?Kimin hoşuna gider ki? Doktora gitmek istemiyorum çünkü bununla yüzleşmekten korkuyorum. Herkesin benden uzaklaşacağından korkuyorum.Kendine psikolojik hastalık yakıştırma ekolü
Evet tamam en asperger sensin
Haydi acil doktora bak sen internetten sadece asperger teşhisi koymuşsundoktora git o daha başka teşhisler koyar yanına sen de asperger eklersin tadından yenmez
Neden mi dalga geçiyorum? 2018 yılında 18 yaşındaki bir gencin internetten bakarak ısrarla kendine tanı koymasını neden ciddiye alayım ki?Neden dalga geçiyorsunuz ki? Bende TÜM belirtileri var. Bunu söylemek hoşuma mı gidiyor sizce?Kimin hoşuna gider ki? Doktora gitmek istemiyorum çünkü bununla yüzleşmekten korkuyorum. Herkesin benden uzaklaşacağından korkuyorum.
Otizm ne demek biliyor musun sen. Saçmalama çocuğumBu bir iletişim bozukluğu bir çeşit otizm olduğu söyleniyor. Zeka olarak normaliz fakat insanlarla iletişimde sorunlar yaşıyoruz.
Böyle olduğumu fark ettiğimde 13 yaşındaydım.Neden mi dalga geçiyorum? 2018 yılında 18 yaşındaki bir gencin internetten bakarak ısrarla kendine tanı koymasını neden ciddiye alayım ki?
Sahi doktorlar niye var? Sen puzzleın parçalarını birleştirmişsin ve bingo teşhis
Neyse burada vakit kaybetmeyeyim sol üst bacağım ağrıyor internetten araştırmam ve teşhis koymam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?