- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Tamam Nice panik yapma, arkadaşın da buradakiler gibi düşünüyorsa ciddiye almamıştır zaten. Yani asperger olduğunu senden başka bilen yok hala sonsuza dek bu gerçeği bilen tek kişi olabilirsin.Böyle olduğumu fark ettiğimde 13 yaşındaydım.
Böyle olduğumu fark ettiğimde 13 yaşındaydım.
Lütfen dalga geçmeyin bunu da buraya ilk defa yazıyorum. Ben kimseyle iletişim kuramayan bir insanım araştırdım ve asperger sendromunun tüm belirtileri bende var. Bunun teşhisi konmadı. Ailem bile bilmiyor. Görünüşte ve zeka olarak normal bir insanım.
Peki öyle değilsem bile artık erkek arkadaşıma söyledim bunu. Bir de o bana dedi ki ben senden önce kızlara ilgi duyamıyordum . Ben erkeklere ilgi duyuyorum tek ilgi duyduğum kız sensin. Böyle olduğumu hep sakladım dedi. Bir tek sana söyledim şimdi dedi. Çok kötü oldum.
Bu bir iletişim bozukluğu bir çeşit otizm olduğu söyleniyor. Zeka olarak normaliz fakat insanlarla iletişimde sorunlar yaşıyoruz.
Ben de bir ara gözlerimin önünde saydam cisim uçtuğu için kör olacağım teşhisini koymuştumBende her gun kendime binlerce teșhis koyuyorum
Fakat biri diğer günü tutmuyor.
Yapmayın gözünüzü seveyim
Teknoloji bunun icin ilerliyor olamaz
Peki öyle değilsem bile artık erkek arkadaşıma söyledim bunu. Bir de o bana dedi ki ben senden önce kızlara ilgi duyamıyordum . Ben erkeklere ilgi duyuyorum tek ilgi duyduğum kız sensin. Böyle olduğumu hep sakladım dedi. Bir tek sana söyledim şimdi dedi. Çok kötü oldum.
Ya acaba nedir diye bakmak farkliBen de bir ara gözlerimin önünde saydam cisim uçtuğu için kör olacağım teşhisini koymuştumsizin mesajı görünce aklıma o geldi
Bulmaca değil gerçekten doğru. Ben asperger sendromlu bir insanım. Öyle olduğumu düşünüyorum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.
Ben erkek arkadaşımı duyunca çok kötü oldum dün gece. Hayatımda hep erkeklere ilgi duydum,sadece tek bir kıza ilgi duydum o da sensin dedi. Ben de kendimi kullanılmış gibi hissettim.Yardım edin bana. Peki bunu söylemekle eline ne geçiyor?
12-13 yaşlarındaydım bunu fark ettiğimde.Asperger olmuş olsan bunu anlayacağın yaş inan 18 olmazdı ve anlayan kişi de sen olmazdın zaten. Tanı olarak ne konulur onu bilemem ama psikolojik yardım alman gerekiyor o kesin.
12-13 yaşlarındaydım bunu fark ettiğimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?