- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
dün gece eşimle balkonda oturuyorduk bebeğimi yatırdıktan sonra. Giriş katta oturuyoruz. Eşim sigarası bitince bahçenin dışına atmak istedi ama izmarit bahçeye düştü. Giriş kat olduğu için eşim balkondayken ben hemen çıktım izmariti söndürmek için eşim elini uzatsa tutarız öyle bir mesafe var aramızda kızımın da bezi vardı kapıya koyacaktım neyse o esnada sokağa bir araba geldi. Geri geri geldi yolun ortasında araba çalışır vaziyette durdu indi arabadan bahçenin demirlerinden birden pantolonunun önünü açtı ve olanlar oldu göreceğimi gördüm
o esnada abla bir şey soracam yaaaa diye bağırıyor ama üstü açık hala 

hemen apartman kapısına koştum zaten iki adım o esnada eşim hemen forması toplam 5 saniye içinde oluyor bunlar. Adam o kadar alışmış ki bu duruma demek ki hemen arabaya bindi uzaklaşmaya başladı. Eşim arkasından çorapla koştu bağırdı filan tabii sokağın sonuna gitti. Hemen geri geldi eşim arabayı aldı mahallede dolanmaya başladı. Bir büyük otoparkta (çıkmaz sokak gibi durur ama dar bir çıkışı vardır oranın kimse de bilmez orada oturmayan) arabayla oraya girmiş ve o dar sokaktan kaçıp gitmiş gözden kaybolmuş. Apartman kamerası net göstermiyor plakasını çamurla kapatmış araba temiz ama plakasını çamura bulamış. Gece boyu uyuyamadık. Ben korkudan eşim sinirden eli ayağı boşaldı. Bugün kapı cam kapalı oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum. Ben hayatımda böyle bir şey ilk defa yaşıyorum. O kadar korkuyorum ki tekrar gelirse diye. Bana bu korkuyu yaşatmaya ne hakkı var ki? Polise gitsem elimde plaka yok gitmesem yakalanmasa içim rahat değil. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Sanırım bir kaç gece daha uyku haram bana.