Hayatımın en korkunç gecesi ...

Polise bildirin plaka olması gerekmez, bu tür şikayetlerde o bölgeye devriye çıkarıyorlar, bir süre kontrol ediliyor, sessiz kalmayın
155 e bildirmem yeterli mi yoksa mahalle karakoluna mı gitmem gerek. Ayrıca şimdi bildirsem olur mu dün gece oldu. Plaka yok diye bir şey yapmadım ama en azından şikayetimin olması mantıklı sanırım

Ya arkadaşlar lütfen bu konuda duyarlı olalım. Böyle sapkın birini görürseniz çekin fotoğrafını yollayın polise, o kadar zamanınız mı yok polisi arayıp olay yerine çağırın, ne bileyim ortalığı ayağa kaldırın.
Bu sapkın ruhlu pislikler yarın birgün önünden tek başına bir çocuk geçtiğinde ne yapar, hiç düşünüyor musunuz? Mast yapmak yerine çocuğa tecavüz eder Allah korusun.

Konu sahibi sizde arayın polisi bilgilendirin.
Size birşey olmadı ama bir Özgecan, bir Münevver, bir Şule Çet daha kaybetmeyelim. :(

Gösterdi. Teşhirci yani. Hatta o kadar rahat ki gösterirken bir şey soracam abla yaaa diye bağırdı. Hepsi 5 saniye içinde oldu eşim kapıdan çıkana kadar arabaya bindi hızla uzaklaştı. Ben ne olduğunu anlamadım şimdi olay gözümün önüne geliyor da kafayı yiyecek gibi oluyorum.

Bu tür sapıklar sizin korkunuzdan paniğinizden keyif alıyor, bir yerlerde okumuştum bunu, bu tür bir şey gördüğünüzde tepki vermeyin bir şey yokmuş gibi davranın yazıyordu

adamin amaci oraya çişini yapmakti sanki ivimden oyle gecti yani sonra sizinle karsilasti olamazmi ?

O şokla nasıl böyle bir şey yapabilirim ki? Ayrıca ameliyatlıyım koşmam bile mucize. Kapının önüne çıktım ama zaten balkonun önü yani ayağımı atsam balkona girerim ve eşim balkonda elimi uzatsam tutar o kadar mesafe. Bilmiyorum o şokla sadece kapıya koştum ve eşim de çıkmıştı zaten görmüş hemen koşmuş. Bahçemiz temiz taş toprak kum yok elime alıp fırlatacak hiç bir şey yoktu ki aklıma da kaçmak dışında bir şey gelmedi. Ama tipi gençti. 30 yaşında yoktur. Eşim yakaladığında arabayı çok düzgün ve hızlı kullanıyormuş takip edildiğini hisseder gibi. O yüzden sarhoş olduğunu düşünmüyorum ama bana abla bir şey soracam yaaa deme şekli tam bir sokak ağzıydı. O arabanın bile onun olduğunu düşünmüyorum. Simsiyah giymişti altında siyah kot vardı. Çok korkunçtu çok
Allahın cezası pislik , siz bence karakola gidin , giyimini arabanın markasını söyleyin , onlar zaten bilir devriye falan gezerken dikkat ederler şüpheli diye , zaten sadece sizde değilsinizdir belkide hakkında şikayet falanda olabilir . Çok geçmiş olsun .

Ben de gündüz vakti aynı olayı bayağı cadde üzerinde yaşadım 2 kez. Birinde ortaokuldaydık(22 sene filan önce)ne olduğunu anlamadık, yakın bir arkadaşım vardı yanımda, eve geçince annesine anlattık o da polise bildirdi ama tabi ki bir şey çıkmadı. Bir de lise son ya da üniversiteye yebi başladığım yıl, ana yola bağlana bir yolda oldu. İkisinde de iğrendiğimi ve garipsediğimi hatırlıyorum. Ama panik ve korku hatırlamıyorum. Bir de düşünsenize ikisinde de neredeyse çocuğum. Elbette geçer, bir daha geleceğini de sanmıyorum ama yine de polise bir ihbar yapın bence. Geçmiş olsun.

Böyle bi olay başıma gelmedi çok korkunç zaten
Ama şu arabadan inip yol kenarına çişlerini yapıyorlar ya onu çok görüyorum bende şehir içi merkeze yakın isteseler oraya gidip işini görürler

Evimiz site 6. Kattayım bi tarafı binalar var balkon tarafım yol boş bi arazi var arabalar sürekli duruyo mikroplar utanmadan işiyo
Bazen denk gelince balkon ışığını yakıp söndürüyom geçenlerde nerdeyse ayı diye bağıracaktım eşim kızar diye bağıramadım sen onlara mı bakıyorsun der diye

Bundan aylar önce belediyenin spor aletlerinde sapığın biri aynısını yapmıştı.Allahtan bulsunlar

Bu arada dün gece eşim arabayla şahısı ararken polisi aramış. Haberi var yani polisin. Ama gün boyu bir tane devriye görmedim sokağımda....

Ya arkadaşlar lütfen bu konuda duyarlı olalım. Böyle sapkın birini görürseniz çekin fotoğrafını yollayın polise, o kadar zamanınız mı yok polisi arayıp olay yerine çağırın, ne bileyim ortalığı ayağa kaldırın.
Bu sapkın ruhlu pislikler yarın birgün önünden tek başına bir çocuk geçtiğinde ne yapar, hiç düşünüyor musunuz? Mast yapmak yerine çocuğa tecavüz eder Allah korusun.

Size birşey olmadı ama bir Özgecan, bir Münevver, bir Şule Çet daha kaybetmeyelim. :KK43:
Polisin haberi var. Eşim aramış dün gece hemen beni eve soktuktan sonra kendisi şahısı ararken. Ama bir tane devriye görmedim tüm gün. Kale alınmamış olay yani... sıradan ve basit geliyor sanırım bu tarz konular.

Polise bildirin ,mobeseden takip ederler ,plaka olmasa bile

Polise bildirin ,mobeseden takip ederler ,plaka olmasa bile
Haberi var polisin gece ihbar edildi. Ama gün boyu bir tane devriye görmedim. Olay anında da gelen giden olmadı. Gece 12 de oldu olay biz 5 de uyuduk. O saate kadar bir tane polis aracı sokağımdan geçmedi. Karakolla aramda 5 sokak var toplasan 1km değil.

Çok geçmiş olsun. Acilen polise gidin, mutlaka bir kameraya yakalanmıştır ve acilen bir de kül tablası edinin. Sokağa sigara fırlatmak nedir yav?

Size birşey olmadı ama bir Özgecan, bir Münevver, bir Şule Çet daha kaybetmeyelim. :(

Bu tür şeyler saniyelik oluyor. Adam seyini acip sen fotograf cekesin diye poz vermiyor durup.
Ayrica bazisi da konu sahibi gibi panik oluyor herkesin aklina gelemez o durumda fotograf.

Sizin basiniza gelince siz cekersiniz.
Hayatinda hiç ayni şeyle karsilasmadigi halde "şoyle yapamadin mi boyle yapamadin mi" muhabbetlerine de uyuz oluyorum. Kendin fotografini çek birebir ayni durumda sonra konuş bari ki herkes ayni şekilde etkilenmiyor. Benim basima 2 kere geldi daha kucuktum ama konu sahibi kadar korkmadim mesela.

155 ihbarı değil direkt şikayet şeklinde bulunun.
Yaptığı eylem cinsel taciz suçuna giriyor. Suçun teşhir ile işlenmesi ağırlaştırıcı hal kabul ediliyor.
Hukukcuyum.
Dediğimi yapın lütfen.
Sonucunda ceza alır veya almaz bunu bilemem şimdiden ama emin olun inanılmaz caydırıcı olacaktır.
Bakın tekrar ediyorum yaptığı eğer bir kitleye karşı cinsel organını göstermek olsaydı teshircilik suçu kabul edilirdi.
Ama bizzat size gösterdiği için cinsel taciz suçu işlenmiş ve suçun mağduru sizsiniz. Şikayetçi olmanız durumunda peşine mutlaka dusulecektir

ne hissetiginizi cok iyi anliyorum.kisin marketten donerken ayakkabimi duzeltmek icin egildim ve bi pislik herif kalcama vurup kacti .kac gun kendime gelemedim allah belalarini versin bu pisliklerin

Geçmiş olsun .
Bir süre sonra atlatırsınız şoku .
155 e bildirin ilerde yada geriden kamera takibiyle belki bulurlar ama teşhircilik cezası nedir bilemiyorum
Bir dahakine manyak birine denk gelir de şeysine kurşunu yer umarım.
Ne acizliktir gösterince ne zevk alıyorsun. O kadar vahim durumda acınası mahluk.

Back
X